Gimbal Zhiyun Smooth-Q, stabilizatorul care reușește pe net

Zhiyun Smooth-Q este un cardan mobil . Ce este un cardan? Ei bine, practic este un gadget în formă de stick în care ne așezăm smartphone-ul și care îndeplinește funcțiile unui stabilizator de imagine.

Datorită acestui dispozitiv putem realiza rotații și înregistrări stabile în cele 3 axe, X, Y, Z, evitând dansul clasic al camerei derivat din pulsul rău al „artistului”.

Gimbal Zhiyun Smooth-Q în analiză, un stabilizator manual interesant pentru telefoane mobile

Dezavantajul acestui tip de dispozitiv este că acestea sunt de obicei aproape indispensabile dacă facem multe înregistrări cu mobilul nostru atunci când mergem într-o călătorie și altele asemenea și dorim să avem cele mai profesionale înregistrări posibile , dar nici nu vă spun dacă sunteți un YouTuber sau aveți un videoblog .

Proiectarea și finisarea modelului Zhiyun Smooth-Q

Cardanul Smooth-Q are un design elegant și are tot ce putem cere într-un dispozitiv de acest tip. În partea din față a mânerului găsim mai multe butoane de control și managementul înregistrării:

 • Un joystick.
 • Butonul „Mod”.
 • Butonul REC (înregistrare).
 • Reglarea focalizării.

În zona frontală a mânerului se află mânerul, locul în care ne potrivim smartphone-ul, reglabil și compatibil cu telefoane de la 3,5 la 6 inci . Cardanul este încărcat printr-un port USB, iar bateria durează 8-12 ore.

La capătul mânerului găsim și un fir mic, astfel încât să putem atașa un trepied la el, dacă este necesar. Întregul dispozitiv are o greutate de 450gr și dimensiuni de 11,8 * 10,5 * 28,5cm.

Marele punct în favoarea cardanului Zhiyun Smooth-Q este că este foarte asemănător cu cardanele OSMO ale DJI , dar în loc să fie aproape de cei 300 de euro pe care aceștia îi merită, abia depășesc 100. Dacă luăm în considerare faptul că calitatea iar caracteristicile acestui cardan economic sunt cele mai puțin eficiente, avem deja un candidat clar pentru „recomandarea săptămânii”.

Caracteristicile tehnice ale Zhiyun Smooth-Q

Zhiyun Smooth-Q are mai multe funcționalități care ajută la o înregistrare mult mai confortabilă și cu un finisaj mai profesional.

 • Unghi panoramic 360 °.
 • Unghiul de rulare de ± 30 °.
 • Unghi de înclinare de + 185 °, -135 °.
 • A cincea generație de tehnologie de bază Fagure.
 • Motorul are o performanță superioară cu 40% și un timp de răspuns cu 30% mai rapid decât alte motoare din linia Smooth.
 • Suportă sarcină maximă de 220gr.
 • Port micro USB pentru a încărca telefonul mobil din mers.
 • Suportă temperaturi maxime de 45 ° și temperaturi minime de -10 °.
 • Baterie integrată de 26.650 mAh cu o durată de până la 12 ore.

Zhiyun Smooth-Q are, de asemenea, o aplicație pentru sincronizarea cardanului cu smartphone-ul, cu diverse funcționalități, date și moduri de utilizare care funcționează perfect în liniile generale - liniște, aplicația nu este în limba chineză. Important.

Ce putem face cu un cardan ca acesta?

Acesta este punctul cheie, nu? Cu Smooth-Q este clar că vom obține o stabilitate a imaginii greu de realizat manual. Dar nu mai este doar problema pulsului, ci rotațiile mecanice și ușurința de a controla înregistrarea unei imagini sau a unui videoclip de la unul dintre aceste gadgeturi.

Este un instrument foarte util dacă înregistrăm în mișcare, fie că mergem sau alergăm , cardanul stabilizează balansarea și vibrațiile într-un mod remarcabil. Îl putem folosi în concerte, în plimbări la munte sau în orice activitate fizică care implică o anumită mișcare.

În aceste cazuri, o imagine valorează o mie de cuvinte, iar un videoclip nici nu vă va spune.

Puteți arunca o privire la următorul videoclip, unde vedem diferența dintre înregistrare în timp ce urcați scările sau alergați într-un ritm bun, cu cardanul Zhiyun Smooth-Q și fără acesta. Imaginile vorbesc de la sine .

Comunitatea utilizatorilor pare a fi destul de unanimă în acest sens: acesta este un dispozitiv de calitate în toate privințele.

Preț și disponibilitate

Gimbalul Zhiyun Smooth-Q are un preț de 116,76 € pe TomTop, aproximativ 139 USD în schimb . Ca întotdeauna, vă las și un cupon de reducere pentru toți cei care sunt interesați să obțină acest stabilizator impecabil.

COD CUPON: KPTZUGBXGD

Preț cu cupon: 112,32 €

Pe scurt, ne confruntăm cu un cardan care are o mulțime de atracții (în special printre YouTubers și vloggeri) și nu numai din cauza prețului său scăzut, ci și din cauza experienței bune și a rezultatelor pe care le oferă - trebuie doar să aruncați o privire pe net pentru verifică-.

Dacă căutăm un stabilizator eficient și de calitate care să se potrivească buzunarului nostru, Smooth-Q este, fără îndoială, una dintre cele mai bune alternative de astăzi.

TomTop | Cumpărați cardanul Zhiyun Smooth-Q

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .