Walli, o aplicație cu imagini de fundal exclusive create de artiști - Happy Android

Imaginile de fundal ale aplicațiilor m- au retras întotdeauna. Trebuie doar să aruncați o privire pentru a vedea că marea majoritate nu sunt altceva decât un refoliu cu fotografii și imagini cu mașini, flori, pisici și imaginile tipice văzute de o mie de ori.

Din acest motiv, atunci când recomand orice aplicație de imagini de fundal sau imagini de fundal vii, întotdeauna pun o linie roșie imaginară, o cerință minimă esențială, și anume că acestea să fie creative și să ofere ceva diferit .

Walli, imagini de fundal HD realizate de o comunitate de artiști

Diferența dintre Walli și alte aplicații atât de abundente este că aplicația dezvoltată de Shanga încearcă să meargă puțin mai departe și acordă o atenție specială selecției imaginilor.

Deși catalogul de imagini de fundal nu este atât de vast, toate imaginile de fundal oferă o calitate, imaginație și judecată deosebită, iar majoritatea sunt mici opere de artă din genul lor. Imagini pentru hipsteri, retro, imagini de epocă, ilustrații ale unor oameni celebri cu o notă de umor și întotdeauna cu un aspect vizual atrăgător.

Un alt factor de luat în considerare este că, deși aceasta este o aplicație gratuită, artiștii care participă contribuind la lucrările lor primesc, de asemenea, o parte din câștigurile generate de Walli (are anunțuri încorporate, dar nu sunt intruzive, din fericire pentru utilizator ).

Interfață simplă, bine organizată și ușor de descărcat

Aplicația este foarte bine concepută și pare mai degrabă o rețea socială de artiști și ilustratori, cum ar fi DeviantArt. Interfața principală este împărțită pe categorii, recente, populare și prezentate.

Odată ce am găsit imaginea de fundal pe care dorim să o aplicăm pe Android-ul nostru, trebuie doar să facem clic pe imagine. În mod direct, accesăm un nou ecran în care putem descărca sau seta imaginea ca tapet , precum și o scurtă informație despre artist și mai multe lucrări ale acestuia.

Descărcați QR-Code Walli - Imagini de fundal și salvatoare de ecran HD Dezvoltator: Shanga Preț: Gratuit

Dacă sunteți în căutarea unor imagini de fundal de calitate, diferite, care să adauge ceva nou la estetica vizuală a terminalului dvs., Walli vă va oferi, fără îndoială, o surpriză foarte plăcută.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .