5 teme uimitoare pentru a vă personaliza sistemul Android - Android fericit

V-ați săturat de fundalul desktopului? Doriți să vă personalizați telefonul Android și să-i dați o notă nouă și diferită? Dacă vă gândiți să aplicați o schimbare estetică pentru a vă revitaliza smartphone-ul, vă recomandăm să aruncați o privire la următoarele teme gratuite de personalizare pentru Android (cunoscute sub denumirea de teme ). Când aplicați o temă, pe lângă schimbarea fundalului desktopului, vom reînnoi aspectul pictogramelor și chiar al tastaturii în unele cazuri.

Majoritatea temelor pe care le vom găsi în Google Play sunt concepute pentru a funcționa cu anumite lansatoare , așa că, dacă vă place oricare dintre următoarele teme și doriți să o aplicați pe dispozitivul dvs., rețineți că, în unele cazuri, va trebui să instalăm și lansatorul corespunzător. Odată instalată tema, aceasta ne va redirecționa automat către instalarea lansatorului).

Jocul Dragon Magic Totem

Începem cu o temă dezvoltată de Best Android Themes Workshop pentru lansatorul C Launcher . Această temă include un tapet și un pachet de pictograme, precum și câteva setări de configurare pentru a lăsa totul pe placul nostru.

Descărcați QR-Code Dragon Theme C Launcher Dezvoltator: Cel mai bun preț pentru atelierul cu teme Android: gratuit

Tema atomului negru mecanic

Una dintre cele mai populare teme de pe Google Play cu peste 5 milioane de descărcări . Funcționează cu Atom Launcher și este dezvoltat de DLTO , care are, de asemenea, o gamă largă de teme pentru toate gusturile și culorile.

Descărcați QR-Code Black mechanic Atom Theme Dezvoltator: DLTO Preț: Gratuit

SLT Ubuntu

Aceasta este o temă dezvoltată pentru Smart Launcher și, odată instalată, ne va personaliza desktopul și pictogramele pentru a-i oferi acel stil caracteristic Ubuntu. Apropo, este foarte interesant bara verticală a icoanelor. Miroase a Linux!

Descărcați QR-Code SLT Ubuntu Style Dezvoltator: Smart Launcher Team Preț: Gratuit

KLWP Live Wallpaper Maker

Această aplicație de la compania Custom Industries este aplicația perfectă pentru cei care doresc să își creeze propriile imagini de fundal vii (mutarea sau schimbarea imaginilor de fundal ). Are un editor cu o mulțime de șabloane și instrumente pentru a crea un tapet 100% personalizat. Dacă tot vrem să facem un pas mai departe, putem instala Kustom Widget Maker (același dezvoltator) pentru a crea propriile noastre widget-uri personalizate.

Descărcați QR-Code KLWP Live Wallpaper Maker Dezvoltator: Kustom Industries Preț: Gratuit + Descărcați QR-Code KWGT Kustom Widget Maker Dezvoltator: Kustom Industries Preț: Gratuit

Obsidiană

Obsidian este o temă Go Launcher cu un design simplu, dar de-a dreptul elegant. Dezvoltat de ZT.art , creatorii multor alte teme pentru Go, toate gratuite și destul de bune în general ( Eternally sau Weed Rasta , pentru a da câteva exemple).

Înregistrați-vă QR-Code Obsidian GO Launcher Theme Dezvoltator: ZT.art Preț: Se anunță

Ce părere aveți despre aceste teme? Dacă știți și alte teme și lansatoare care merită, de asemenea, nu ezitați să lăsați comentariul dvs. despre asta!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .