Lista canalelor de televiziune online gratuite și legale pentru America Latină

Săptămâna trecută am publicat o postare cu cele mai bune servicii IPTV pentru a viziona TV online gratuit de pe telefonul mobil. Mai mulți cititori m-au întrebat dacă nu ar fi ceva similar să vezi televiziunea latino-americană pe internet. După câteva zile de cercetări pe această temă, am găsit lucruri destul de interesante. Astăzi vă aducem o listă interesantă cu o multitudine de canale de televiziune online gratuite și legale pentru America Latină .

Aceste transmisii sunt realizate în direct prin intermediul site-urilor web oficiale ale rețelelor de televiziune. Prin urmare, pentru a vizualiza conținutul său, nu avem nevoie decât de un browser web. Asa de usor. Valabil atât pentru telefoane mobile, cât și pentru PC-uri și tablete.

Canale de televiziune online gratuite și legale pentru America Latină

Apoi, efectuăm o scurtă recenzie a rețelelor de televiziune din țări precum Mexic, Argentina, Columbia, Peru sau Chile , care transmit semnal live pe internet. Menționează că unele dintre aceste transmisii sunt geolocalizate. Deși majoritatea difuzează la nivel internațional și deschis, dacă accesăm dintr-o altă țară cu restricții geografice între ele, vom avea nevoie de o conexiune VPN. Pe de altă parte, dacă vrem să urmărim și televiziunea spaniolă, nu pierdeți din vedere această altă postare despre cum să vizionați canalele TDT spaniole prin IPTV de la Android.

Mexic

În Mexic, grupul TV Azteca are mai multe canale care își transmit programele în mod liber și total gratuit pe internet. Vorbim despre canale precum TV Azteca, Azteca Uno, Azteca 7, Adn40 și a + 7.2.

Aici vom găsi emisiuni precum La Voz, Ventaneando, programe pentru copii, seriale, filme, știri și sport.

Intrați în TV Azteca | Azteca Uno | Azteca 7 | Adn40 | a + 7.2

În plus, avem și aplicația Azteca Deportes, unde găsim transmisiuni live ale meciurilor echipei naționale Azteca, Liga MX și Copa MX.

Descărcați QR-Code Azteca Deportes Dezvoltator: TV AZTECA Preț: Gratuit

Argentina

Utilizatorii argentinieni, la rândul lor, au difuzarea în direct a TPA (Televiziunea publică argentiniană). Printre programele oferite de lanț se numără Pampero TV, TPA Noticias, Pakapaka, Argentine Cooks, Our Chronicles și Classic Cinema .

Pentru a putea vedea TPA trebuie doar să facem clic pe butonul „LIVE” care apare în marginea din dreapta sus a ecranului.

Intrați în TPA (Televiziunea publică argentiniană)

Columbia

Columbia are mai multe canale care transmit TV în direct gratuit pe internet. Putem găsi emisiuni TDT online complet legale pentru Caracol TV, Canal RCN, NTN24 cu programul de televiziune corespunzător.

Intrați în Caracol TV | Canalul RCN | NTN24  

De pe site-ul ANTV (Autoritatea Națională pentru Televiziune) din Columbia, sunt recomandate și multe alte canale (Telecaribe, Telepacífico, Canal Tropical și altele) care difuzează online de pe paginile lor web corespunzătoare.

Intrați în Telecaribe | Telepacific | Canal Capital | Treisprezece | Telecafé | Teleislas

Peru

În cazul Peru, există 2 canale care difuzează în HD și pe care le putem viziona atât de pe smartphone, cât și de pe laptopul sau PC-ul nostru fără costuri. Accesul se face de pe pagina principală a TV Peru, de unde putem încărca transmisia live atât a TV Peru, cât și a TV Noticias 7.3

Intrați în TV Peru

Chile

Pentru utilizatorii și fanii televiziunii chiliene avem mai multe opțiuni disponibile pentru a viziona televiziunea din Chile complet gratuit de pe telefonul mobil și de pe computer. Pe de o parte, găsim Canalul 13, unde putem vedea programe precum Masterchef sau Let's go long . Pe lângă seriale și telenovele precum Pacto de Sangre sau La reina de Franklin .

Intrați în canalul 13

În plus, avem și Televiziunea Națională din Chile, cu emisiunile sale în direct de până la 5 canale TV naționale, cum ar fi TVN.CL, TVN Music, TVN Kids, TVN de Culto și TVN Chile.

Intrați în Televiziunea Națională din Chile

Încheiem menționând Canalul de 24 de ore, cu știri din Chile și din lume în transmisie continuă prin intermediul playerului său web 24Play accesibil doar utilizatorilor de pe teritoriul național sau cu o conexiune VPN.

Intră pe Canal 24 Horas

Venezuela

Canalul Venezolana Televisión transmite în direct în întreaga lume, cu transmisiuni live ale programării sale zilnice pe internet. Există, de asemenea, alte canale TV, cum ar fi MirafloresTV sau teleSUR, care oferă și semnalul lor pentru toți cei interesați de urmărirea programării lor de seriale, filme, emisiuni și știri live.

Intrați în Televiziunea din Venezuela (versiunea mobilă | versiunea PC)

Intrați în MirafloresTV | TeleSUR

Sunt conștient de faptul că am lăsat în curs de desfășurare o mână bună de țări și canale de televiziune online, de care ne vom ocupa în postările viitoare. Între timp, dacă aveți vreo sugestie sau recomandare, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .