Top 10 aplicații cu ecran de blocare pentru Android

Ecranele de blocare ale telefoanelor mobile și tabletelor au o funcție clară și clară: de a împiedica alte persoane să folosească dispozitivul nostru fără permisiune. Odată ce introducem un cod PIN, un model de deblocare sau o amprentă autorizată, acestea permit accesul la desktop și la alte aplicații.

Dar nu numai asta, ecranele de blocare ne arată acum și notificări și alte tipuri de date. În plus, fiecare producător introduce propriile variante pe Android , deci este cel mai obișnuit să găsești diferite ecrane de blocare în funcție de marca telefonului nostru.

Cele mai bune 10 aplicații de blocare a ecranului pentru a vă personaliza mobilul sau tableta Android

În Android există, de asemenea, o mulțime de aplicații terțe pentru a personaliza ecranul de blocare, adăugând noi funcții și elemente care altfel ar fi imposibil de implementat în terminalul nostru. Acestea sunt 10 dintre cele mai bune pe care le putem găsi în prezent în Google Play Store.

Următorul ecran de blocare

Aplicație dezvoltată de Microsoft care împinge posibilitățile ecranului de blocare la un nou nivel. Citiți mesaje, efectuați apeluri, vizualizați notificări și apeluri pierdute.

Are un lansator de aplicații integrat, acces și gestionare WiFi și Bluetooth, cameră, lanternă, prognoza meteo și calendar . Playerul de muzică acceptă aplicații precum Pandora sau Spotify și oferă, de asemenea, un sortiment bun de imagini de fundal - ceva despre care Microsoft se remarcă de obicei.

Descărcați QR-Code Next Lock Screen Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

Bună Locker

Dacă căutăm un ecran de blocare puternic, cu multe funcționalități, acesta poate fi o alternativă excelentă. Este o aplicație destul de ușoară care ne permite să facem o mulțime de lucruri, întotdeauna desigur, într-un mod ordonat și simplu.

Dacă ar fi să punem o eroare, ar fi imposibilitatea de a utiliza recunoașterea facială ca metodă de deblocare. În caz contrar, un ecran de blocare excelent.

Descărcați QR-Code Hi Locker Lock Screen Dezvoltator: Echipa Lockdown Preț: Gratuit

Fireflies lockscreen

O aplicație care oferă câteva ecrane de blocare cu adevărat atractive , cu fundaluri animate . Are un sertar de setări pe care îl putem afișa din panoul de jos și ne arată și ne permite să citim notificările pe care le primim. De asemenea, vă permite să personalizați ceasul ecranului de blocare.

În general, am putea spune că punctul său forte este, fără îndoială, estetic. Are peste 10 milioane de descărcări și un rating de 4,3 stele. Dacă îl instalăm, trebuie să avem în vedere că ecranul de blocare al sistemului trebuie să fie dezactivat (pentru a evita blocarea dublă).

Descărcați QR-Code Fireflies lockscreen Dezvoltator: App gratuit Studio Preț: Gratuit

LokLok

Primul lucru pe care trebuie să-l spunem despre LokLok este că este o versiune beta. Adică mai sunt lucruri de lustruit. În orice caz, ceea ce oferă această blocare a ecranului este destul de original și diferit: vă permite să desenați imagini pe ecranul de blocare și să le partajați.

Pe lângă asta, putem face și fotografii sau scrie note care apar imediat pe ecranul altor prieteni . Practic, ceea ce face este să sincronizeze ecranul nostru de blocare cu cel al altor persoane, creând un fel de „tablă albă” comună. Un concept cu mult potențial.

Descărcați QR-Code LokLok Dezvoltator: Preț imposibil: Gratuit

AcDisplay

AcDisplay oferă personalizarea perfectă pentru cei care caută un ecran de blocare minimalist și clar . Dacă nu ne place ca notificările să fie afișate pe ecran și preferăm să le păstrăm bine stocate, cu puține informații la vedere, putem profita de această aplicație.

Dezvoltatorul nu a actualizat aplicația din 2015 și multe dintre telefoanele de astăzi au deja configurații similare. În orice caz, este gratuit, lucru care funcționează întotdeauna în favoarea ta. Recomandat în special pentru telefoanele mobile vechi.

Descărcați QR-Code AcDisplay Dezvoltator: Artem Chepurnoy Preț: Gratuit

Întotdeauna pe AMOLED

Aceasta este o aplicație care încearcă să imite funcția Always On a telefoanelor mobile Samsung. O funcție care vă permite să aveți ecranul mobil întotdeauna pornit . Din acest ecran negru putem personaliza ceasul, să vedem dacă există notificări noi și chiar să punem un mesaj de întâmpinare personalizat.

O aplicație special concepută pentru telefoane mobile cu ecrane AMOLED, în așa fel încât ecranul să rămână oprit, cu excepția unor pixeli.

Descărcați QR-Code Always On AMOLED Dezvoltator: Tomer Rosenfeld Preț: Gratuit

CM Locker

CM Locker este cel mai de succes dulap de ecran de pe Android, cu ani-lumină înaintea restului, cu peste 100 de milioane de descărcări pe Google Play și un rating de 4,6 stele. Este orientat în principal către securitate , cu funcții precum realizarea unei fotografii dacă un hoț încearcă să deblocheze telefonul mobil, localizarea telefonului, blocarea aplicațiilor prin parolă și o cutie de instrumente foarte utilă.

Rău despre CM Locker este că este plin de reclame, principala plângere a utilizatorilor cu privire la această aplicație, care, pe de altă parte, este mai mult decât practică.

Înregistrați QR-Code CM Locker Blocare parolă Dezvoltator: Cheetah Mobile (Ecran de blocare securizat și Applock) Preț: De anunțat

KLCK Kustom Lock Screen Maker

KLCK este un editor de ecran de blocare creat de aceiași dezvoltatori ca popularul KWGT pentru Widgets. Este un editor care ne permite să creăm un ecran de blocare personalizat, unde putem adăuga notificări, comenzi rapide, imagini de fundal, un player de muzică și multe alte funcții.

Este încă în versiune beta, deși primește actualizări constante.

Descărcați QR-Code KLCK Kustom Lock Screen Maker Dezvoltator: Kustom Industries Preț: Gratuit

Ecran dezactivat și blocare

Această aplicație simplă este despre un buton pe care îl putem plasa oriunde pe ecranul Android-ului nostru. Oferă aceeași funcționalitate ca și butonul fizic de pornire / oprire, ceea ce înseamnă că putem opri ecranul direct prin atingere .

Grația, în orice caz, este că are mici animații pe ecran și în afara ecranului (zoom, televizor vechi, cortină), împreună cu unele efecte sonore. Curios și atractiv.

Descărcați QR-Code Screen Off and Lock Dezvoltator: Katecca Preț: Gratuit

Dodol dulap

Un ecran de blocare alternativ construit pe imagini de fundal frumoase. Are un design minimalist în conformitate cu vremurile și mai multe opțiuni de personalizare pentru a adăuga funcții pe ecranul de blocare al Android-ului nostru.

Este foarte util dacă căutăm o aplicație care să schimbe automat imaginile de fundal ale ecranului de blocare . Este încă în versiune beta, dar primește actualizări constante.

Descărcați QR-Code dodol locker - tapet Dezvoltator: OGQ pentru iconnect. Preț: gratuit

Si ce crezi? Cum ar arăta ecranul dvs. de blocare ideal?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .