Los mejores reproductores IPTV para ver la TV en Android

Las siglas IPTV corresponden a Internet Protocol Television, un servicio utilizado para retransmitir la señal de televisión de un canal o emisora a través de Internet. Para poder ver este tipo de contenido se suelen utilizar listas M3U, un tipo de archivo dónde se especifica la IP que utiliza cada canal de TV para emitir su señal en la red.

Sin embargo, no hacemos nada si solo tenemos la lista M3U con los datos de la retransmisión online. Para poder ver los diversos canales de TV también necesitaremos un reproductor o cliente IPTV capaz de leer este tipo de archivos. En el post de hoy, repasaremos algunas de las mejores apps IPTV para ver televisión en directo a través de Internet. ¡Vamos allá!

Las mejores aplicaciones IPTV para Android

Antes de comenzar, cabe recordar que los reproductores IPTV son solo eso, reproductores. Si queremos ver, por ejemplo, la TDT española a través de una aplicación IPTV necesitaremos descargar el fichero correspondiente con los datos de conexión y cargarlo en nuestro reproductor.

Notă: Dacă aveți întrebări cu privire la modul în care funcționează întregul proces, aruncați o privire la acest alt exemplu de tutorial, în care vă explicăm cum să vizionați televiziunea gratuită și legală de pe telefonul dvs. mobil cu KODI.

Postare recomandată: Lista canalelor TV online gratuite și legale pentru America Latină

GSE Smart IPTV

Cu mai mult de 5 milioane de instalații, GSE Smart IPTV este unul dintre cei mai proeminenți clienți IPTV pentru vizionarea internetului. Playerul acceptă mai mult de 45 de formate video și 5 formate de streaming, oferă compatibilitate cu Chromecast , reconectare automată, suport pentru subtitrări, schimbare dinamică a limbii și diverse skin-uri de personalizare. În plus, are o interfață destul de ușor de utilizat, care poate fi un plus real dacă suntem utilizatori pentru prima dată.

Descărcați QR-Code GSE SMART IPTV Dezvoltator: droidvision Preț: Gratuit

IPTV Smarters Pro

Unul dintre cei mai complecși și mai bine evaluați clienți IPTV de către comunitatea Android. Cu această aplicație gratuită putem reda televiziune live prin fișiere M3U sau adrese de internet (URL) .

Playerul este compatibil cu Android TV, telefoane mobile și tablete, permite stabilirea controlului parental, încorporează subtitrări, oferă integrare cu alți jucători externi și acceptă EPG.

Descărcați QR-Code IPTV Smarters Pro Dezvoltator: WHMCS SMARTERS Preț: Gratuit

VLC

VLC este unul dintre cele mai bune playere multimedia multi-platformă și open source pe care le putem găsi, iar adevărul este că au fost în partea de jos a butoiului de zeci de ani. Cum nu putea fi altfel, aplicația Videolan pentru Android acceptă și protocolul IPTV.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschidem playerul, să facem clic pe pictograma meniului, apăsăm butonul „ Cast și să introducem adresa URL a canalului de televiziune pe care dorim să îl vizionăm pe mobil.

Descărcați QR-Code VLC pentru Android Dezvoltator: Videolabs Preț: Gratuit

Leneș IPTV

Client IPTV ușor, care nu va ocupa mult spațiu în memoria internă a dispozitivului nostru Android. La fel ca restul aplicațiilor menționate, nu este inclus niciun videoclip sau listă de redare preinstalată. Tot ce trebuie să facem este să adăugăm adresa URL a linkului nostru IPTV, iar playerul va face restul. Perfect pentru vizionarea TV în direct, filme, videoclipuri YouTube și multe altele.

Lazy IPTV acceptă fișiere M3U, legături HTTP / HTTPS, legături UDP și YouTube , precum și redare radio pe internet . De asemenea, încorporează un modul de control parental și diverse teme de personalizare.

Descărcați QR-Code LAZY IPTV Dezvoltator: LazyCat Software Preț: Gratuit

Perfect Player IPTV

Un alt jucător pe care nu-l putem ignora datorită setului mare de funcționalități pe care le oferă. Nu numai că vă permite să redați conținut IPTV: acesta susține , de asemenea , redare video locale, are control de la distanță prin intermediul Perfect Cast IPTV, poate citi liste M3U și xspf , și este de asemenea compatibil cu EPG XMLTV și JTV formate .

La fel ca în cazul jucătorilor anteriori, nu oferă conținut preinstalat, dar ca player IPTV este cel mai complet pe care îl putem găsi în întregul 2019.

Descărcați QR-Code Perfect Player IPTV Dezvoltator: Niklabs Software Preț: Gratuit

Alți jucători IPTV

Nu aș vrea să închid această listă fără să menționez ceea ce consider cel mai bun jucător disponibil în prezent pe Android și nu este altul decât KODI. Nu este o aplicație dedicată exclusiv IPTV, dar are un complement pentru a juca TV online, ceea ce este o adevărată minune. Dacă doriți să știți cum funcționează, vă rugăm să aruncați o privire la linkul atașat la începutul postării.

Postare similară: Listă de servicii legale IPTV pentru a viziona TV online și gratuit pe mobil

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .