Musixmatch recunoaște și afișează instantaneu versurile oricărei melodii!

Până acum doar 3 luni, Musixmatch a fost una dintre cele mai bune aplicații care a fost integrată în Spotify. Și nu a fost pentru mai puțin, deoarece ți-a permis să vezi pe ecran versurile melodiilor pe care le-ai ascultat cu un simplu clic (odinioară celebrul buton „ Versuri ”). Deși relația dintre Spotify și Musixmatch s-a încheiat , putem continua să ne bucurăm de această aplicație minunată, dar cu o mare schimbare între acestea: acum aplicația Musixmatch recunoaște și afișează pe ecran versurile oricărei melodii care se joacă, atât în împrejurimi, cum ar fi pe telefonul smartphone . Uimitor!

Cum poate afișa versurile melodiilor care sună acum ?

Putem spune că aplicația urmează întotdeauna același model:

  • Identificați mai întâi melodia pe care o ascultați, fie prin playerul de muzică, fie prin microfonul smartphone-ului sau tabletei.
  • Joaca versurile sincronizate cu ritmul muzicii , și chiar arată traducerea, dacă este disponibilă.

Caracteristici MusixMatch

Cu această dinamică ca bază, MusixMatch oferă 3 funcționalități diferite :

Muzică

Primul lucru pe care îl veți vedea când instalați MusixMatch pe dispozitivul dvs. Android sau iPhone va fi funcția de player. Este un player de muzică foarte simplu, cu tot ce ai nevoie. Alegeți o melodie din discografia dvs. și, pe lângă redarea ei, veți putea vedea versurile în timp ce muzica este redată.

Identificați literele

Dacă faceți clic pe meniul derulant din stânga, puteți accesa restul opțiunilor aplicației. Opțiunea de a identifica litereîn aer ” mi se pare una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei aplicații. Selectați „ Identificați literele ” și apoi faceți clic pe sigla MusixMatch pentru a activa ascultarea.

Odată ce sistemul recunoaște cântecul, acesta vă va arăta versurile corespunzătoare în timp real. O adevărată trecere. Acesta este Shazam litere !

Versuri plutitoare

Ultima perlă a Musixmatch este FloatingLyrics , o „minge” pe care o veți avea pe ecran și care vă va permite să afișați versurile melodiilor pe care le ascultați în orice alt player de pe dispozitiv .

Deschideți o aplicație de muzică și accesați redare. Veți vedea că mingea pe care tocmai am desfășurat-o începe să tremure. Faceți clic pe ea și voilà! Din nou, vor fi afișate versurile melodiei care se joacă în player (oricare ar fi acesta).

Aveți grijă aici, aplicația recunoaște chiar și generația asiatică Kung-Fu

Pentru exemplul de captură de ecran, am folosit playerul Momo și, de asemenea, playerul serial Android și, în ambele cazuri, aplicația a identificat și a afișat melodia perfect. Mai mult, dacă te uiți la el, Musixmatch a recunoscut chiar și o melodie în japoneză. Am încercat melodii în japoneză, în germană ... și nu îi lipsește niciunul!

Evaluarea generală a Musixmatch nu ar putea fi mai pozitivă. Dacă sunteți un iubitor de muzică, această aplicație este un „must have” pentru dispozitivul dvs.

Musicmatch are un rating de 4,5 stele și peste 10 milioane de descărcări pe Google Play.

Puteți descărca Musixmatch pentru Android de pe următorul link:

Descărcați QR-Code Musixmatch - Muzică versuri versuri pentru dezvoltatori: Musixmatch Preț: Gratuit

Dacă sunteți utilizator iOS , îl puteți descărca și de aici:

Descărcați QR-Code Musixmatch Dezvoltator: musiXmatch srl Preț: Gratuit +

De asemenea, vă puteți bucura de Musixmatch de pe computer la //www.musixmatch.com/es

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .