Cele mai bune aplicații și site-uri web pentru a viziona filme vechi

Filmul clasic este considerat unul dintre cele mai iconic istorie. Include tradiția nord-americană pentru producția de filme între anii 1900 și 1960. A reușit să capteze un public numeros și continuă să o facă și astăzi. Vizionarea filmelor vechi este o activitate și un hobby

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, accesul la filme bazate pe acest tip de cinema a devenit global. Motiv pentru care apar tot mai multe pagini web și aplicații care vă permit să vă bucurați de filme clasice de cinema. Cunoașteți pe scurt zece alternative în care vă puteți bucura de acest tip de filme.

Cele mai bune aplicații și site-uri web pentru vizionarea de filme vechi

A vorbi despre cinema clasic înseamnă să călătorești în trecut și să te bucuri de unul dintre cele mai memorabile momente din lumea filmului. În general, este un cinematograf tradițional, care este constituit de un sistem de convenții care caracterizează tradiția cinematografică . În plus, folosește resursele tradiționale, fără a introduce elemente noi care să provoace defalcarea stilului. Și dacă acesta este conținutul dvs. preferat, cunoașteți aceste opțiuni pentru a viziona filme vechi:

Filme gratuite - Cel mai bun cinema clasic (Peliculasmaniac)

Este o aplicație în care puteți găsi o mare varietate de filme gratuite de toate genurile . În plus, include filme clasice din epoca de aur a cinematografiei. Adică, din anii 40 până în anii 70. Această aplicație se caracterizează prin: include nu numai filme, ci și programe și seriale de televiziune. Are un motor de căutare alfabetică pentru filme și nu este necesar un abonament.

Descărcați filme QR-Code gratuit - Cel mai bun cinema clasic Dezvoltator: Fractal Media Preț: Gratuit

Fabrica de țipete

Cunoscută și sub numele de Shout Factory, este considerată casa filmelor. Aici puteți găsi: filme cult, clasice și din partea B. Include conținut precum emisiuni TV, animații și concerte de muzică live . Trebuie remarcat faptul că această aplicație a accesat legal conținutul, obținând licența atât cu rețelele, cât și cu studiourile mari.

Accesați site-ul Shout Factory

Filme din domeniul public gratuit

Este o aplicație care funcționează ca un compilator de filme vechi, care le transformă în filme în domeniul public. Platforma vă permite să le vizualizați și să le descărcați gratuit . În plus, putem găsi o listă lungă de filme, pentru toate gusturile. Este important să rețineți că calitatea acestora este variabilă.

Descărcați filme de cod public QR-Code Gratuit Dezvoltator: Android simplu Preț: Gratuit

Canalul Criteriului

Un site web care funcționează ca o rețea în SUA. Deține drepturile asupra unui număr de filme, atât clasice, cât și contemporane, de mare relevanță. În portal putem găsi selecția de filme recomandate. Acestea sunt aranjate într-o filă, care se numește Colecția de criterii.

Colecția este formată din aproximativ 1.000 de filme clasice, hollywoodiene, internaționale, artistice și independente. În plus, puteți găsi conținut suplimentar, inclusiv interviuri și discuții. Dar acest serviciu nu este gratuit. Are un cost de acces lunar sau anual.

Intrați pe canalul de criterii

Vechi dar bune

Este o aplicație Android care oferă gratuit o selecție de filme clasice. Catalogul său este alcătuit din peste o sută de filme din așa-numita „epocă clasică a filmelor de la Hollywood” . Toate opțiunile disponibile din această epocă sunt incluse între 1910 și 1969. În plus, un detaliu important este că, deoarece această aplicație este gratuită, este compatibilă cu publicitatea. Un detaliu de luat în considerare înainte de descărcare.

Descărcați QR-Code Filme vechi - Oldies, dar Goldies Dezvoltator: Cast Tools Preț: Gratuit

Arhiva Internet

Este un site dedicat demonstrării esenței cinematografiei clasice. Și s-a concentrat pe conservarea filmelor considerate de mare valoare culturală. Dar nu se limitează doar la acest lucru, deoarece are un conținut variat care include fotografii, audio și chiar documente . Catalogul său găzduiește peste 22.000 de fișiere disponibile.

Introduceți filme Internet Archive

Detectivul de film

Se caracterizează prin faptul că este o pagină web, unde utilizatorul poate viziona filme vechi, majoritatea în alb și negru . Această pagină are două versiuni. Primul este gratuit în cazul în care utilizatorul este obligat să vadă reclame. Și unul de plată, pentru un cost de aproximativ 4 euro pe lună. Conținutul este destul de variat și larg, putând vedea filme vechi de toate genurile.

Intră în Film Detective

Fandor

Este un site web bazat pe cinema clasic. Este special conceput pentru fanii acestui tip de cinema. Selecția filmelor a fost făcută cu scopul „promovării și conservării artei și culturii cinematografiei”. Catalogul său este alcătuit din peste 4000 de filme . Aceasta este o opțiune de plată. Pentru a vă bucura de aceste filme pe portalul web, utilizatorul trebuie să plătească lunar sau anual.

Intră pe Fandor

Netflix

Deși este un serviciu de streaming de abonament, aici utilizatorul se poate bucura de o mare varietate de filme clasice și vechi la un preț destul de mic . În ultimii ani, catalogul său a fost redus din cauza expirării licențelor, dar este reînnoit în mod regulat. O opțiune pentru a accesa catalogul de filme și a vă bucura poate fi prin utilizarea codurilor secrete de gen .

Descărcați QR-Code Netflix Dezvoltator: Netflix, Inc. Preț: Gratuit

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .