Cele mai bune 10 carduri Micro SD ieftine din 2018

Odată cu creșterea telefoniei mobile și a dispozitivelor portabile în general, cardurile de memorie au devenit un complement indispensabil. Smartphone-urile, tabletele, camerele, cărțile electronice și altele necesită un card micro SD bun pentru a-și extinde - adesea - capacitatea de stocare redusă.

În postarea de astăzi vom profita de ocazie pentru a recomanda 10 carduri micro SD ieftine, care să mențină o bună valoare pentru bani . Și apropo, vom profita de ocazie pentru a vorbi puțin despre diferitele tipuri de memorii micro SD care se găsesc pe piață și despre caracteristicile lor.

Tipuri și caracteristici ale cardurilor micro SD

Deși toate sunt cunoscute sub numele de carduri micro SD, adevărul este că există 4 tipuri diferite.

 • Carduri Micro SD (Secure Digital) : acestea sunt carduri de prima generație. Dezvoltate de SanDisk, au fost primele amintiri care au adoptat formatul de 15 x 11 x 1 milimetru. Au o capacitate maximă de 32 GB.
 • Carduri Micro SDHC (Secure Digital High Capacity) : acestea sunt carduri de a doua generație. Datorită unei magistrale de date îmbunătățite, acestea oferă viteze de transfer semnificativ mai mari. Capacitatea sa maximă este de 32 GB.
 • Carduri Micro SDXC (Secure Digital Extended Capacity) : au un sistem de fișiere exFAT, iar viteza lor maximă poate ajunge până la 312 MB / s. Acestea oferă capacități de până la 2 TB.
 • Carduri Micro SDUC : Cele mai moderne și mai puternice carduri de pe piață. Folosesc sistemul exFAT și au capacități cuprinse între 2 TB și 128 TB.

Este important să cunoaștem această distincție a tipurilor de cărți, dar adevărul este că, cu aceste informații, nu avem suficiente. Pentru a ne face o idee despre viteza de transfer a unui micro SD trebuie să ne uităm la 2 factori cheie: clasa și tipul de autobuz.

Clasă

Clasa unui anumit card este cea care indică viteza minimă de transfer de date a acelui model. În acest fel, știm că există tipuri de 4 clase diferite.

 • Clasa 2: Viteza minimă de 2 MB / s.
 • Clasa 4: Viteza minimă de 4 MB / s.
 • Clasa 6: Viteza minimă de 6 MB / s.
 • Clasa 10: Viteza minimă de 10 MB / s.

Acestea sunt vitezele minime la care se angajează producătorul, dar sunt întotdeauna ușor mai mari.

Și apoi există micro SDXC despre care am discutat anterior, care depășesc această schemă, putând atinge viteze de până la 312 MB / s.

Autobuz

Tipul de autobuz, precum și clasa, este o caracteristică determinantă atunci când se evaluează calitatea și viteza de transfer a unui micro SD.

 • Autobuz standard : viteza sa de transfer ajunge până la 12,5 MB / s. Este tipul de autobuz utilizat în clasele 2, 4 și 6 carduri.
 • Autobuz de mare viteză : Se folosește în cardurile de clasa 10 și atinge o viteză de până la 25 MB / s.
 • Autobuz Ultra High Speed ​​(UHS) : Acestea sunt autobuzele cu cea mai rapidă interfață și există mai multe tipuri.
  • UHS- I: Există două tipuri de autobuze UHS-I. Pe de o parte, avem UHS-I clasa 1 (U1) care atinge viteze de 50 MB / s. Și apoi avem UHS-I clasa 3 (U3) care urcă până la 104 MB / s.
  • UHS- II: atinge viteze de transfer de până la 312 MB / s.
  • UHS -III: Viteze de transfer de date de până la 624 MB / s.
 • SD-Express : Acesta este cel mai puternic tip de autobuz dintre toate, ajungând până la 985 MB / s.
Sursa: SDCard.org

Cele mai bune 10 carduri micro SD ieftine și la un preț avantajos

În următoarea listă de recomandări vom analiza mai multe memorii micro SD de 16, 32, 64, 128 și 256 GB. Pentru fiecare nivel de capacitate vom revizui cele mai bune micro SD calitate-preț de la cele mai cunoscute mărci (Samsung, SanDisk, Kingston), precum și alte propuneri pentru cei care caută ceva mai ieftin decât orice altceva .

Notă: Evident, calitatea și durabilitatea acestora din urmă tind să fie mai mici ca regulă generală - deși putem fi întotdeauna norocoși și putem fi plăcuți surprinși.

Kingston SDC10G2 (16 GB)

Clasa 10, card microSD (Secure Digital) UHS-I cu o viteză medie de transfer de 45 MB / s (citire) și 10 MB / s (scriere) . Este rezistent la apă (certificare IPX7) și rezistă la temperaturi cuprinse între -25 ° C și 85 ° C.

Preț aproximativ *: 8,00 EUR (vezi pe Amazon )

MIXZA (16 GB)

Deși MIXZA nu este foarte cunoscut în restul lumii, este unul dintre brandurile care mătură cel mai mult piața asiatică datorită prețurilor aproape ridicole și unei evaluări surprinzător de pozitive de către utilizatori.

Acesta este un Micro SDHC cu o viteză de citire de 20 MB / s și o viteză de scriere de 10 MB / s .

Preț aproximativ *: 4,35 € (vezi pe GearBest )

Kingston MBLY10G2 (32 GB)

Kingston este unul dintre brandurile de calitate cu cea mai bună valoare pentru bani. Acest pachet include, pe lângă microSD, un adaptor SD și un cititor USB practic.

Acesta este un card SDHC de clasa 10 cu viteze de transfer de 10 MB / s .

Preț aproximativ *: 13,23 € (vezi pe Amazon )

Alfawise (32 GB)

Alfawise, pe lângă fabricarea Android TV Box, a decis recent să lanseze amintiri microSD la un preț foarte bun. Acest 32GB este un SDHC UHS-I de clasa 10 cu o viteză de scriere minimă de 10 MB / s și viteză de citire de 60 MB / s . Una dintre cele mai ieftine microSD-uri de astăzi.

Preț aproximativ *: 3,55 € (vezi pe GearBest )

SanDisk Ultra (64 GB)

Acesta este cel mai bine vândut micro SD pe Amazon și nu e de mirare. Preț bun, viteză bună de transfer și capacitate mare. Un card de memorie micro SDXC clasa 10, UHS-I (U1) cu o viteză de citire de 100 MB / s . De asemenea, include noua catalogare A1 (performanță mai bună a aplicației).

Preț aproximativ *: 14,15 € (vezi pe Amazon )

Samsung EVO Plus (64 GB)

Un card foarte asemănător ca calitate și manoperă cu SanDisk Ultra. Este un microSDXC de clasa 10, UHS-I (U3), cu o viteză de citire de 100 MB / s și 60 MB / s de scriere .

Rezistă la temperaturi cuprinse între -25º și 85º, impermeabil, rezistent la raze X și magnetism. La fel ca majoritatea amintirilor, include un adaptor SD.

Preț aproximativ *: 14,06 € (vezi pe Amazon )

MIXZA TOHAOLL (64 GB)

Memorie microSDXC de clasa 10 UHS-I (U1) cu o viteză de citire de aproximativ 60MB / s și viteză de scriere de 15-20MB / s . Rezistent la apă, temperaturi extreme, magnetism și raze X. Este mai ieftin decât modelele SanDisk și Samsung, dar este și puțin mai lent.

Preț aproximativ *: 10,65 € (vezi pe GearBest )

Samsung EVO Plus (128 GB)

Dacă suntem dispuși să ne mărim puțin bugetul, putem arunca o privire asupra acestui micro SDXC Samsung cu o capacitate de stocare de 128 GB. Perfect pentru înregistrări 4K și FullHD pe camere și drone. Are o viteză de citire de 100 MB / s și 90 MB / s la scriere .

Preț aproximativ *: 27,42 € (vezi pe Amazon )

SanDisk Ultra (128 GB)

La fel ca modelul de 64 GB, SanDisk Ultra de 128 GB menține un echilibru perfect între calitatea excelentă a produsului și prețul său de vânzare. Memorie micro SDXC de clasa 10, A1, UHS-I (U1) cu viteză de citire de până la 100 MB / s .

Preț aproximativ *: 26,26 (vezi pe Amazon )

Kingston SDCS (256 GB)

În gama de 256 GB, pe lângă microSD-ul obișnuit de la Samsung și SanDisk, avem Kingston SDCS. Un microSDXC clasa 10 UHS-I, cu viteze de citire de până la 80MB / s . Rezistent la apă, la temperaturi ridicate și la alte condiții meteorologice nefavorabile.

Preț aproximativ *: 53,80 € (vezi pe Amazon )

Notă: Prețul aproximativ este prețul disponibil în momentul scrierii acestei postări în magazinele online corespunzătoare, cum ar fi Amazon sau GearBest.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .