Recenzie HONOR MagicWatch 2: analiză aprofundată

Lumea ceasurilor inteligente nu este ceea ce era înainte. Am trecut de la ceasuri inteligente prezumtuoase, cu mult corp și foarte puține programe software, gadgeturi grele cu mai multă voință și intenții bune decât rezultate, la dispozitive precum acest HONOR MagicWatch 2 în care atât designul, cât și funcționalitățile ating niveluri de satisfacție nemaivăzute până acum în unele gamele de prețuri care devin în cele din urmă accesibile pentru publicul larg.

Uitați de ceasurile din cărămidă în care trebuie să introduceți un SIM pentru a efectua și primi apeluri, uitați de brățările de activitate cu puține funcționalități și uitați de ceasurile pe care trebuie să le încărcați din două în trei. MagicWatch 2 dezvoltat de Huawei a atins punctul de echilibru perfect cu o valoare uimitoare pentru bani și, deși are încă câteva puncte de lustruit, adevărul este că jocul a fost rotund.

HONOR MagicWatch 2 în recenzie: un ceas inteligent la prețuri accesibile, cu un design excelent, dotat cu funcții și autonomie timp de două săptămâni

În recenzia de astăzi vorbim despre HONOR MagicWatch 2, un ceas inteligent care se remarcă prin finisajul său modern, un ecran atractiv AMOLED, un software care lovește toate bastoanele și o baterie care profită de fiecare miliamp ca și când ar fi fost ultimul.

Proiectare și afișare

În secțiunea estetică, MagicWatch 2 este o recenzie a Huawei Watch GT 2, adăugând o atingere de roșu pe panoul superior al butonului care vi se potrivește foarte bine și vă ajută să ieșiți din monotonia ceasului tipic de afaceri. Pentru această recenzie am testat modelul cu o sferă de 46 mm, deși există și o versiune mai mică de 42 mm pentru cei care caută ceva puțin mai discret (deși vă spun deja că nici versiunea de 46 mm nu este tocmai „voluminoasă”, de exemplu și după cum puteți vedea în fotografiile care însoțesc recenzia).

Unul dintre cele mai atractive puncte ale ceasului este ecranul AMOLED , care are o luminozitate autoreglabilă, care poate fi reglată și manual, și permite o afișare clară în situații nefavorabile, cum ar fi când suntem pe stradă și soarele strălucește asupra noastră. față. Un ecran cu culori vibrante și o definiție foarte bună.

Nici nu putem uita cureaua, un punct cheie având în vedere că ne confruntăm cu un accesoriu pe care îl vom purta cea mai mare parte a zilei. În acest caz, MagicWatch 2 a optat pentru o curea fluoroeslastomerică , același material utilizat în Apple Watch capabil să reziste transpirației și temperaturilor ridicate fără modificări ale texturii sale, precum și să fie hipoalergenic. Un detaliu esențial dacă suntem dintre cei a căror piele se irită ușor. Adevărul este că, în acest sens, ceasul inteligent se potrivește confortabil pe încheietura mâinii, fiind plăcut la atingere.

De asemenea, oferă o rezistență la apă de 5 atmosfere, ceea ce înseamnă că o putem folosi zilnic la duș, la baie sau la înot.

Sferele

Având un ecran digital, sferele sunt complet personalizabile, așa cum nu se putea altfel. În mod implicit, ceasul inteligent include o jumătate de duzină de sfere preinstalate, deși cu aplicația Huawei Health - aplicația din care sunt controlate toate setările ceasului - putem adăuga și instala multe altele. Aici vom găsi sferele tăiate clasic cu mâini și minute, afișaje cu timpul în format digital și mai multe motive alternative, culori neon, ilustrații mici și teme pentru toate gusturile.

Una dintre caracteristicile care ne-au plăcut cel mai mult a fost posibilitatea de a crea sfere personalizate cu imagini pe care le putem încărca de pe telefonul mobil pentru a le adăuga ca tapet. Sistemul vă permite să aveți maximum 20-30 de sfere în același timp, deși odată instalate acestea pot fi schimbate și gestionate direct din smartwatch prin apăsarea lungă pe centrul ecranului.

Software-ul

Centrul operațional al MagicWatch 2 este aplicația sa de gestionare numită Huawei Health. Deși numele său poate fi înșelător, nu este doar un instrument de măsurare a activității fizice a utilizatorului. De aici putem instala noi zone pentru ecran, adăuga contacte pentru a efectua apeluri direct din ceas, încărca muzică în memoria internă a dispozitivului, precum și revizui toate tipurile de grafice și statistici.

Posibilitățile oferite de aplicație sunt destul de complete, iar interfața sa este foarte intuitivă, deși uneori încetinește sau se poate închide puțin. Nu împiedică experiența generală, dar este cu siguranță un punct care poate fi încă lustruit puțin mai mult pentru a evita acest tip de situație fortuită. Acestea fiind spuse, să vedem ce găsim în „curajul” aplicației care gestionează sistemul de operare Lite OS pe care îl montează acest MW2.

Sport și sănătate

Una dintre cele mai complete secțiuni ale software-ului este legată de indicatorii de activitate, cu mult mai multe funcții decât putem găsi într-o brățară de activități de nivel mediu. MagicWatch 2 are programe specifice pentru plimbări în aer liber, mers pe jos sau alergare în interior, ciclism, triatlon, canotaj sau eliptice, printre altele. De asemenea, putem urmări greutatea noastră, putem efectua teste de stres, exerciții de respirație și includ mese de exerciții și planuri de antrenament. Măsoară pulsațiile noastre, nivelul de oxigen din sânge datorită senzorului său Sp02 și, de asemenea, efectuează un control al somnului înregistrând ritmul cardiac, de câte ori ne trezim în timpul nopții și alți factori măsurabili.

Ceasul inteligent încorporează câteva funcții „inteligente” sau inteligente destul de interesante. Astfel, de exemplu, dacă mergem la plimbare sau începem să alergăm, senzorii ceasului detectează această schimbare și ne încurajează să începem o înregistrare de activitate. Este încă un detaliu, dar acest tip de considerații care invită mobilitatea și ne ajută să nu uităm să activăm înregistrările atunci când ieșim să facem sport sunt apreciate.

Muzică, apeluri și multe altele

Pe lângă toate aceste aspecte orientate spre sănătate și sport, HONOR MagicWatch 2 include și aceste funcționalități:

  • Efectuați și primiți apeluri (trebuie să fie conectat prin Bluetooth la telefon).
  • Istoricul apelurilor.
  • Muzică : Dispozitivul are o memorie internă de 4 GB pentru a stoca muzică local. De asemenea, permite controlul de la distanță al redării audio mobile în aplicații precum Spotify, iVoox etc.
  • Barometru.
  • Busolă.
  • Notificări : afișează pe ecran notificările de mesaje noi, e-mailuri, WhatsApp, apeluri pierdute și alte notificări telefonice. Din aplicația de gestionare Huawei putem ajusta ce notificări sunt afișate pe smartphone și care nu.
  • Vreme
  • Cronometru.
  • Temporizator
  • Alarma

Două dintre funcțiile care mi-au plăcut cel mai mult la nivel personal au fost lanterna , care funcționează excelent pentru acele plimbări de noapte către baie sau bucătărie. Funcția Găsiți telefon este, de asemenea, foarte practică , ne ajută să găsim telefonul mobil, făcându-l să sune și lansând fraza pe un ton amuzant „Sunt aiciiiiii ...”.

Autonomie

Încheiem cu unul dintre aspectele în care Huawei a lucrat cel mai mult la dezvoltarea acestui ceas inteligent: autonomia sa. MagicWatch 2 încorporează un cip Kirin A1 , același procesor folosit în Huawei Watch GT 2 și care vizează un consum redus. Acest lucru ne permite să avem o autonomie brutală cu o baterie care abia atinge 455mAh.

Pentru a ne face o idee, când am primit ceasul a venit cu o baterie încărcată cu 70%, iar astăzi 9 zile mai târziu mai are 22% baterie rămasă. Potrivit producătorului, dispozitivul oferă o autonomie de 14 zile, o cifră destul de precisă, deși poate fi întins câteva zile mai mult sau mai puțin în funcție de modul în care folosim ceasul. În cazul meu am pus un bici bun în aceste zile pentru a-i testa toate funcționalitățile și adevărul este că nici atunci nu am reușit să fac ca bateria să scadă mai mult de 10%.

concluzie

În general, senzațiile lăsate de acest HONOR MagicWatch 2 sunt în mare parte pozitive. Are un design atractiv, cu un ecran color AMOLED vibrant, o curea frumoasă și o varietate de cadrane cu mult spațiu pentru personalizare. Secțiunea software este încărcată cu caracteristici, puterea mare a acestui ceas inteligent, împreună cu autonomia sa mare. Dacă ar fi să punem un „dar” ar fi lipsa de fluență în anumite momente când se folosește aplicația, dar la nivel global adevărul este că nu am avut nicio problemă cu configurația sa și sincronizarea dintre smartwatch și telefonul mobil merge ca mătasea (punctul cheie unde există).

Prețul oficial pentru acest HONOR MagicWatch 2 46mm este de 179,90 euro, deși este disponibil în prezent în magazinul oficial HONOR la un preț de 129,90 € . Dacă ați încercat deja brățările de activitate și doriți să faceți saltul cu un ceas inteligent în condiții bune, fără îndoială, aceasta poate fi o alternativă care ar trebui luată în considerare, mai ales având în vedere finisajul premium și valoarea sa puternică pentru bani.

Magazin oficial ONOR | Cumpărați HONOR MagicWatch 2

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .