Peste 3.500 de cărți Kindle pentru descărcare total gratuită

Îți place să citești cărți în format digital? Dacă da, este posibil să aveți un Amazon Kindle - sau orice altă carte de cerneală electronică - pentru a citi cărți electronice confortabil de pe canapea, în pat sau în timp ce călătoriți cu metroul. În acest caz, postarea de astăzi vă este dedicată în special, deoarece vă aducem o listă de peste 3.500 de cărți digitale în format Kindle pe care le putem descărca gratuit .

Singura cerință pentru a descărca toate aceste cărți este că suntem înregistrați la Amazon și să avem un cont valid. Nu este necesar să fiți înregistrat în Kindle Unlimited (serviciul Amazon tip Netflix pentru a citi cărți) sau să efectuați vreo plată suplimentară.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, chiar dacă nu avem un dispozitiv Kindle, putem citi fără probleme acest tip de carte de pe smartphone, PC sau Mac cu aplicația Amazon. Iată un link către aplicația Kindle pentru Android.

Descărcați QR-Code Kindle Dezvoltator: Amazon Mobile LLC Preț: Gratuit

Pe de altă parte, dacă avem deja un cititor PDF bun și formatul kindle este o problemă, putem folosi și un convertor PDF sau EPUB după ce am descărcat cartea electronică de pe dispozitivul nostru pentru ao citi cât mai bine ne convine (MOBI, PDF, EPUB , FB2, CBZ). Există convertoare online de la Kindle la PDF, deși putem folosi și un convertor pentru Android, cum ar fi Ebook Converter .

Descărcați QR-Code Ebook Converter Dezvoltator: OnlineConverting Preț: Gratuit

Peste 3.500 de cărți Kindle descărcabile gratuite de diferite genuri și epoci

Acestea fiind spuse, puteți accesa lista și puteți descărca oricare dintre cele peste 3.650 de cărți gratuite pe care le are Amazon prin următorul LINK .

Menționează că Amazon oferă o listă diferită de cărți în funcție de țara noastră . Link-ul pe care l-am atașat puțin mai sus corespunde Amazon Spaniei, dar puteți consulta și catalogul pentru Amazon Mexic AICI , Amazon SUA AICI sau prin înlocuirea domeniului Amazon care apare în toate aceste legături cu cel corespunzător domeniului Amazon sau URL-ului în țara ta.

Temele nu ar putea fi mai variate: de la romane de știință-ficțiune, până la romanțe, cărți de programare, ciudat comic (The Walking Dead, de exemplu), romane de Stephen King (Laurie), erotice, istorice („ Sub două steaguri ”de Arturo Pérez-Reverte), și multe altele.

În această listă vom găsi mai mult de 240 de pagini cu cărți electronice gratuite ordonate după relevanță. Și fiți atenți, pentru că nu avem doar cărți clasice în domeniul public : majoritatea materialului sunt publicații recente . Romane și cărți actuale care sunt pe piață de scurtă vreme și sunt la vânzare de o anumită perioadă de timp. Prin urmare, dacă vedeți unul care vă interesează, nu ezitați să îl descărcați cât mai curând posibil!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .