Cele mai bune 10 aplicații pentru a câștiga bani de pe telefonul mobil

Vom pune ultimul punct săptămânii cu o postare cât mai „productivă”. Știm cu toții despre aplicațiile cu plată, dar ce ați crede dacă v-aș spune că suntem într-o „lume bizară” și că, în loc să plătim pentru o aplicație, aplicația însăși ne plătește ? Pentru ca mai târziu să spună că oricine nu poate fi antreprenor!

10 aplicații care ne permit să câștigăm câțiva bani pur și simplu folosindu-le

Glume deoparte, astăzi există un număr mare de aplicații, care au devenit destul de populare și al căror cârlig poate primi o mică remunerație de la utilizator în schimbul utilizării lor . Această remunerație poate fi sub formă de bani, sau sub formă de „credit” sau cupon schimbabil.

Recompense Google Opinion

Probabil cea mai cunoscută aplicație în ceea ce privește remunerația pentru utilizare. Cu Google Opinion Rewards putem răspunde la sondaje mici (de obicei câteva întrebări legate de locurile pe care le-am vizitat recent) și în schimb primim credit pe care îl putem folosi în Google Play Store pentru orice ne dorim (aplicații cu plată, muzică, filme ).

Descărcați QR-Code Google Opinion Rewards Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

CashPirate

Spre deosebire de Google Opinion Rewards, cu CashPirate putem obține bani reali . În schimb, va trebui să testăm aplicații, jocuri, să facem sondaje sau să vizionăm videoclipuri promoționale. Plata se face prin PayPal de la 2,5 USD (2500 de puncte), iar plata medie pentru testarea unei aplicații este între 50 și 100 de puncte. Foarte bine cotat de utilizatorii de pe Google Play.

Descărcați QR-Code CashPirate - Faceți / Câștigați bani Dezvoltator: ayeT-Studios Preț: Gratuit

Vraci! Mesager

WhatsApp-ul care te plătește să-l folosești. Doar logo-ul este deja suficient de auto-explicativ. O aplicație de mesagerie instantanee de origine catalană în care acumulăm bani prin PayPal pentru a înghiți anunțuri în timp ce discutăm cu prietenii noștri. Singura problemă este de a găsi contacte în directorul nostru care sunt dispuse să comunice cu noi prin Quack! Mesager.

Descărcați codul QR-Code! messenger Dezvoltator: Betrovica SL Preț: Gratuit

Eliberează-mi aplicațiile

Al patrulea în discuție este Free my Apps. Cu această aplicație, în loc de credit pe Google Play sau bani, ceea ce primim sunt carduri cadou. Voucher-uri pe care le putem răscumpăra pe Spotify, Steam, Amazon, Domino sau Gamestop , printre altele. Chiar și donați-le unor organizații caritabile (Crucea Roșie, UNICEF etc.). Cerința: descărcați și testați aplicații pe mobil.

Înregistrați QR-Code FreeMyApps - Carduri cadou și pietre prețioase Dezvoltator: FreeMyApps Preț: Se anunță

Portofel cadou

Una dintre aplicațiile genului cel mai bine apreciate de utilizatori. Nu este mult diferit de restul, dar este ușor de utilizat și vă permite să valorificați puncte atât pentru bani în PayPal, cât și pentru credit în Google Play, iTunes sau Amazon. Are un sistem de afiliere care ne permite să obținem mai multe puncte dacă obținem mai mulți oameni să se alăture petrecerii Gift Wallet.

Descărcați portofelul cadou QR-Code - Card de recompensă gratuit Dezvoltator: WellGain Tech Preț: Gratuit

Trailere pentru aplicații

După cum sugerează și numele său, aici va trebui să vizionăm videoclipuri cu aplicații și filme, pe care le putem schimba apoi pentru bani în PayPal sau tichete cadou în Amazon . Fiecare videoclip ne câștigă 5 puncte, iar pentru a obține 0,5 USD trebuie să vizionăm 100 de videoclipuri. Dacă nu avem nimic mai bun de făcut în viață ...

Înregistrați QR-Code AppTrailers Dezvoltator: AppRedeem Inc Preț: Va fi anunțat

AppNana

O altă aplicație care ne permite să schimbăm puncte pentru bani. În acest caz, punctele se numesc Nanas, iar pentru a le obține va trebui să vizionăm videoclipuri, să descărcăm aplicații și multe altele . O aplicație care până de curând era disponibilă doar pe iOS și acum face și saltul către Android. Peste 10 milioane de utilizatori și un rating de 4,5 stele pe Google Play.

Desigur, la fel ca majoritatea aplicațiilor de acest tip, va trebui să vizionăm o mulțime de videoclipuri și să testăm o mulțime de aplicații pentru a obține un credit cu fundație.

Descărcați QR-Code AppNana - Tarj. gratuit Dezvoltator: AppNana Rewards Preț: Gratuit

Tapporo

Cu Tapporo putem obține, de asemenea, niște bani în PayPal, credit în Google Play, carduri cadou Amazon și multe altele , urmărind videoclipuri și descărcând aplicații. Ca întotdeauna, raportul de plată este destul de scăzut, dar ne permite, de asemenea, să obținem credit prin partajarea invitațiilor cu prietenii, de exemplu. Nu ne vom îmbogăți, dar până când nu mai aveți nimic mai bun de făcut ... dați mai puțin o piatră.

Descărcați QR-Code Tapporo (Faceți bani) Dezvoltator: Damka Labs Preț: Gratuit

Numerar pentru aplicații

Credit în magazine precum Google Play, iTunes, Amazon, GameStop, StarBucks, eBay etc. în schimbul descărcării și testării de aplicații noi pe mobil. 300 de puncte sunt egale cu 1 $, iar de la început primim 20 de puncte + 90 de puncte pentru prima noastră descărcare. De aici, trebuie să ne rezolvăm dacă vrem să obținem un credit în condiții.

Descărcați QR-Code Cash pentru aplicații - Carduri cadou gratuite Dezvoltator: Mobvantage Preț: Gratuit

Pinion

O aplicație care ne plătește bani (PayPal) pentru misiuni. De obicei, acestea sunt întrebări despre produse, fotografierea lucrurilor din centrele comerciale și, în general, servesc pentru ca un brand să obțină informații la nivel de stradă despre produsul pe care îl comercializează. Din păcate, este disponibil numai în unele țări precum Mexic și Brazilia.

Înregistrați QR-Code PiniOn Dezvoltator: PiniOn Preț: Se anunță

Ce părere aveți despre această listă de aplicații care plătesc pe utilizare? Adevărul este că cu greu ne vor scoate din săraci, dar pot fi o alternativă bună pentru a obține un credit pe site-uri precum Google Play, iTunes sau Amazon.

Alte metode pentru a câștiga bani cu telefonul mobil

Dacă avem o conexiune la Internet și un smartphone, un computer sau o tabletă, avem multe alte modalități de a câștiga bani, fie de acasă, fie de oriunde ne aflăm.

Putem să creăm un blog și să-l monetizăm, să cumpărăm și să vindem criptomonede, să ne înregistrăm vocea și să-l vindem sau chiar să devenim traducători dacă stăpânim mai multe limbi. O sursă bună de inspirație poate fi să aruncăm o privire la blogul lui Andrés Gananci. Are o mulțime de postări cu idei mai mult decât interesante pentru a câștiga bani . Internetul este plin de oportunități, oameni buni!

Dacă ți-a plăcut această postare și încă nu-mi cunoști canalul YouTube, te încurajez să faci un tur al acesteia.

Și ce părere aveți despre acest tip de aplicații pentru Android? Ca întotdeauna, pentru orice întrebări sau întrebări, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .