Cube Mix Plus în analiză, o tabletă de 10,6 ”cu un disc SSD de 128 GB

Recent m-au întrebat care este, după părerea mea, cea mai bună tabletă chineză a momentului. Prima opțiune care mi-a venit în minte a fost Cube Mix Plus , un tablet PC cu ecran de 10,6 inci și rezoluție Full HD cu Windows 10. Știți de ce Cube Mix Plus mi se pare cea mai bună tabletă chineză a momentului? Datorită SSD-ului său incredibil de 128 GB , ceva care nu se vede foarte des pe dispozitivele de acest tip și care schimbă complet experiența utilizatorului.

Cube Mix Plus Review: Cel mai bun Tablet PC chinezesc din 2017?

În recenzia de astăzi vorbim despre Cube Mix Plus , vârful gamei lansat de Cube la începutul anului 2017 și care este și astăzi un dispozitiv cu multe posibilități. Am inceput!

Proiectare și afișare

Modelul Cube Mix Plus are un ecran IPS capacitiv în 10 puncte, cu o dimensiune de 10,6 inci și rezoluție Full HD de 1920 x 1080p. Unul dintre punctele minunate în favoarea acestei tablete este că este compatibil cu stylusul Wacomm cu 1024 de niveluri de presiune .

Acest lucru înseamnă că îl putem profita foarte mult dacă suntem fani ai desenului digital, deoarece nu este obișnuit ca dispozitivele chinezești de acest tip să fie compatibile cu un stylus la fel de precis ca acestea.

În ceea ce privește designul, găsim finisajul clasic premium pe care Cube îl livrează de obicei pe dispozitivele sale, cu rame albe în acest caz și o carcasă metalică argintie. Are o greutate de 700gr și dimensiuni de 27,30 x 17,20 x 0,96 cm.

Puterea și performanța

În interiorul Cube Mix Plus găsim hardware cu adevărat atractiv. Un procesor dual Intel Kaby Lake Core M3-7Y30 care rulează la o frecvență de bază de 1,61 GHz și 2,60 GHz în modul turbo. Însoțind CPU avem un Intel HD Graphics 615 cu 24 de unități de execuție la o viteză de 300/900 MHz (bază / turbo).

Toate acestea, împreună cu 4 GB de memorie RAM și un SSD de 128 GB , capabil să încarce sistemul - în acest caz, Windows 10 - și să ruleze aplicații ca o fotografie. De asemenea, are un slot SD, fiind capabil să extindă cu ușurință capacitatea cu încă 128 GB cu cardul.

În general putem spune că Cube Mix Plus are specificații mai mult decât interesante pentru gama de prețuri în care operează. Este o tabletă cu care putem lucra cu o fluiditate mare, la ani lumină distanță de orice alt dispozitiv similar, în principal datorită discului său SSD.

Dacă luăm în considerare și faptul  că putem atașa o tastatură și o putem transforma într-un laptop mic, avem o tabletă completă ca puține altele.

Camera și bateria

În ceea ce privește camera, găsim un obiectiv puțin mai mult decât compatibil: o cameră spate de 5MP cu focalizare automată și o cameră frontală de 2MP. Pe de altă parte, în secțiunea despre autonomie, echipează o baterie integrată de 7.4V și 4300mAh pe care o putem încărca rapid prin portul USB de tip C al Mix Plus.

Porturi și conectivitate

În ceea ce privește restul informațiilor tehnice, această tabletă interesantă are mufă pentru căști de 3,5 mm, port micro USB 3.0, slot micro SD, port USB de tip C și port de alimentare. De asemenea, încorporează Bluetooth și acceptă rețele WiFi de 2,4 GHz și 5 GHz.

Preț și disponibilitate

În prezent, putem obține o tabletă Cube Mix Plus pentru 288,22 euro în GearBest, aproximativ 343,99 USD pentru schimbare . O tabletă premium cu o excelentă valoare pentru bani, având în vedere caracteristicile sale.

În general, mi se pare o tabletă remarcabilă că nu prea poate fi pus vina pe ea. Are o unitate SSD care oferă viteze de încărcare neobișnuite în formatul tabletei, este compatibilă cu stilourile Wacomm, are un ecran foarte frumos și cantitatea potrivită de RAM. Un succes destul de mare pentru Cube.

GearBest | Cumpărați Cube Mix Plus

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .