Vinerea Neagră pe GearBest: Ghid de cumpărare - Android fericit

Dacă nu ai locuit într-o peșteră sau nu te-ai mutat pe Lună într-o încercare disperată de a scăpa de mulțimea nebună, cu siguranță știi deja când suntem. Da! Săptămâna de Black Friday, prieteni !

Pe tot parcursul săptămânii și până luni viitoare, 28, magazinele online sunt în flăcări , oferind unele dintre cele mai puternice reduceri ale anului în ceea ce poate fi considerat cea mai mare promoție a sezonului.

Pentru cei dintre voi care nu au citit cele mai recente articole noastre, profităm de postarea de astăzi pentru a vă actualiza cu privire la toate ofertele și reducerile pe care le putem obține în timpul acestei Vineri Negre 2016 la GearBest , magazinul nostru online de electronice.

Reduceri la cumpărare prin PayPal

Dacă achiziționăm utilizând Paypal ca metodă de plată, vom primi o reducere suplimentară de 2% la prețul final .

Această ofertă va fi valabilă în perioada 24-28 noiembrie , întotdeauna pentru achiziții de peste 50 USD pentru primele 5000 de comenzi .

De asemenea, dacă reducerea de 2% nu depășește 2 dolari, putem combina această reducere cu oricare dintre cupoanele de reducere din promoția de Black Friday.

Accesorii cadou

Un alt punct forte al acestei promoții sunt reducerile pentru achiziții comune. Adică, dacă cumpărăm un articol cu ​​accesoriul corespunzător, această ultimă achiziție va fi gratuită . Exemple? Dacă cumpărăm un Jumper EZpad Tablet PC și adăugăm și o tastatură, tastatura va fi gratuită.

Putem cunoaște toate accesoriile gratuite în linkul următor .

Vinerea Neagră la magazinul GearBest spaniol

Site-ul natal al GearBest are propria selecție de oferte și reduceri exclusive. Îți amintești Ulefone Power, cu carcasa sa elegantă și originală din lemn? Ei bine, dacă vă gândiți să-l cumpărați, amintiți-vă că pe site-ul spaniol GearBest îl putem obține cu 159 euro, cu avantajele adăugate ale transportului gratuit în toată Spania, o garanție de 2 ani și asigurarea că pachetul nostru nu se va opri la vamă , deoarece Comenzile sunt expediate din depozitul spaniol al magazinului.

Cupoane de reducere

Aici putem găsi cea mai mare parte a promoției și este faptul că Black Friday este plină de cupoane de reducere de până la 80% pentru o mare varietate de produse: de la laptopuri, smartphone-uri, raspberrys, drone, camere web, îmbrăcăminte și chiar ceasuri , printre alții.

Puteți accesa toate cupoanele de reducere de pe acest link ( site-ul promoțional ), acest alt link ( GearBest blog ) și acest altul ( GearBest Spania ).

Sper că acest mic ghid ți-a fost de ajutor pentru a avea o viziune mai globală asupra tuturor ofertelor disponibile. Orice doriți să comentați, aveți propriul tărâm al liberului arbitru în caseta de comentarii. Excelsior!

GearBest | Promoție Black Friday

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .