Revizuirea TP-Link N300 TL-WA850RE, uimitor extender WiFi de 300 Mbps

Trebuie să recunosc. Nu m-am înțeles niciodată cu extensiile WiFi . Am cumpărat unul dintre aceste amplificatoare de semnal acum aproape 10 ani și experiența a fost groaznică. Nu am ajuns niciodată să-l configurez corect. Au fost aruncați 60 de euro, după multe încercări eșuate și multă frustrare. Astăzi, m-am îndrăgostit din nou de extensiile WiFi. Cauza: un dispozitiv numit TP-Link N300 TL-WA850RE .

TP-Link N300 TL-WA850RE în revizuire, cel mai bun extender WiFi pentru acasă la un preț rezonabil

Cel mai bun lucru despre TP-Link N300 TL-WA850RE nu este că este ieftin - acesta este cu siguranță un factor foarte important. Lucrul minunat al acestui accesoriu este că este incredibil de ușor de configurat.

În plus, are o putere și o autonomie destul de remarcabile. Atenție, are și dezavantajele sale, dar pentru un etaj de aproximativ 100 de metri pătrați este probabil cel mai recomandat repetor WiFi. De ce?

Specificatii tehnice

În secțiunea tehnică, TL-WA850RE oferă următoarele caracteristici:

  • Viteză de până la 300 Mbps.
  • Port Ethernet 10 / 100Mbps.
  • Mod AP ("Punct de acces" sau punct de acces).
  • Compatibil cu WPS.

La nivel estetic, dispozitivul TP-Link are forma unei cutii mici care se conectează la priză. Designul este destul de modern, sobru și trece cu ușurință neobservat odată cu decorarea camerei de zi sau a oricărei alte camere din casă.

Configurarea TP-Link N300 TL-WA850RE

După cum am menționat la început, în opinia mea, acesta este cel mai satisfăcător punct al TL-WA850RE. Este compatibil atât cu routerele cu WPS, cât și cu cele care nu au această caracteristică.

Pentru a vă face o idee despre cât de ușor îl putem pune în funcțiune, vă explic procesul de configurare de către WPS în 3 linii:

  • Conectați extensia WiFi la o priză de lângă router.
  • Activați butonul WPS de pe router.
  • Apoi, apăsați butonul de sincronizare de pe TL-WA850RE.

Asa de usor. Odată ce este sincronizat cu rețeaua noastră WiFi , trebuie doar să deconectăm range extender-ul și să îl ducem într-un punct intermediar între router și zona cu cel mai slab semnal din casă.

Dacă nu avem WPS în router, lucrurile se schimbă puțin, dar este totuși o configurație foarte simplă de realizat. În acest sens, este un dispozitiv remarcabil.

Calitate îmbunătățită a semnalului. Este un bun repetor WiFi?

TP-Link N300 TL-WA850RE este un extender wireless cu o putere de 300 Mbps . Există repetatoare de semnal de 720 Mbps și până la 1200 Mbps. Avem destule atunci cu 300Mbps?

Depinde. În cele mai multe cazuri , răspunsul va fi pozitiv . În situația mea particulară, într-o casă de aproximativ 100m2, aveam probleme la redarea videoclipurilor pe YouTube, Netflix continua să se încarce din două în trei și, din când în când, PS4 online se închidea puțin. Routerul se află într-o singură cameră, iar televizorul și consola în camera de zi.

Cu acest nou extensor, toate problemele de acoperire au trecut în istorie. Atât de clar și de clar.

Acest mic accesoriu a fost mai mult decât binevenit în sufragerie

Cu toate acestea, dacă zona pe care dorim să o acoperim este mai extinsă (o vilă, un hotel sau altele similare) sau dacă dorim să redăm conținut de streaming foarte intens, atunci este posibil să avem nevoie de puțină scânteie. În rest, aceasta este cea mai eficientă și economică soluție pentru a acoperi nevoile unui utilizator mediu.

Preț și disponibilitate

În prezent, extensorul WiFi TP-Link N300 TL-WA850RE începând cu 19 martie 2018 are un preț de aproximativ 20 de euro în Amazon Spania . Un dispozitiv ieftin care compensează mai mult decât cheltuielile financiare pe care le presupune. Astăzi este cel mai bine vândut extender WiFi din magazin.

Aviz și evaluare finală a TP-Link N300 TL-WA850RE

[P_REVIEW post_id = 10884 visual = 'complet']

Merită cumpărat TP-Link N300 TL-WA850RE? Dacă locuim într-un apartament de dimensiuni medii sau dacă avem un bar sau un loc mic, nu este necesar să lăsăm un bilet bun pe un PLC Powerline sau un extender mult mai puternic pentru a avea o acoperire bună în toate camerele. Pentru aceste cazuri, acest dispozitiv este o soluție mai mult decât pertinentă.

Deși TL-WA850RE are și neajunsurile sale, cum ar fi absența conexiunii duale 5G. Un tip de WiFi care nu este folosit la fel de des, dar este totuși un factor de luat în considerare.

Dacă căutăm un amplificator de semnal WiFi bun, frumos și ieftin, TP-Link N300 TL-WA850RE este un gadget care ne va oferi rezultate foarte frumoase. Total recomandabil

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .