Micul truc pentru a activa modul întunecat oficial al WhatsApp

Modul întunecat sau „ modul întunecat ” al WhatsApp este una dintre cele mai așteptate caracteristici ale celebrei aplicații de mesagerie. Aici, în blog, am văzut cum se activează tema întunecată în Chrome pentru Android și, de asemenea, cum se activează modul întunecat în Android la nivel de sistem. Cu toate acestea, astăzi vom analiza o metodă destul de curioasă pentru a obține modul întunecat oficial WhatsApp pe orice telefon Android, indiferent de modelul sau sistemul de operare pe care îl folosim.

Este un truc care circulă pe net în ultimele zile și, deși personal nu l-aș recomanda - voi explica de ce mai târziu -, trebuie recunoscut că este suficient de ingenios pentru a fi luat în considerare. Prin urmare, mai întâi vom vedea cum funcționează și apoi dacă încercăm să tragem propriile noastre concluzii dacă merită sau nu.

Cum se activează modul întunecat al WhatsApp pe orice Android

Primul lucru pe care trebuie să-l menționăm este că nu este necesar să aveți telefonul înrădăcinat pentru a obține modul negru al WhatsApp. Trucul în ce constă este să activezi opțiunile pentru dezvoltatori care sunt incluse în beta-urile WhatsApp și care sunt de obicei ascunse utilizatorului .

WhatsApp testează în prezent cu modul întunecat în cele mai recente versiuni beta, așa că va trebui să „facem doar câteva modificări”, astfel încât toate aceste setări secrete să fie vizibile și să putem începe să le folosim imediat.

Pasul 1: Instalați instrumentele necesare

Pentru a ne atinge obiectivul, vom avea nevoie de câteva aplicații numite VMOS și WA Tweaker. VMOS este un instrument cu ajutorul căruia putem crea o mașină virtuală în Android. În acest fel, vom crea un mediu controlat în care vom avea permisiuni de root și utilitățile necesare pentru a ne îndeplini obiectivul. Putem descărca VMOS direct din Google Play Store.

Descărcați QR-Code VMOS root Android virtual-duplicat Sistemul dezvoltatorului: VMOS | Preț clonare aplicație: gratuit

WA Tweaker este cheia care ne va ajuta să deblocăm caracteristicile ascunse incluse în beta-urile WhatsApp. Acest instrument necesită să avem permisiuni de root pentru a funcționa (prin urmare, trebuie să instalăm și aplicația VMOS). Putem descărca APK-ul WA Tweaker de pe site-ul său oficial, făcând clic pe butonul „ Descărcați APK universal ”.

În cele din urmă, va trebui să avem și o versiune recentă de beta a WhatsApp . Pentru a face acest lucru, ne putem înscrie la programul de testare WhatsApp sau putem descărca un APK dintr-o versiune beta recentă (cum ar fi 2.19.282 disponibilă prin APK Mirror).

Pasul 2: configurați VMOS

Acum, că avem totul gata, este timpul să intrăm în făină. Deschidem VMOS și odată ce mașina virtuală Android este pornită (la început durează puțin) facem clic pe pictograma folderului galben care apare pe desktop. Aici selectăm aplicațiile WhatsApp și WA Tweaker și facem clic pe butonul „ Import ”.

Apoi, faceți clic pe pictograma „ Setări ” (roată). De aici mergem la „ Setări sistem -> Informații telefon ” și facem clic de 7 ori pe „ Număr compilare ”. Aceasta va afișa „ Opțiuni pentru dezvoltatori ” în meniul de setări . Intrăm și activăm permisiunile root în mașina noastră virtuală. Apoi repornim aparatul pentru ca modificările să aibă efect.

Pasul 3: Configurați WA Tweaker

În acest moment, intrăm în cel mai delicat punct al procesului: deblocarea opțiunilor ascunse ale WhatsApp. Pentru a face acest lucru, ne întoarcem în VMOS, deschidem WhatsApp și îl configurăm pentru prima dată (amintiți-vă că aceasta este o nouă instalare a aplicației, așa că va trebui să o configurăm din nou).

Următorul pas este să deschideți WA Tweaker. Aplicația va solicita permisiuni de administrator și, odată acordate, vom accesa un meniu cu o mulțime de funcții ascunse pe care le putem activa pentru WhatsApp. Localizăm opțiunea „ Activează modul întunecat ” și activăm fila.

Dacă ne întoarcem la WhatsApp vom vedea cum apare acum o nouă opțiune numită „ Tema în meniul de setări . Apăsăm și selectăm tema „ Întunecat ”. Modul de noapte va fi activat automat în întreaga interfață WhatsApp. Terminat!

Concluzii

Așa cum am spus la începutul postării, deși aceasta este o metodă care funcționează, nu este ceva pe care eu l-aș folosi personal pentru a comunica pe WhatsApp. Motivele ar fi în principal 3:

  • Nu este practic : Gestionarea WhatsApp de pe o mașină virtuală nu este ceva care este exact confortabil. Este puțin mai lent decât în ​​mod normal și, de asemenea, dacă nu intrăm în VMOS, nu vom putea afla despre notificările care ne vin.
  • Consumă multă baterie : Menținerea unei mașini virtuale în funcțiune presupune un consum notabil de baterie, care poate reduce considerabil autonomia mobilului nostru.
  • Ne pot interzice contul : WhatsApp nu acceptă telefoane cu ROM-uri personalizate sau înrădăcinate. Prin urmare, dacă detectează că folosim aplicația într-un mediu cu permisiuni de administrator, ne pot bloca contul (ceea ce nu ar fi deloc distractiv). Am efectuat acest truc personal pentru a verifica dacă funcționează și nu am avut probleme, dar este un risc prea mare să sar în piscină fără mai multe.

Acestea fiind spuse, cred că este o metodă excelentă de testare a aplicației și poate fi un instrument excelent pentru a vedea direct toate știrile la care lucrează WhatsApp (atâta timp cât nu ne folosim propriul număr personal pentru a face testele).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .