Cele mai bune 30 de aplicații root pentru Android - The Happy Android

Dacă ați decis în cele din urmă să faceți pasul și să vă rădăcinați telefonul sau tableta,  felicitări. Vă așteaptă o nouă lume a aplicațiilor chanante și breakere. Pe măsură ce versiunile Android avansează, devine din ce în  ce mai puțin necesară înrădăcinarea unui dispozitiv, dar dacă facem saltul, vom vedea cum se deschide un nou microcosmos în fața ochilor noștri.

Datorită permisiunilor de administrator sau root, putem deschide ușa principală și putem folosi aplicații care vor profita la maximum de funcționalitățile terminalului nostru. Să aruncăm o privire la cele mai bune aplicații root pentru Android? Sa mergem acolo!

Cele mai bune 30 de aplicații pentru dispozitive Android înrădăcinate

În următoarea selecție de aplicații root vom vedea multe aplicații dedicate obținerii unei performanțe mai bune din sistem, precum și aplicații pentru instalarea ROM-urilor personalizate , recuperarea fișierelor, crearea automatizării și chiar realizarea unei gestionări mai bune a bateriei dispozitivului nostru.

1. Flashify

Flashify este o aplicație pe care oricine este obișnuit să instaleze ROM-uri personalizate ar trebui să o aibă întotdeauna instalată . Cu această aplicație vom putea facilita procesele de intermitent într-un mod incredibil. Putem programa blițuri fără a fi nevoie să reporniți terminalul . Fermoare, moduri, nuclee, imagini de recuperare, ROM-uri și multe altele.

Versiunea gratuită are o limită de 3 blițuri pe zi , deci dacă corpul nostru cere sos, ar trebui să luăm în considerare achiziționarea versiunii plătite.

Descărcați QR-Code Flashify (pentru utilizatorii root) Dezvoltator: Christian Göllner Preț: Gratuit

2. SuperSU

Majoritatea metodelor de rootare instalează de obicei SuperSU pe terminalul nostru, deci cel mai probabil îl avem deja instalat. Este cea mai bună aplicație pentru a controla permisiunile root pe care le acordăm aplicațiilor de pe dispozitivul nostru, precum și alte funcționalități care sunt foarte bune.

Descărcați SuperSU de pe site-ul său oficial

3. Magisk

Nu putem vorbi despre aplicațiile root fără să menționăm Magisk . Cu această aplicație putem da / elimina permisiunile root fără a schimba sistemul de partiție al terminalului. Acest lucru ne permite să primim în continuare actualizări OTA și să ascundem rădăcina atunci când încercăm să instalăm o aplicație care nu este compatibilă cu dispozitivele înrădăcinate.

4. Controlul gesturilor GMD

GMD Gesture Control este o aplicație pentru utilizatorii root care vă permite să controlați dispozitivul prin gesturi (în stilul iPhone X) . În acest fel putem deschide fișiere sau foldere direct prin modele stabilite anterior. Dacă știm cum să punem mâna pe ea, poate fi cu adevărat practic.

Descărcați QR-Code GMD GestureControl Lite ★ root Dezvoltator: Good Mood Droid Preț: Gratuit

5. Sistemul de eliminare a aplicațiilor

Unul dintre lucrurile care îi irită cel mai mult pe utilizatorii Android sunt acele aplicații care sunt standard în terminal și pe care nu le putem dezinstala . De fapt, mulți oameni își rădăcină telefonul pur și simplu pentru a elimina aceste tipuri de aplicații.

Aceste programe preinstalate se numesc bloatware și, datorită System App Remover , putem scăpa de ele.

Descărcați QR-Code App Remover Dezvoltator: Jumobile Preț: Gratuit

6. Rashr

Rashr este o aplicație root open source care ne ajută cu sarcinile noastre de întreținere Android. Aplicația ajută la automatizarea procesului de creare a copiilor de siguranță ale partițiilor de sistem și a recuperării și nucleelor ​​intermitente. Vă permite să accesați și să descărcați mai mult de 6.500 de recuperări diferite, inclusiv TWRP și ClockWorkMod.

Descărcați din XDA Labs

7. Viper4AndroidFX

Dacă doriți să controlați la maximum setările audio ale telefonului dvs., trebuie să încercați Viper4AndroidFX . Cu această aplicație putem gestiona mii de setări de egalizare, obținem un sunet clar și chiar putem îmbunătăți calitatea sunetului emis de difuzoare.

Aplicația nu se află pe Google Play , deci pentru ao instala trebuie să mergem la pagina XDA Labs pentru a o descărca .

8. Calibrarea bateriei

În Android există un fișier bin care este responsabil pentru colectarea tuturor datelor despre baterie pentru a afișa detaliile de alimentare utilizatorului. Cu calibrarea bateriei putem calibra bateria, ștergând acest fișier bin, care de multe ori duce la performanțe mai mari ale bateriei și o durată de viață mai lungă. Una dintre cele mai bune aplicații root fără îndoială.

Descărcați din APK Pure

9. Backup de titan

Simplă și simplă, cea mai bună aplicație pentru gestionarea copiilor de rezervă și a copiilor de siguranță pentru Android. Dacă ne place să ne jucăm cu diferite ROM-uri și configurații, o copie de rezervă bună este esențială în orice Android înrădăcinat.

Titanium Backup vă permite să creați și să gestionați copiile de rezervă într-un mod simplu și cu adevărat funcțional.

Descărcați QR-Code Titanium Backup ★ este necesar rădăcină Dezvoltator: Titanium Track Preț: Gratuit

10. Schimbător DPI ușor

DPI sau densitatea pixelilor este măsurarea care ne arată câți pixeli pe inch sunt afișați pe ecranul Android-ului nostru. Această aplicație rădăcină ne permite să modificăm acest parametru, extinzând sau reducând pixelii afișați pe ecran pe placul nostru .

Acest lucru poate fi util, de exemplu, pentru a reduce rezoluția ecranului în jocurile care sunt prea solicitante pentru a le putea juca fluent, dar aveți grijă. De asemenea, are dezavantajele sale și, adică, dacă nu știm ce facem și ne descurcăm la un moment dat, ne putem termina terminalul în cel mai rău caz. Așa cum a spus marele Stan Lee, „Cu o mare putere vine o mare responsabilitate”.

Descărcați QR-Code Easy DPI Changer [Root] Dezvoltator: chornerman Preț: Gratuit

11. Tomberon

Dumpster este o aplicație pentru recuperarea fișierelor șterse. Odată instalat, acesta îndeplinește funcția coșului de reciclare clasic și, ori de câte ori ștergem un fișier sau o imagine, îl putem folosi pentru a-l recupera.

Nu necesită permisiuni de root pentru a funcționa, dar cu ele este mult mai eficient.

Descărcați QR-Code Recycle Bin Dumpster Dezvoltator: Baloota Preț: Gratuit

12. Link2SD

Datorită Link2SD putem elibera spațiu în memoria noastră internă prin transferul de aplicații pe cardul SD. Este o metodă excelentă de a profita de spațiul memoriei SD, dar nu trebuie să uităm că programele pe care le-am mutat în SD vor funcționa întotdeauna puțin mai încet.

Descărcați QR-Code Link2SD Dezvoltator: Bülent Akpinar Preț: Gratuit

13. Explorator de rădăcini

După cum sugerează și numele său, acesta este  un explorator de fișiere pentru dispozitivele Android cu privilegii de administrator . Este o aplicație plătită, dar merită fiecare bănuț din prețul său din Magazin Play, deoarece este cel mai complet browser pe care îl putem găsi astăzi pentru utilizatorii root.

Cel mai bun pentru deschiderea și modificarea fișierelor cu acces restricționat. Are un rating foarte mare de 4,7 stele.

Descărcați QR-Code Root Explorer Dezvoltator: Speed ​​Software Preț: 3,49 €

14. Verificați

Funcția Greenify este extrem de interesantă. Sarcina sa este să hiberneze acele aplicații și procese pe care nu le folosim pentru a economisi resursele sistemului și a consuma mai puțină baterie.

Greenify nu necesită permisiuni de root pentru a funcționa, dar este mult mai eficient dacă avem permisiuni de administrator. În cele mai recente versiuni de Android, datorită diferitelor optimizări în ceea ce privește economisirea de energie, aplicația Greenify nu este la fel de eficientă, deși dacă avem un mobil Android vechi, acesta poate fi un instrument foarte valoros.

Descărcați QR-Code Greenify Dezvoltator: Oasis Feng Preț: Gratuit

15. Macrodroid

Fabulos Macrodroid deschide o lume întreagă de noi posibilități pentru terminalul nostru Android. Datorită acestei aplicații putem crea automatizări și sarcini sau acțiuni programate, în funcție de nevoile noastre. Doriți să se aprindă lanterna de fiecare dată când vă scuturați telefonul? Închideți apelurile pur și simplu întorcând telefonul pe dos?

Dacă doriți să aflați ceva mai mult, nu ezitați să aruncați o privire la mini-tutorialul nostru Macrodroid .

Descărcați QR-Code MacroDroid - Automatizare dezvoltator: ArloSoft Preț: gratuit

16. DiskDigger

Probabil cea mai bună aplicație pentru recuperarea fișierelor șterse pe Android. DiskDigger este capabil să recupereze SMS-uri, imagini, videoclipuri, fișiere și tot felul de date de la terminalul nostru. Dacă am șters un fișier, nu uitați că cel mai bine este să lansați aplicația de recuperare cât mai curând posibil. În caz contrar, riscăm ca fișierul să fie suprascris cu informații noi și să nu îl putem recupera.

Versiunea gratuită recuperează doar imagini (în multe cazuri asta va fi suficient), dar profesionistul este capabil să recupereze orice. Foarte recomandat

Descărcați QR-Code DiskDigger recuperați fotografii Dezvoltator: Defiant Technologies, LLC Preț: gratuit Descărcați recuperarea fișierelor QR-Code DiskDigger Pro Dezvoltator: Defiant Technologies, LLC Preț: 3,34 €

17. Controlul dispozitivului

Cu permisiunile root putem face lucruri la care altfel nici nu ne-am putea gândi. Cu această aplicație putem overclocka pentru a crește CPU sau pentru a reduce tensiunea pentru a reduce consumul de baterie . De asemenea, putem gestiona sunetul, ecranul și are un editor pentru fișierul build.prop .

Descărcați din APK Mirror

18. BuildProp Editor

Dacă dorim să modificăm fișierul build.prop -sau orice alt fișier de proprietăți- și căutăm un editor mult mai puternic, atunci putem arunca o privire la această aplicație rădăcină.

Un instrument extrem de util pentru utilizatorii avansați, cu care putem îmbunătăți performanța, corecta erorile și personaliza Android-ul nostru prin modificarea informațiilor de compilare și a altor proprietăți ale sistemului.

Descărcați QR-Code BuildProp Editor Dezvoltator: JRummy Apps Preț: Gratuit

19. SD Maid

Este întotdeauna important să avem spațiul nostru de depozitare la distanță. Datorită SD Maid vom putea elimina fișierele reziduale și folderele fantomă , reușind să eliberăm spațiu care altfel este irosit.

Pentru a face aplicația puțin mai rotundă, are un explorator de fișiere, un motor de căutare și chiar un manager de aplicații .

Descărcați QR-Code SD Maid - Curățare sistem Dezvoltator: întunecați Preț: Gratuit

20. BetterBatteryStats

Dacă doriți să aveți o înregistrare detaliată a consumului de baterie pe dispozitivul dvs. , BetterBatteryStats este aplicația dvs. Multe dintre funcțiile sale sunt deja incluse de la Android  Marshmallow , dar dacă terminalul nostru funcționează cu o versiune anterioară de Android , această aplicație ne va spune tot ce trebuie să știm.

Descărcați QR-Code BetterBatteryStats Dezvoltator: Sven Knispel Preț: 2,39 €

21. Manager ROM

Managerul ROM ClockWorkMod este unul dintre cele mai bune instrumente pentru gestionarea ROM-urilor personalizate. Practic are totul: gestionați ROM-urile, copiile de rezervă, instalați ROM-urile din SD și multe altele. Ușor și simplu.

Descărcați QR-Code ROM Manager Dezvoltator: ClockworkMod Preț: Gratuit

22. Rec

Cea mai bună aplicație root pentru a înregistra tot ce se întâmplă pe ecranul dispozitivului . Aplicație cu adevărat utilă pentru jucători, vloggeri, youtuberi sau oricine este dedicat furnizării de asistență tehnică pe Android.

Descărcați QR-Code Rec. (Screen Recorder) Dezvoltator: SPECTRL Preț: Gratuit

23. Repornire rapidă

Un instrument excelent pentru utilizatorii root. În majoritatea sistemelor Android, butonul de alimentare abia vă permite să opriți și să reporniți terminalul. Cu Quick Reboot vom extinde meniul de oprire cu opțiunile de repornire în recuperare, bootloader sau mod sigur. Simplu dar util.

Descărcați QR-Code Quick Reboot [ROOT] Dezvoltator: Awiserk Preț: Gratuit

24. ROM Toolbox Pro

ROM Toolbox este una dintre acele aplicații all-in-one care funcționează foarte bine. Are un explorator de fișiere înrădăcinat, gestionarea ROM (putem crea copii de rezervă nandroid), scripturi, are un instalator de fonturi și multe altele . Pe unele dispozitive putem schimba chiar tema și animația de pornire a terminalului.

Până acum câțiva ani, aveau o versiune „simplă”, dar acum oferă doar versiunea „pro” care costă 5,99 EUR. În plus, se pare că cele mai recente actualizări au dat suficiente probleme, așa că, dacă suntem interesați să o testăm, este recomandat să găsim și să instalăm o versiune veche pentru a obține performanțe mai bune.

Descărcați QR-Code ROM Toolbox Pro Dezvoltator: JRummy Apps Preț: 5,99 €

25. Servic

Cu această aplicație putem controla serviciile care rulează în fundal pe sistemul nostru. De exemplu, putem împiedica rularea Facebook în timp ce ecranul dispozitivului este oprit. Cu un pic de abilitate putem economisi bateria care altfel este consumată, cu procese sau servicii pe care nu le folosim.

O aplicație foarte în linie cu iubitul nostru Greenify .

Descărcați QR-Code pentru a vă controla telefonul. Dezvoltator: Francisco Franco Preț: gratuit

26. Detector Wakelock

Wakelock Detector oferă un serviciu extrem de util. Este responsabil pentru detectarea dacă vreun program sau serviciu este în sine, consumând mai multe resurse decât se aștepta . Durează prea mult ecranul să se oprească? Se descarcă bateria la o viteză uimitoare? Această aplicație Android ne poate ajuta să găsim cauza. Foarte recomandat.

Descărcați din APK Mirror

 27. Cadru Xposed

Pentru mulți aceasta este experiența totală de rădăcină. Putem schimba și instala noi teme, interfețe, modificări de butoane și orice altceva vă puteți gândi. Modulele sunt întreținute de comunitate și nu sunt disponibile pe Google Play. Pentru a afla mai multe despre Xposed Framework, cel mai bine este să parcurgeți firul oficial al aplicației în XDA Developers .

28. LiveBoot

Dacă sunteți un pic geek, trebuie să încercați LiveBoot . Dacă instalăm această aplicație, ori de câte ori pornim dispozitivul nostru Android, putem vedea pe ecran toate comenzile și comenzile care sunt executate în timp real în timp ce sistemul se încarcă. Nu are multe alte caracteristici, dar este curios și dă o notă specială terminalului nostru.

Descărcați QR-Code [rădăcină] LiveBoot Dezvoltator: Chainfire Preț: Gratuit

29. Animații de pornire

Această aplicație de personalizare pentru utilizatorii root ne permite să schimbăm animația de pornire care este afișată ori de câte ori pornim terminalul . Are sute de animații pe care le putem folosi, dar fii atent: nu este compatibil cu toate telefoanele mobile ale mărcii - cum ar fi Samsung, care folosește propriul format de animație de pornire (QMG) -.

Descărcați QR-Code Startup Animations Dezvoltator: JRummy Apps Preț: Gratuit

30. Tuner de sistem 3C

Cu 3C System Tuner avem capacitatea de a face ajustări la diferite aspecte ale sistemului într-un mod centralizat . Putem aduce mici modificări procesorului, putem ucide procesele și aplicațiile în fundal, putem face copii de rezervă și restaura aplicații, putem modifica cache-ul și multe alte lucruri.

Este un instrument care ne permite să controlăm multe aspecte delicate ale sistemului, deci este extrem de important să fim foarte atenți atunci când îl folosim.

Descărcați 3C System Tuner din APK Pure

Ce părere ai despre această listă? Cunoașteți vreo altă aplicație rădăcină care ar trebui să fie aici? Nu ezitați și lăsați-vă părerea în căsuța de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .