Cele mai bune 10 aplicații pentru ceasul inteligent Android Wear OS

Unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente folosesc Wear OS. Acest sistem de operare, cunoscut anterior ca Android Wear, are o mulțime de aplicații pentru a exploata posibilitățile ceasului nostru inteligent . Astăzi, trecem în revistă unele dintre cele mai interesante și esențiale.

Aplicații pentru a ne controla activitatea fizică și sănătatea, pentru a ne organiza, a comunica și chiar pentru a ne distra o vreme. Multe dintre aceste aplicații depind în continuare de o „aplicație sora” instalată pe mobil, dar unele funcționează deja complet independent. Și, cel mai bine, multe dintre aceste aplicații au primit îmbunătățiri notabile odată cu lansarea Android Wear 2.0 anul trecut. Ceea ce este de apreciat.

Cele mai bune 10 aplicații pentru ceasul inteligent Android în 2018

Spre deosebire de ceea ce am putut vedea la început, aplicațiile pentru ceasuri inteligente nu se mai limitează la a ne arăta câteva notificări pe ecran. Acum lucrurile au evoluat foarte mult și putem găsi mici pietre ca acestea.

Google Pay

Plăți din smartwatch? Dreapta! Google Pay are, de asemenea, o versiune compatibilă cu ceasurile inteligente. Permite efectuarea plăților prin NFC și servește, de asemenea, pentru stocarea biletelor și a biletelor de transport. O aplicație esențială dacă sunteți deja obișnuiți să plătiți cu telefonul mobil și doriți să treceți la pasul următor.

Descărcați QR-Code Google Pay: plătiți în mii de magazine, site-uri web și aplicații Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Alunecare

Dacă ați visat vreodată să efectuați apeluri video din ceasul dvs. inteligent , într-un mod futurist, trebuie să încercați Glide. Trebuie să o împerechem cu aplicația mobilă, dar odată ce acestea sunt sincronizate, putem primi și vizualiza mesaje video direct pe ceas.

Dacă ceasul nostru inteligent are microfon sau cameră, putem realiza înregistrări audio sau video de conferință de la încheietura mâinii.

Descărcați QR-Code Glide - Videochat Messenger Dezvoltator: Glide Preț: Gratuit

Purtați înregistrator audio

Trecem de la video la audio. Dacă ați avut vreodată nevoie să înregistrați o conversație sau să luați note mentale în planul expres, aceasta este aplicația de care avem nevoie. Complet compatibil cu Wear OS, Wear Audio Recorder ne permite să realizăm înregistrări audio direct de pe ceasul nostru inteligent Android.

Descărcați QR-Code Wear Audio Recorder Dezvoltator: BinomV Preț: Gratuit

Telegramă

¿ Și ce despre mesagerul ? Aici giganți precum WhatsApp ar trebui să învețe de la alte companii precum Telegram. Acest lucru vă permite să trimiteți mesaje instantanee, stickere, să verificați istoricul chat-urilor, să creați grupuri și multe altele. Ce mai putem cere? În plus, Telegram are o versiune actualizată pentru Android Wear 2.0.

Descărcați QR-Code Telegram Dezvoltator: Telegram FZ-LLC Preț: Gratuit

Magazin de uzură pentru aplicații de uzură

O altă aplicație care nu poate lipsi de pe dispozitivul nostru este aceasta. Dacă avem un ceas inteligent, vom vedea că este dificil să navigați în magazinul de aplicații Wear OS cu anumite funcționalități. Wear Store este o aplicație terță parte care ne permite să descărcăm aplicații mult mai ușor. Singurul dezavantaj este că nu este încă în spaniolă, dar este ideal pentru a fi la curent și a descoperi noi aplicații pentru ceasul nostru inteligent.

Descărcați QR-Code Wear Store pentru aplicațiile Wear Dezvoltator: GoKo Preț: gratuit

Strava

Strava este o alternativă interesantă la Google Fit, care are peste 10 milioane de descărcări și un rating incredibil de 4,5 stele în Play Store. Funcționează ca o aplicație independentă în Android Wear 2.0 și ne ajută să urmărim activitatea sportivă (curse, ciclism etc.) pe smartwatch.

Cel mai bun lucru dacă vrem să ieșim să facem puțin sport și ne-am săturat să ne purtăm mobilul cu noi pentru a putea colecta înregistrări de activitate.

Descărcați codul QR Strava GPS: Curse și ciclism Dezvoltator: Strava Inc. Preț: Gratuit

Infinity Loop

Dacă ați încercat deja Infinity Loop în versiunea sa mobilă, trebuie să aruncați o privire la acest puzzle logic captivant pe Android Wear. Unele seturi de ceasuri inteligente suferă de o lipsă de spațiu pe fața dispozitivului, dar Infinity Loop se potrivește cu factura. Minunat pentru a ne testa mintea în vremurile moarte.

Descărcați QR-Code Infinity Loop ® Dezvoltator: InfinityGames.io Preț: gratuit

Lifesum

Lifesum este o aplicație de sănătate și wellness care ne ajută să controlăm mâncarea și apa pe care le consumăm pe tot parcursul zilei . Trebuie doar să ne stabilim obiectivele și Lifesum ne va ajuta să ținem cont de kcal pe care îl consumăm. De asemenea, include câteva sfaturi și exerciții pentru zi cu zi.

Descărcați QR-Code Lifesum: Rețete pentru a slăbi și a câștiga sănătate Dezvoltator: Lifesum Preț: Gratuit

IFTTT

Numele aplicației provine din limba engleză „If This Then That” (IFTTT) și înseamnă ceva de genul „Dacă se întâmplă acest lucru, atunci faceți acest lucru”. Este practic un instrument de programare care ne permite să configurăm anumite condiții sau sarcini programate pe ceasul nostru inteligent.

De exemplu, vă putem spune că ori de câte ori facem o fotografie de pe camera ceasului, trimitem o copie pe mobil (sau invers). Pe scurt, o aplicație de automatizare de care putem profita foarte mult dacă știm ce căutăm. Compatibil cu mai mult de 600 de aplicații pentru Android, Google Home și Alexa.

Descărcați QR-Code IFTTT Dezvoltator: IFTTT, Inc Preț: gratuit

Google Keep

Keep este una dintre cele mai bune aplicații pentru a lua notițe. După ce îl sincronizăm cu contul nostru Google, vom putea accesa toate acele liste și memento-uri direct din ceas. Perfect pentru a face o listă de cumpărături și pentru a nu fi nevoit să scoateți în permanență telefonul mobil sau broșura în supermarket la fiecare două câte trei.

Descărcați codul QR Google Keep: note și liste Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Mențiune de onoare: Google Maps

Nu putem închide acest top fără a menționa una dintre cele mai populare și practice aplicații mobile din toate timpurile. Cu Hărți vom avea acces de la ceas la hărți, locație GPS în timp real, rute și tot felul de informații pentru a ne deplasa dintr-o locație în alta.

Aplicația solicită destul de multe permisiuni, deși este foarte ușoară - abia cântărește 27 MB - și provine dintr-o sursă de încredere, care ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a încerca și a actualiza smartwatch-ul nostru cu o aplicație de asemenea calibru.

Descărcați QR-Code Maps - Navigație și transport public Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

În cele din urmă, aș dori să menționez că există și versiuni pentru Android Wear ale altor aplicații cu adevărat populare, precum Uber, Tinder, Shazam, Sleep as Android, Google Slides (pentru a face prezentări) și multe altele. Cu cine rămâi?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .