Google Podcasts, una dintre cele mai bune aplicații pentru a asculta podcast-uri

Sunt un ascultător obișnuit de podcast-uri , practic de când am început să ascult Trandafirul Vânturilor pe vremea lui Juan Antonio Cebrián (cel bun), pentru a însufleți călătoriile lungi cu trenul la facultate în urmă cu mai bine de 15 ani. La început descărcam programele în format MP3, dar când am descoperit aplicația iVoox pentru Android, toate acestea s-au schimbat și am început să ascult acel podcast și multe alte direct în streaming.

iVoox a făcut minuni pentru mine în tot acest timp, dar de aproximativ un an am început să sufăr anumite probleme tehnice, cum ar fi, de exemplu, că sunetul se redă „în mișcare lentă” sau că se întrerupe din cauza unor erori neașteptate fără o justificare clară. Ti se intampla si tie? Acestea fiind spuse, am descoperit recent o alternativă foarte interesantă numită Google Podcasts și, deși nu are la fel de mult material disponibil pentru publicul vorbitor de spaniolă - acolo iVoox are un avantaj clar - adevărul este că are și farmecul său.

S-ar putea să vă intereseze: Cele mai bune podcast-uri pe IVOOX pentru iubitorii de mister

Google Podcasts, tot ce aveți nevoie într-o aplicație de podcasting

Marele avantaj al Google Podcast față de alte aplicații similare este interfața sa. Toate elementele sunt perfect aranjate, iar navigarea și interacțiunea cu platforma se realizează într-un mod mult mai natural și mai puțin supraîncărcat decât în ​​alte aplicații similare.

Aplicația este împărțită în 3 blocuri foarte bine diferențiate pe care le putem accesa din meniul inferior:

  • Favorite : De aici vom vedea toate noile podcast-uri care sunt publicate pe canalele la care suntem abonați.
  • Explorați : În această secțiune vom găsi întregul catalog disponibil pe platformă. Este împărțit în categorii pe care putem naviga confortabil glisând degetul spre dreapta sau spre stânga.
  • Activitate : Aceasta este secțiunea care înregistrează ascultarea, descărcarea, coada de redare și istoricul abonamentelor.

În ceea ce privește temele, găsim conținut foarte variat, de la comedie sau știri , prin podcast-uri pe cultură, sport, artă, afaceri, știință, film și televiziune, studii, sănătate și fitness, istorie, tehnologie, muzică, familie și dezvoltarea personală . Un total de până la 15 categorii diferite.

Dacă mergem puțin mai adânc în conținutul în sine, vedem că există toate podcasturile clasice la care ne-am putea aștepta, precum programele radio de la Onda Cero (Mai mult de unul, La Rosa de los Vientos) sau La SER (Viața modernă). , Nopțile lui Ortega) și un număr mare de podcast-uri în spaniolă, cum ar fi Bear Hug, Coffee Break sau legendarele discuții TED. Este posibil să nu găsim ciudatul podcast puțin mai minoritar sau alternativ - există și multe -, dar, în general, oferta este largă și variată, ca puține altele.

Recent, Google a actualizat aplicația Google Podcast cu o interfață reînnoită și alte surprize, cum ar fi modul întunecat (lucru pe care deocamdată nu îl putem găsi în iVoox). De asemenea, are temporizatoare, suport pentru Chromecast, modificator de viteză și posibilitatea de a descărca audio pentru a le putea asculta atunci când suntem fără acoperire sau fără un Wi-Fi din apropiere.

Descărcați QR-Code Google Podcast: cele mai bune podcasturi la îndemână Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Pe scurt, ne confruntăm cu una dintre cele mai intuitive și mai bine concepute aplicații de podcast pe care le putem găsi pe Android, cu un catalog imens de podcast-uri și fără abonamente premium sau funcții plătite în plus . O aplicație extrem de recomandată pentru orice fan al podcast-urilor ca sursă de divertisment și informații.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .