Teclast F6 Pro în analiză, un notebook cu 8 GB RAM și 128 GB SSD

Teclast este unul dintre principalii producători de tablete și notebook-uri de pe piața chineză. Deși are dispozitive pentru toate gusturile și culorile, unde se evidențiază cu adevărat este în gama medie premium. Un exemplu excelent în acest sens este Teclast F6 Pro , un notebook sau mini laptop care atrage atenția de la kilometri distanță. De ce?

Tectast F6 Pro în revistă, un notebook echipat pentru a zbura în vârf

Astăzi, ceea ce distinge cu adevărat un laptop sau un computer bun de altul este hard diskul său. Putem avea un procesor bun, cu memorie RAM bună și să obținem performanțe diabolice, dar dacă avem o unitate de stocare SSD , cu siguranță vom face diferența. Teclast D6 Pro este un bun exemplu în acest sens.

Proiectare și afișare

Teclast F6 Pro este un laptop cu 360 de grade de rotație și un ecran tactil . În acest fel putem unifica tastatura și ecranul pentru a funcționa ca o tabletă, așezați-o pe o suprafață în formă de V inversată sau folosiți-o ca notebook pentru utilizare.

De asemenea, are un stylus cu senzor de presiune pentru cei care doresc să utilizeze dispozitivul pentru a-și dezlănțui latura mai artistică - da, F6 Pro Stylus se vinde separat.

Partea frontală are un afișaj IPS de 13,3 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080) și un raport de aspect de 16: 9 cu un unghi de vizualizare de 178º. Are un corp din aluminiu finisat elegant, cu dimensiuni de 31,50 x 20,80 x 1,60 cm și o greutate de 1,388 kg.

Puterea și performanța

Ajungem la cea mai interesantă parte a Teclast F6 Pro, hardware-ul său. În fruntea navei găsim un Intel Core M3 7Y30 de  generația a șaptea cu tranzistoare de 14 nanometri și o frecvență de explozie de 2,6 GHz . GPU este un Intel Graphics 615 care rulează la 900MHz, are 8 GB de memorie RAM DDR3 și un  SSD de 128 GB . Toate acestea cu Windows 10 Home ca sistem de operare la bord.

În scopuri practice, găsim un procesor destul de normal (oarecum sub un i5) care crește totuși mult datorită celor 8 GB de RAM și a discului SDD pe care îl echipează standard.

Diferența dintre un disc eMMC obișnuit și un SSD este abisală, schimbând complet experiența utilizatorului și oferind viteze de citire și scriere nemaiauzite în comparație.

Camera și bateria

Teclast F6 Pro are o cameră frontală de 2,0 MP și o baterie de 5000 mAh cu o durată de aproximativ 4-5 ore . O autonomie oarecum limitată, dar acceptabilă într-o oarecare măsură, ținând cont de faptul că alți concurenți similari, cum ar fi Cube Mix Plus, se află în limite mai apropiate de 4500mAh. Dacă plecăm într-o călătorie, da, va trebui să avem încărcătorul întotdeauna la îndemână.

Conectivitate și porturi

Un alt punct important în acest tip de dispozitiv este conectivitatea acestuia. F6 Pro are un slot de memorie SD, ieșire HDMI, 2 porturi USB 3.0, USB de tip C și un port de alimentare. Are WiFi dual band (2.4G / 5G) cel mai recent Bluetooth 4.2 și deblocare de amprentă.

//youtu.be/TrWJtqjrNDg

Preț și disponibilitate

Teclast F6 Pro are în prezent un preț de 380,69 euro, aproximativ 449,99 USD pentru schimbare , pe GearBest. Un preț echilibrat pentru un laptop care iese în evidență dincolo de concurenții săi datorită unei RAM puternice și a unui SSD recunoscător - care este și extensibil -. Dacă căutăm un notebook de calitate, aceasta este una dintre cele mai interesante opțiuni pe care le putem găsi în acest moment.

GearBest | Cumpărați Teclast F6 Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .