Cum să știți dacă ați fost blocat pe Skype - The Happy Android

Postarea cu cele mai multe comentarii pe care le are El Android Feliz până în prezent este aceasta în care comentez testele pe care le putem face pentru a afla dacă un contact este conectat pe Skype . Adevărul este că este de înțeles, deoarece posibilitatea de a te pune în „ mod invizibil ”, împreună cu combinația versiunii aplicației Skype + Skype pentru PC + Skype integrată în Outlook și posibilele deconectări involuntare formează un cocktail super exploziv. Și, din acest motiv, pentru a arunca ceva mai multă lumină asupra subiectului astăzi, voi încerca să clarific cum putem ști dacă ne-au blocat pe Skype . Este un subiect foarte interesant!

Înainte de a începe, trebuie să fim clari că Skype nu are nicio pictogramă sau mesaj care să indice că un contact ne-a blocat . Dar cu siguranță știați deja că ... dacă nu, nu ați citi această postare, nu?

Oricum, există câteva semne sau indicii care ne pot ajuta să confirmăm dacă am fost într-adevăr blocați de oricare dintre contactele noastre Skype.

Notă : Imaginile din acest articol sunt preluate din versiunea Windows a Skype, dar liniile directoare sunt valabile pentru toate platformele Skype actuale (PC, Android, iOS, versiunea web (mail)).

2 indicii infailibile pentru a ști dacă un contact v-a blocat pe Skype

Cele 2 tehnici sau „trucuri” pe care le putem încerca să aflăm dacă ne-au blocat cu adevărat pe Skype sunt următoarele:

Trucul apelului

Dacă un contact apare întotdeauna într-o stare „ offline ” în Skype și bănuiți că este posibil să vă fi blocat, un test infailibil este să-i apelați .

  • Dacă încercarea de apel durează aproximativ 3 secunde, nu sună și apoi închide mesajul „ Apel încheiat ”, ceea ce înseamnă că contactul v-a blocat.
Semn inefabil că ai fost blocat
  • Dacă Skype încearcă să efectueze apelul și rămâne în starea „ conectare ... ” pentru o lungă perioadă de timp și apoi apare un mesaj care indică faptul că „ apelul către XXXX nu a fost răspuns ” pur și simplu că această persoană este deconectată. Nu ne-ați blocat pe Skype.
În acest caz, contactul este pur și simplu deconectat

Pictogramă de contact cu semn de întrebare

Când apare un contact cu un semn de întrebare gri, acest lucru poate însemna 2 lucruri:

  • Că persoana de contact nu a acceptat încă solicitarea dvs. Skype și, prin urmare, nu ați putut niciodată să vorbiți cu acea persoană.
  • Că persoana de contact a acceptat solicitarea dvs., ați vorbit înainte, dar persoana de contact v-a blocat și șters .

Acest test este puțin mai rar, deoarece atunci când cineva te blochează, acesta apare pur și simplu într-o stare „ deconectată ”, dar am văzut câteva comentarii în forumurile Skype și se pare că acesta este și cazul, într-adevăr, și acest lucru se întâmplă atunci când utilizatorul de asemenea v-a eliminat din lista lor de contacte.

La fel ca în tot ceea ce privește Skype, vor exista întotdeauna îndoieli, deoarece Skype nu vrea ca noi să aflăm cu adevărat dacă cineva ne-a blocat și nu o va indica niciodată în mod expres. Poate că în noile versiuni ale Skype aceste teste vor deveni învechite, dar astăzi vă pot atesta că sunt 100% eficiente (testele le-am făcut personal cu 2 dintre conturile mele Skype). Confirmat!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .