Windscribe VPN: 50 GB gratuit pe viață pentru o perioadă limitată!

Windscribe este un serviciu VPN care ne permite să ne conectăm și să navigăm în mod privat pe Internet. Util pentru a evita blocurile regionale ale unor conținuturi multimedia sau pentru a ne masca adresa IP și pentru a obține o securitate online mai mare. Astăzi vă aduc un cupon de reducere cu ajutorul căruia putem obține un abonament gratuit la Windscribe cu 50 GB pe lună .

Tot ce trebuie să facem este să ne creăm un cont pentru a putea utiliza aplicația, nu este necesar să introducem informații de plată de niciun fel, Paypal, card sau altceva. Abonamentul este pe viață și nu există reînnoire automată sau trecere la niciun plan premium.

Windscribe, un serviciu VPN sigur, care nu salvează jurnalele și cu o interfață de utilizator bună

Windscribe are o rețea de aproximativ 534 de servere în 100 de orașe din 52 de țări. Ceva de care compania este mândră, deoarece unele VPN-uri tind să-și falsifice serverele cu adrese IP și WHOIS false. În acest sens, Windscribe este foarte mândru că are servere fizice.

În ceea ce privește securitatea, folosește un protocol de criptare AES pe 256 de biți și o cheie RSA de 4.096 de biți . Windscribe are un client VPN pentru desktopuri (Windows, Linux, Mac), o extensie pentru browsere (Chrome, Firefox și Opera) și o aplicație pentru Android și iOS.

Cod promoțional pentru a obține 50 GB pe lună gratuit

Codul promoțional pentru a primi 50 GB gratuit pe viață este următorul:  KOMPUTER

Pentru a-l răscumpăra, trebuie pur și simplu să creăm un cont urmând acești pași:

  • Accesăm site-ul oficial Windscribe.
  • Să mergem la „ Conectare -> Înscrieți-vă ” pentru a crea un cont nou.

  • Introducem numele de utilizator, parola și adresa de e-mail. Notă: formularul indică faptul că e-mailul este „opțional”, dar adevărul este că este obligatoriu să confirmați înregistrarea.

  • Faceți clic pe „ Aveți un voucher? „Și prezentăm cuponul menționat mai sus„ KOMPUTER ”(fără ghilimele).
  • În cele din urmă, facem clic pe „ Creați un cont gratuit ”.

În acest moment, tot ce trebuie să facem este să confirmăm înregistrarea în e-mailul pe care Windscribe îl va trimite la căsuța poștală.

Acum, dacă intrăm în profilul nostru Windscribe, putem verifica dacă cuponul a fost aplicat și că avem 50GB de consum lunar gratuit.

În cele din urmă, trebuie doar să descărcăm clientul VPN pentru computere sau dispozitive mobile și să activăm tunelul VPN pe unul dintre serverele Windscribe. La fel, vom avea posibilitatea de a ne conecta la maximum 10 locații diferite: Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Hong Kong, Franța, Germania, Olanda, Elveția, Norvegia și România .

Pentru a fi un plan gratuit de durată extinsă și nedeterminată, adevărul este că este cel mai bun pe care îl putem găsi astăzi.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .