Cum să descărcați fotografii Instagram pe PC și Android - Android fericit

Una dintre cele mai populare platforme de socializare de astăzi este Instagram . Fascinant numărul de fotografii disponibile pentru plăcerea vizuală a utilizatorilor săi. Ca să nu mai vorbim de calitatea imaginii cu care mai mult orbesc. Dar pentru mulți, această platformă prezintă o mare limitare: fotografiile nu sunt disponibile pentru descărcare.

Aceasta este dezamăgirea multora care de mai multe ori au încercat fără prea mult succes să salveze oricare dintre aceste imagini pe computerul sau dispozitivul Android. Ei bine, astăzi venim să vă povestim despre câteva metode pe care le puteți folosi pentru a descărca fotografii de pe Instagram pe PC și Android. Continuați să citiți și aflați.

Ocolirea restricțiilor cu Instagram de pe PC

Să începem prin a vorbi despre PC. Dacă accesați un profil Instagram de pe computer, puteți descărca imaginile de care aveți nevoie direct pe computer într-un mod foarte simplu. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a descărca fotografii cu rezoluție completă.

 1. Nu este nevoie să recurgeți la nicio aplicație intermediară. Deschideți un profil Instagram direct de la motorul dvs. de căutare de încredere, ca de obicei.
 2. După ce ați ales fotografia pe care doriți să o descărcați, poziționați cursorul peste imagine și faceți clic pe ea pentru a o deschide .
 3. La încărcare, ar trebui să adăugați următoarele la sfârșitul adresei URL care apare: „ media /? Size = l ” Apoi apăsați Enter.

 1. Aceasta va afișa imaginea la dimensiune completă în fereastră. Aici, așezați din nou cursorul pe imagine și afișați meniul cu butonul din dreapta al mouse-ului. Alegeți opțiunea Salvare imagine pentru a descărca fotografia în dosarul pe care l-ați ales pe computer.

Și gata! În acest mod simplu și simplu, puteți acum să salvați pe computer cât de multe fotografii de Instagram doriți și aveți nevoie. După câteva fotografii descărcate, procedura nu va dura mai mult de câteva secunde.

Descărcați fotografii de pe Android

S-a demonstrat deja cât de simplă este metoda de pe computerul dvs. În zilele noastre, un număr mare de utilizatori accesează conturile Instagram mai des de pe un smartphone sau tabletă Android.

Ți-a plăcut propunerea anterioară pentru PC? Bucură-te pentru că este o veste bună! Puteți aplica aceeași metodă pe Android. Urmând aceiași pași, puteți descărca fotografiile direct pe dispozitivul mobil . Cu singura diferență pe care în acest caz o veți face fără mouse și va trebui să atingeți cu degetul doar pentru a activa fiecare funcție.

Dacă această alternativă nu vă spune multe și doriți să explorați alte opțiuni, puteți utiliza o aplicație pentru a descărca fotografiile. Vă sugerăm să utilizați + Descărcați Twitter și Instagram în acest scop. De data aceasta va trebui să instalați aplicația pe computer.

Cu această aplicație simplă puteți descărca în mod eficient imagini din rețeaua socială pe dispozitivul dvs. Android. Îl puteți găsi disponibil în Magazinul Google Play. Urmați pașii pe care vi-i vom oferi, astfel încât să puteți descărca în mod liber toate fotografiile dorite.

Descărcați QR-Code + Descărcați twitter și instagram Dezvoltator: RosTeam Preț: Gratuit
 1. Descărcați și instalați aplicația recomandată pe dispozitivul sau tableta dvs. Android.
 2. În plus, accesați contul dvs. Instagram din aplicația oficială, așa cum faceți de obicei.
 3. Alegeți imaginea de descărcat.
 4. Faceți clic pe cele trei puncte situate în partea din dreapta sus a imaginii menționate pentru a afișa meniul ascuns.
 5. Oferiți opțiunea Partajați pe .

 1. Selectați aplicația + Descărcați Twitter și Instagram și așteptați să se încarce.
 2. În cele din urmă, faceți clic pe Descărcare și veți avea imediat imaginea Instagram pe care ați dorit-o stocată pe mobilul sau tableta dvs. Android.

Nu mai trebuie să sufere mai mult , nici un țiuit pentru că Instagram nu opțiune oferta de s imagini povară disponibile pe rețeaua socială . Folosiți alternativa care vi se potrivește cel mai bine și tratați-vă descărcând toate imaginile de care aveți nevoie, fie de pe computer, fie de pe dispozitivul dvs. Android, ori de câte ori doriți.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .