AllConnect - Play & Stream, streaming de pe Android este atât de ușor - Android fericit

Astăzi vă aducem o aplicație care, oferindu-vă o șansă, poate deveni o aplicație esențială pe dispozitivele dvs. Android și IOS. Este adevărat că în cadrul magazinului putem găsi o gamă largă de aplicații dedicate partajării conținutului de la terminalele noastre către alte dispozitive, dar nu toate reușesc să o facă la fel de simplu și eficient ca AllConnect.

Stream-ul pare a fi o problemă? Simplitatea ca steag

Dezvoltată de Tuxera Inc , această aplicație intenționează ca în câțiva pași și într-un mod foarte simplu să putem partaja conținut multimedia cu alte dispozitive de pe terminalul nostru mobil în timp real. În plus, este compatibil cu majoritatea (dacă nu cu toate) tehnologiile de streaming disponibile, AirPlay, DIAL, DLNA, dispozitive Google Cast, Apple TV, AirPort Express, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Freebox, Samsung, televizoare inteligente de la Samsung și Philips, difuzoarele wireless Bose, Philips și Denon, Kindle, Xbox etc.

Cum să transmiteți în flux cu AllConnect

Când deschidem AllConnect , vedem că terminalul nostru apare în partea inferioară, la rândul său în partea superioară, deoarece vor apărea multe dispozitive conectate la aceeași rețea. Căutarea dispozitivelor este un proces automat efectuat de aplicație imediat ce este lansată, în cazul în care aplicația nu găsește niciunul, ne va afișa un mesaj care ne indică faptul că ne asigurăm că toate aparțin aceleiași rețele Wi-Fi.

Pentru a reda fișiere multimedia pe un alt dispozitiv, tot ce trebuie să faceți este să îl selectați apăsând pe el și pe ecranul următor să selectați categoria fișierului de redat.

Putem găsi mai multe categorii standard precum video, audio, fotografie și altele nu la fel de standard precum cloud , oferindu-ne opțiunea de a juca direct dintr-un serviciu cloud (Dropbox de exemplu), server multimedia și, eventual, cel mai interesant online. Această din urmă opțiune vă permite să flux video de la diferite platforme online precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, etc . Pentru a face acest lucru, va fi deschis un browser de pe care să accesați această platformă, să căutați un videoclip și să îl jucați, de exemplu, la televizor.

Trebuie remarcat, deși s-ar putea să nu fie o opțiune foarte interesantă, că aplicația poate fi folosită și ca player multimedia local, adică, în același mod în care difuzăm conținut, îl putem reproduce singuri.

După cum puteți vedea, AllConnect este o aplicație care într-un timp foarte scurt și într-un mod foarte simplu (fără a face configurații sau ceva de genul asta) ne permite să difuzăm toate multimedia de pe dispozitivul nostru peste altele.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Descărcați QR-Code AllConnect - Play & Stream Dezvoltator: Tuxera Inc. Preț: Gratuit