Teclast Master T8 în revistă, tabletă cu ecran 2K și finisaj premium

Teclast este un producător de tablete care are o mare varietate de modele pe piață. Teclast Maestrul T8 este cea mai compactă versiune a cunoscutului Teclast master T10, un dispozitiv care este în picioare în evidență datorită valorii sale perfecte pentru bani și un ecran de 2K care arata deosebit de bun. Îți place Xiaomi Mi Pad 3? Ei bine, Teclast T8 vă va plăcea.

Analiza Teclast Master T8, concurentul Mi Pad 3 apare pe scenă

Teclast este o companie care a știut întotdeauna să-și joace cărțile foarte bine. Dacă Xiaomi Mi Pad 3 se remarcă prin calitatea și specificațiile sale extraordinare, Teclast Master T8 îl egalează în toate aspectele tehnice , reducând, desigur, prețul său la jumătate. In valoare de? Sa vedem!

//youtu.be/QI7diVVzUzM

Proiectare și afișare

Una dintre marile atracții - cel puțin vizuale - ale Teclast T8 este finisajul său elegant. Are un corp metalic din aluminiu protejat cu un strat oleofob care respinge uleiurile produse de piele, evitând astfel semnele tipice de amprentă. Toate acestea, împreună cu un ecran cu rezoluție 2K (2560x1600p) și tehnologia OGS conținută într -un panou tactil de 8,4 inci .

De asemenea, încorporează un cititor de amprente pe spate . O caracteristică mai tipică pentru telefoanele mobile, care oferă o mai mare versatilitate la deblocarea dispozitivului. Un detaliu care, fără a fi esențial, este apreciat ca un plus în plus.

Master T8 are dimensiuni de 21,95 x 12,79 x 0,78 cm și o greutate de 346gr.

Puterea și performanța

La nivel hardware găsim un dispozitiv destul de bine echipat. Montează un procesor MTK 8176 Hexa Core format din 2 nuclee Cortex-A72 care rulează la 2,1 GHz și 4 Cortex-A53 la 1,7 GHz. Toate acestea însoțite de o GPU IMG GX6250, 4 GB RAM , 64 GB stocare internă și Android 7.0 .

Acesta este același procesor care echipează Xiaomi Mi Pad 3. Deși nu este un procesor foarte puternic, acesta oferă o performanță mai mult decât satisfăcătoare, capabil să atragă chiar și cele mai grele aplicații. Una dintre cele mai inteligente opțiuni pentru a lupta în gama medie la un preț extrem de competitiv. Fără îndoială, o tabletă în care și jocurile promit să arate foarte bine.

Aici singura diferență pe care o vedem cu Mi Pad 3 este stratul de personalizare MIUI al Android și ținând cont de faptul că nu este sfântul devotament al tuturor, având Android 7.0 în acest Master T8 poate fi un „factor liniștitor ”Pentru mai mult de unul. Restul, același procesor, același RAM și același spațiu intern.

Camera și bateria

Deși camera nu este de obicei o caracteristică la care producătorii de tablete acordă multă atenție - „ pentru asta sunt telefoanele mobile ”, mulți vor crede - aici Teclast a decis să o joace în siguranță și să echipeze o cameră decentă asemănătoare celor pe care le putem găsi majoritatea smartphone-urilor chinezești de nivel mediu. O lentilă spate de 13.0MP pe de o parte și o cameră de 8.0MP pentru selfie-uri și Skype în față.

Pe de altă parte, Teclast Maestrul T8 încorporează o baterie 5400mAh cu încărcare rapidă prin cablu USB de tip C . În cazul tabletelor, încărcarea rapidă este legată de detalii, ceea ce ajută foarte mult la reducerea timpilor de încărcare (este clar că încărcarea unui telefon nu este la fel ca o tabletă de 8 inci).

Alte caracteristici

T8 are conexiune WiFi Dual 2.4G + 5G, Bluetooth 4.0, slot pentru card SD și mufă pentru căști de 3,5 mm.

Preț și disponibilitate

Una dintre marile atracții ale Master T8 este, fără îndoială, prețul său. În prezent, putem obține un Teclast Master T8 pentru 189,99 USD , aproximativ 162,37 euro pentru schimbare pe GearBest. Având în vedere că Xiaomi Mi Pad 3 este în prezent în jur de 375 USD și că echipează același hardware, matematica se face singură.

Dacă suntem în căutarea unei tablete cu un ecran bun, cu un finisaj premium și hardware pe măsură, Teclast Master T8 este prezentat ca una dintre cele mai atractive opțiuni din acest sezon.

GearBest | Cumpărați Teclast Master T8

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .