Cum să vizionați Movistar + Lite gratuit (legal) - El Android Feliz

În ocaziile anterioare am văzut toate metodele disponibile pentru a viziona HBO gratuit sau Disney + gratuit în mod legal și astăzi vom face același lucru cu Movistar + Lite. Platforma de streaming a Telefónica găzduiește astfel de programe emblematice precum La Resistencia și Late Motiv și are unele dintre cele mai mari producții naționale cu seriile El Embarcadero, Vergüenza sau Hierro, precum și o mână bună de canale precum Comedy Central, AMC și FOX. Există o modalitate de a vedea gratuit tot acest conținut Movistar + Lite ?

Ținând întotdeauna în limitele legale, am compilat toate „hacks” sau trucuri pe care le putem folosi pentru a viziona Movistar + Lite gratuit, fără a fi nevoie să deschidem portofoliul. Nici noi nu vom descoperi roata, dar ne va ajuta fără îndoială să știm cum să profităm de toate avantajele pe care serviciul le oferă în prezent. Sa mergem acolo!

Trucul nr. 1: Profitați de perioada de încercare gratuită

În mod implicit, Movistar Plus Lite are un preț de 8 euro pe lună, dar la fel ca aproape fiecare serviciu de streaming în valoare de sare, acesta oferă și o perioadă de încercare complet gratuită. În acest caz, băieții de la Movistar s-au întins destul de mult cu o perioadă de probă care nu are o săptămână sau două, ci o lună întreagă gratuită în totalitate .

Desigur, nu există nimic care să ne împiedice să creăm conturi diferite pentru a înlănțui câteva luni de testare cu ajutorul pinului, atâta timp cât folosim de fiecare dată conturi de e-mail și metode de plată diferite. Astfel, de exemplu, dacă locuim cu partenerul sau cu părinții noștri, îi putem convinge să se înregistreze și să prelungească puțin mai mult perioada de inițiere gratuită oferită de platformă.

Accesați luna de încercare gratuită de pe site-ul Movistar

Trucul # 2: Movistar + Lite gratuit din cauza coronavirusului

Când la mijlocul lunii martie criza Covid-19 era deja o realitate și țara era scufundată într-o stare de alarmă, Movistar a decis să facă un pas înainte și să ofere 2 luni din serviciul său de streaming complet gratuit pentru toată lumea.

Este important să subliniem că este o ofertă pentru toată lumea , indiferent dacă am contractat o linie telefonică cu Movistar, sau nu, sau dacă am profitat deja de luna de încercare gratuită anterior.

Cu toate acestea, trebuie să subliniem că această ofertă este în circulație de mai bine de o lună și jumătate, fiind ultima zi care a profitat de ea pe 30 aprilie . Dacă ne înscriem la timp, ne putem bucura gratuit de Movistar + Lite până la sfârșitul lunii iunie. Nu este deloc rău.

Vezi oferta de 2 luni gratuit Movistar + Lite

ACTUALIZAT : După cum a descoperit unul dintre cititorii noștri, această ofertă s-a încheiat devreme și nu mai este disponibilă.

Trucul nr. 3: Conturi partajate

Dacă am epuizat deja toate lunile de testare pe care le-am avut și pentru că trebuie să căutăm castane în altă parte. O altă metodă utilizată pe scară largă este partajarea conturilor. În acest sens, serviciul de streaming Movistar permite redarea simultană pe maximum 2 dispozitive , ceea ce înseamnă că, dacă împărțim costurile abonamentului cu colegul nostru de cameră sau cu cel mai apropiat membru al familiei, prețul de plătit ar fi redus la jumătate. (4 euro, care în principiu este un preț destul de acceptabil).

De asemenea, putem încerca să convingem un prieten care plătește deja serviciul să ne dea contul lor. Bineînțeles, în acest caz, trebuie să ne asigurăm că îl menținem pe prietenul fericit și îl îndulcim din când în când cu mici detalii sau avantaje.

După cum puteți vedea, există mai multe moduri de a accesa Movistar + Lite gratuit, deși dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu funcționează pentru noi, putem profita întotdeauna de lunile de încercare gratuite oferite de alte platforme similare. Puteți găsi o listă cu cele mai importante servicii de streaming ale momentului care oferă încercări gratuite în acest ALT POST .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .