Amazon are o problemă cu SEUR - The Happy Android

Astăzi vreau să profit de această ocazie pentru a aduce în prim-plan o problemă despre care știu că va fi destul de familiară pentru unii dintre voi și pe care acum câteva zile am putut să o verific în propria mea carne: serviciul de mesagerie pe care Amazon îl folosește în Spania (SEUR, pentru a fi mai mult exact) , atunci când funcționează bine funcționează excelent, dar atunci când există o problemă, serviciul pentru clienți lasă de dorit.

Anecdota mea personală: biroul care s-a rupt în două

Pentru a justifica o astfel de afirmație grosolană din partea mea, nimic mai bun decât o anecdotă personală.

Acum aproximativ o lună am cumpărat un desktop pentru computer de la Amazon. Arăta destul de elegant și un preț bun, așa că, ieșiți pe drum. Era dintr-un magazin exterior, așa că ar mai dura câteva zile să ajungă, dar asta nu a fost o problemă.

Problema este că pachetul - mega pachet, având în vedere că era o întreagă masă de birou neasamblată - dura mai mult decât se aștepta să ajungă. M-am uitat la comanda de pe Amazon și a spus că articolul va întârzia, dar nimic alarmant.

Am mai așteptat câteva zile, dar masa încă nu dădea semne de viață. De data aceasta am notat numărul de urmărire și m-am dus la pagina SEUR pentru a vedea dacă mai pot obține informații. Atunci am început să-mi fac griji. Pachetul se afla în starea „ Daune sau pierderi de  mărfuri ”.

Pachet pierdut sau deteriorat? Nu sună bine ...

Ei bine, sunt lucruri care se întâmplă. Este o problemă, dar se încadrează în domeniul de aplicare posibil atunci când comandați online. Am sunat la serviciul de asistență pentru clienți SEUR pentru a obține mai multe informații și pentru a explica ce se întâmplase cu masa.

Persoana care m-a asistat mi-a spus că nu știe ce s-a întâmplat, dar că va anunța biroul din zona mea, astfel încât să examineze cazul și să mă sune. Nu am vrut să solicit o rambursare de la Amazon până nu am știut ce s-a întâmplat cu adevărat. Oricum, fusese pierdut printre multitudinea de pachete manipulate de SEUR și mai exista posibilitatea ca aceștia să-l găsească și să-l trimită acasă, chiar dacă a întârziat câteva zile.

SEUR, nu-ți mai amintești de mine?

Așa că am decis să aștept. Zilele au trecut și nimeni nu a sunat aici. Stii ce s-a intamplat? Nimic. În cele din urmă a trebuit să-mi sun singur biroul local. Am fost prezentă de o fată - care părea că a venit puțin încălzită de la un apel anterior - și, după ce i-a dat numărul de urmărire, mi-a spus că masa a fost spartă în timpul transportului și să solicite întoarcerea la Amazon. Este clar că primul meu apel a fost trecut prin Arcul de Triumf, că nu au făcut niciun fel de aranjamente și că SEUR nu a ținut prea mult la coletul meu ...

Apoi am sunat Amazon la telefon, le-am spus despre problemă și în mai puțin de 30 de minute mi-au rambursat deja întreaga sumă a articolului. Chapó de Amazon, SEUR este o altă poveste ...

În Amazon încă se spune că sunt pe cale să mi-l livreze în mai mult de 2 săptămâni

Ce părere au alți utilizatori Amazon despre serviciul SEUR din Spania?

În cele din urmă a fost o lună irosită la coșul de gunoi, fără birou sau nimic, dar cel puțin mi-am recuperat banii repede.

Toate acestea nu ar putea fi altceva decât o simplă anecdotă, dacă nu ar fi faptul că Internetul este plin de utilizatori nemulțumiți de această companie de curierat. Dintr-un forum din cadrul aceluiași site web Amazon, la fel ca alte intrări de blog destul de auto-explicative, este clar că pare să existe un background.

În cele din urmă, fiecare caz este diferit, dar, în general, se pare că declanșatorul comun în toate incidentele, într-o măsură mai mare sau mai mică, este serviciul pentru clienți al SEUR . O problemă de comunicare și atitudine care nu ajută exact la lăsarea clientului cu un gust bun în fața unui incident.

Lucrez într-un serviciu pentru clienți de mai mulți ani și vă asigur că un tratament bun și gestionarea corectă a unui incident sunt cheile principale care separă succesul de cea mai absolută eroare. Cel puțin pentru client.

Oamenii vor continua să facă cumpărături pe Amazon, dar din moment ce nu există o întorsătură majoră în acest sens, gigantul vânzărilor online riscă să piardă o mână bună de cumpărători obișnuiți, nemulțumiți de serviciul de mesagerie.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .