R-TV BOX S10 în revistă: o cutie TV de ultimă generație cu KODI 17.3

De la apariția Android TV Boxes, divertismentul multimedia a făcut un salt uriaș înainte. Acum nu numai că ne putem transforma rudimentarul televizor într-un Smart TV, dar îl putem folosi și ca o consolă de jocuri, un music player și orice ne putem gândi. Android pe televizor. Atât de ușor și de grozav.

R-TV BOX S10 în revizuire: un Android TV Box cu un corp titan și KODI Krypton preinstalat

În recenzia de astăzi trecem în revistă noul R-TV BOX S10 , un TV Box (merită redundanța) cu unul dintre cele mai bune hardware ale momentului și ceva ce nu se mai vede atât de des: legendarul KODI preinstalat în versiunea sa mai recent.

Procesor

Astăzi, practic orice Android TV Box poate reda videoclipuri locale și streaming fără probleme majore. Chiar și așa, dacă căutăm o performanță cu adevărat optimă, mai ales dacă dorim să reproducem conținut în calitate 4K sau suntem consumatori pasionați de seriale și filme online, cel mai bine este să avem cel puțin un procesor Amlogic S905. În acest caz, R-TV BOX S10 echipează un SoC superior, Amlogic S912 .

Este un Soc  Octa Core  fabricat în 28nm de TSMC cu  procesoare ARM Cortex-A53 pe  64 de biți. Are suport pentru redarea video  4K la 6 biți de 10 biți ,  H.265  și  AVS + . Suportă  HDMI 2.0HDCP2.2  și o gamă largă de conexiuni. În timp ce la nivel audio trebuie remarcat faptul că  S912  vine cu certificare  Dolby DTS.

Memorie RAM și stocare

În ceea ce privește memoria RAM, S10 are mai multe versiuni din care să aleagă:

  • 3 GB RAM + 32 GB stocare internă.
  • 2 GB RAM + 16 GB stocare internă.
  • 3 GB RAM + 16 GB spațiu de stocare intern.

În funcție de perechea de RAM + ROM pe care o alegem, prețul va varia în consecință, deși ținând cont de faptul că pachetul de 3 GB de RAM și de 32 GB de stocare este destul de ajustat în preț, ar fi opțiunea de a alege în cazul optării pentru unul dintre Aceste dispozitive.

Software și sistem de operare

Deși îl putem instala de mână noi înșine, este apreciată includerea KODI - în versiunea sa cea mai recentă, de altfel - în catalogul aplicațiilor preinstalate. Pe de altă parte, a fost de asemenea ales să ofere o experiență Android cât mai actualizată posibil, cu includerea Android 7.1 .

Porturi și conectivitate

R-TV BOX S10 are o iesire HDMI , 2 porturi USB , cititor de carduri microSD 1 și un port LAN . În ceea ce privește conectivitatea, găsim conexiune WiFi pentru rețelele 802.11a / b / g / n / ac și 2.4G / 5G, Bluetooth 4.1 și 100M / 1000M Ethernet.

Apropo, dispozitivul include și o telecomandă.

Preț și disponibilitate

Prețul acestui Android TV Box variază în funcție de memoria RAM și pachetul de stocare pe care îl alegem. Pentru a ne face o idee, putem obține versiunea de 32 GB RAM + 32 GB ROM pentru 58,69 euro , sau versiunea mai ușoară de 16 GB RAM + 16 GB ROM pentru 44,65 euro.

În prezent, R-TV BOX S1 este în promovare pe Geekbuying, deci putem folosi și următorul cupon pentru a obține o reducere semnificativă de 13 euro:

Cod cupon : AVZRAJRX

Geekbuying | Cumpărați R-TV BOX S1

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .