SuperSU, cea mai bună aplicație pentru a gestiona permisiunile de root ale Android - Android fericit

Când avem un telefon înrădăcinat cu permisiuni pentru superutilizatori, deschidem o lume de posibilități pentru Android-ul nostru. În situații, acest lucru prezintă și un risc, și anume că deschidem ușa ușa, astfel încât să putem fi infectați de malware. Prin urmare, dacă avem un terminal cu root, este important să controlăm și să gestionăm în cel mai bun mod permisiunile pe care le acordăm aplicațiilor pe care le-am instalat.

SuperSU: unul dintre cei mai utilizați manageri de permisiuni pe Android

O modalitate bună de a face acest lucru este gestionarea prin intermediul aplicațiilor precum SuperSU , o aplicație gratuită care centralizează gestionarea permisiunilor pe Android într-un mod foarte eficient. Un clasic cu peste 50 de milioane de instalații în spate.

Unul dintre avantajele acestei aplicații dezvoltate de ChainfireXDA , comparativ cu alte aplicații similare, este că poate fi instalată direct din Google Play , fără a fi nevoie să mergeți la o recuperare personalizată, cum ar fi TWRP, pentru a efectua instalarea.

Descărcați QR-Code SuperSU Dezvoltator: Codingcode Preț: Gratuit

Gestionarea permisiunilor root cu SuperSU

Interfața SuperSU este împărțită în 3 blocuri:

  • Aplicații : Ori de câte ori o aplicație solicită permisiuni de administrator, aceasta va fi adăugată la această listă. Din această listă putem vedea aplicațiile care au acces la superutilizatori și putem gestiona aceste permisiuni permițând, refuzând sau solicitând SuperSU să ne ceară ori de câte ori aplicația respectivă dorește să utilizeze permisiuni
  • Înregistrări : un jurnal care ne arată condițiile de acces root din terminal.
  • Setări : Din această secțiune de setări putem activa sau dezactiva permisiunile root ale terminalului, pe lângă alte opțiuni de configurare avansate.

Instalarea codurilor binare

Când lansăm prima dată SuperSU versiunea 2.97, vom vedea un mesaj care indică faptul că binarele SU trebuie actualizate. Putem face acest lucru direct în majoritatea terminalelor sau din recuperarea personalizată (CWM sau TRWP) în cazul în care dispozitivul nostru nu acceptă actualizarea „bareback”. Dacă avem probleme, putem consulta următorul fir dedicat actualizării binarilor SU.

O aplicație foarte utilă care permite o gestionare centralizată a permisiunilor root ale terminalului, facilitând administrarea și controlul securității pe Android.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .