Elephone S8 în analiză, un ucigaș emblematic cu ecran 2K și Helio X25

Elephone este unul dintre cele mai proeminente branduri chineze din gama medie. Elephone S8 , al companiei cele mai recente mobil, este angajat la un terminal cu un ecran mare, de calitate, un design premium, cel mai bun Mediatek CPU și un aparat foto bun.

Elephone S8 în revistă, cel mai echilibrat vârf de gamă Elephone până în prezent

Ca întotdeauna, ne vom mișca într-o gamă de prețuri apropiată de 200 de euro, ceea ce ajută la înțelegerea succesului enorm pe care îl au aceste tipuri de smartphone-uri în ultima vreme: valoarea lor excelentă pentru bani.

//youtu.be/Xj9qH4YcQzY

Proiectare și afișare

Aspectul și finisajul ecranului Elephone S8 este una dintre cele mai mari atracții ale sale . Pe de o parte, avem un ecran fără cadru de 6 inci realizat de Sharp cu rezoluție 2K (2560 x 1440p) și 403ppi . Toate acestea cu o carcasă metalică din sticlă curbată 3D care îi conferă o atingere premium cu adevărat elegantă.

În zona din spate găsim doar camera S8 și sigla casei, în timp ce cititorul de amprentă a fost amplasat pe panoul frontal, în butonul fizic central al dispozitivului.

Elephone S8 are o greutate de 180gr și dimensiuni de 15,80 x 8,00 x 0,80 cm.

Puterea și performanța

În ceea ce privește curajul acestui nou Elephone, am descoperit un hardware sincer competent. Un procesor Helio X25 Deca Core care rulează la 2,5 GHz , 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern neexpandabil , împreună cu Android Stock 7.1.1.

Faptul că nu încorporează 6 GB de memorie RAM - ceva destul de obișnuit la telefoanele mobile de acest tip - nu pune nicio problemă, deoarece are un procesor foarte bun. Dar faptul că nu are un slot SD se adaugă puțin la graficul de specificații generale. Este clar că cu 64 GB vom avea mult spațiu, dar există întotdeauna oameni care au nevoie de un pic în plus.

În ceea ce privește performanța și fluiditatea telefonului, Elephone s-a bucurat întotdeauna de un strat de personalizare practic inexistent, care se accentuează în acest stoc Android, curat de aplicații și bloatware pe care majoritatea utilizatorilor îl detestă.

Pentru a ne face o idee mai bună despre puterea acestui Elephone S8, putem spune că are un scor Antutu de 87.550 de puncte . O performanță mult superioară telefoanelor mobile precum Xiaomi Mi A1 sau recentul Ulefone Power 3.

Camera și bateria

Intrând în secțiunea fotografică, vedem că S8 echipează o cameră frontală de 8MP și o cameră posterioară de 21MP cu bliț și autofocus fabricate de Sony , cu elemente fotosensibile pentru a obține rezultate mai bune în medii cu lumină slabă.

În cele din urmă, în ceea ce privește autonomia, Elephone S8 montează o baterie puternică de 4000 mAh cu încărcare USB de tip C.

Preț și disponibilitate

Elephone S8 tocmai a ieșit la vânzare și, din această cauză, GearBest oferă primele 200 de unități la un preț de 206,12 euro, aproximativ 239,99 USD în schimb . Prețul său obișnuit este de aproximativ 230 de euro. Terminalul este disponibil în culori negru, albastru și roșu.

Aviz și evaluarea finală a Elephone S8

Merită să obțineți un Elephone S8? Adevărul este că oricine scrie aceste linii are în prezent un terminal de la această casă, mai precis Elephone P8 mini. Având în vedere că are un procesor mult mai modest și că funcționează ca o fotografie, nici nu vreau să mă gândesc la modul în care noul S8 trebuie să funcționeze.

În plus, are un ecran foarte bun pentru a vizualiza fotografii, serii și conținut multimedia, împreună cu o baterie bună și o cameră foto peste media acestui tip de terminal.

Desigur, dacă stocarea sa de 64 GB va fi scurtă, ar trebui să ne gândim la o altă alternativă, deoarece în acest sens, Elephone S8 nu lasă mult loc de îmbunătățire. Dacă rămânem cu 64 de concerte, atunci mergeți mai departe.

GearBest | Cumpărați Elephone S8

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .