BB-TAN: Arkanoidul secolului 21 - Android fericit

BBTAN este un joc mobil cu o puternică estetică retro. Are acel parfum de 8 biți pe care îl iubesc atât de mult și este bine să îmbrățișez acea nouă subcultură vizuală, deoarece totul miroase învechit (într-un mod bun). Mecanica BBTAN este foarte asemănătoare cu clasicul Arkanoid din jocurile arcade din anii 80: un set de blocuri pe care va trebui să le distrugem cu o minge mică pe care o vom lansa de jos. Fiecare bloc are un număr care indică numărul de accesări pe care blocul trebuie să le primească pentru a fi eliminate.

Pentru a face totul mai nebun și mai distractiv în fiecare rotire, numărul de bile va crește exponențial, iar blocurile la rândul lor se vor apropia din ce în ce mai mult de noi. La început poate părea o dinamică curioasă, dar când sunteți deja pe rolul numărul 65 și lansați o lovitură de peste 60 de mingi simultane ... Nebun!

În plus față de Arkanoid, are și unele dinamici care amintesc de alte clasice, cum ar fi Bubble Bobble sau nepieritorul Tetris , 2 adevărați captori de minte, care ajută la explicarea cât de captivant poate deveni acest joc.

BBTAN este un joc dezvoltat de compania de 111%. Dacă vizităm site-ul lor web , putem găsi multe alte jocuri care urmăresc puțin același obiectiv: să fie jocuri simple și captivante. Jocuri precum Popong !, CCTAN sau Charles beau toate din aceeași sursă.

Jocul este gratuit , dar are achiziții integrate între 1 și 8 euro. Știți deja că de ceva vreme acest freemium dinamic a devenit foarte popular în aplicațiile mobile, deci nu este prea surprinzător, dar în acest caz ar trebui cel puțin să evitați introducerea unor reclame atât de lungi la începutul jocului. Dar hei, este un mic detaliu că iertăm BBTAN pentru că este un joc atât de distractiv și captivant.

Alte jocuri de la creatorii BBTAN

Puteți descărca versiunea Android a BBTAN făcând clic pe acest LINK .

Dacă al tău este iPhone sau iPad, poți descărca BBTAN de AICI .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .