Convertorii de numerar, cea mai bună alternativă la Wallapop și Vibbo? - Androidul fericit

În postarea de astăzi vreau să vorbesc despre un subiect care ne-a trecut vreodată prin minte. „Ce fac cu vechiul meu telefon, îl vând ?” Schimbăm smartphone-urile din ce în ce mai repede, imediat ce ne dăm seama că găsim unul și, uneori, până la două telefoane în sertar frământând praful.

În cazul meu, am avut un Yotaphone foarte mișto și bine întreținut, pe care cu greu l-am mai folosit decât pentru a asculta muzică și am decis să-l vând prin Cash Converter, iar adevărul este că nu puteam să plec mai mulțumit de toate acestea puțin forfotă.

Vânzarea unui mobil prin Cash Converter nu ar putea fi mai practică

De data aceasta m-am hotărât pentru Convertoarele de numerar, deoarece în ocazii anterioare am ales în principal să optez pentru Wallapop (și ocazional Vibbo) și am vrut ceva diferit care să evite relațiile directe cu persoanele fizice . Am avut deja plusurile și minusurile mele cu câțiva cumpărători și de data asta mă duceam la rulouri, la târgul de ultim moment și altele asemenea.

Magazin fizic sau direct de acasă

Am aflat recent că de pe site-ul de vânzări Cash Converter Express puteți obține o evaluare directă a telefonului mobil. Ideea mea inițială a fost să văd dacă îmi vor oferi un preț bun și, în acest caz, întrucât au un magazin aici în Donosti, mă duceam și le duceam smartphone-ul. Au peste 80 de magazine fizice răspândite în toată Spania și adevărul este că într-o oarecare măsură este ceva care vă oferă multă siguranță atunci când vine vorba de vânzarea obiectelor cu o anumită valoare, cum ar fi un telefon mobil.

Procesul de vânzare

După ce am consultat evaluarea online și am văzut cât de simplu (și mai ales confortabil) este de a vinde prin web, am decis să desfășor întregul proces de vânzare de acasă și astfel să evit să trec prin magazin. Procesul este următorul:

  • Vă înscrieți la Express Sale și încărcați o fotografie cu detaliile telefonului mobil .
  • În 5 minute primiți o evaluare imediată prin telefon.
  • Dacă acceptați oferta, vă trimit un curier pentru a ridica articolul complet gratuit , iar dacă totul este în regulă în mai puțin de 24 de ore, fac depunerea.

Pentru a vă face o idee, am avut Yotaphone-ul meu evaluat într-o marți și până vineri la prânz am efectuat deja plata. Și totul fără a pleca de acasă!

Avantajele față de alte alternative

Cred că cel mai bun lucru din întreaga experiență, în afară de faptul că poți să tratezi direct cu profesioniști (ceea ce este apreciat mai ales atunci când vine vorba de obiecte second-hand sau uzate, oamenii pot deveni foarte certători), este descoperirea paginii de vânzare pe net.

Posibilitatea de a face o evaluare inițială înainte chiar de înregistrare este un detaliu , iar atât colectarea, cât și viteza la efectuarea plății sunt mai mult decât satisfăcătoare. Dacă optăm pentru vânzare într-un magazin fizic, plata este imediată, dar dacă nu ne deranjează să așteptăm câteva zile, cel mai bine este să facem tot managementul de acasă.

Pentru cât îmi pot vinde smartphone-ul?

În general și dacă telefonul mobil este în stare bună, putem obține un preț de achiziție destul de bun. Ca să vă faceți o idee, un Samsung Galaxy S7 care acum este în jur de 400-450 de euro, dacă avem grijă de el putem obține aproximativ 240 de euro pentru el .

Trebuie să vă gândiți că Convertorii de numerar trebuie să vândă acel telefon mobil la un preț ajustat , fie într-unul din magazinele sale fizice, pe eBay sau în magazinul său web, astfel încât evaluarea va fi întotdeauna ceva aproape de jumătate sau puțin mai mică decât pret original. Ceea ce, pe de altă parte, nu este deloc rău.

Pe scurt, o modalitate ușoară, corectă și confortabilă de a scăpa de vechiul nostru telefon mobil și de a câștiga niște bani proaspeți pe parcurs.