Serii recomandate, filme, jocuri video, benzi desenate și muzică (martie 2018)

A trecut mult timp de când m-am întors la această secțiune de mini recomandări, dar astăzi am avut o problemă destul de mare cu infrastructura blogului și nu am chef să-mi strâng creierul prea mult cu tutoriale sau recenzii extinse. Moment bun pentru a relua secțiunea, atunci!

Postarea de astăzi vă povestesc despre serial, anime, filme, benzi desenate, jocuri video și muzică pe care le ascult în prezent. Poate că îi va ajuta pe unii să descopere ceva nou - sau nu. Nu ezitați să lăsați recomandările personale la sfârșitul postării!

Visele electrice ale lui Philip K. Dick

Philip K. Dick este un clasic SF care nu poate fi trecut cu vederea. Acest serial, difuzat inițial pe British Channel 4 -1 sezonul de 10 episoade - se bazează pe câteva nuvele ale scriitorului și a făcut recent saltul către Amazon Prime Video.

Electric Dreams , deși adoptă o abordare de gen, nu atinge nivelul Black Mirror. S-ar putea să aibă ceva mai puține critici sociale și un pic mai simplă sci-fi, dar este totuși o serie care merită. În plus, este dublat în spaniolă.

Devilman crybaby

Devilman Crybaby este un serial care a aterizat pe Netflix la începutul anului 2018 și este fără îndoială cel mai sălbatic anime pe care l-am văzut vreodată pe platforma nord-americană. Se bazează pe manga Devilman de Go Nagai, deși cu unele schimbări de complot și caracterizări diferite.

Animeul este despre Akira, un tânăr care se unește cu diavolul, devenind astfel Diavolul și dezlănțuind nenorociri nesfârșite pentru el și pentru toți cei dragi.

Anihilare

Ceva foarte ciudat se întâmplă în lumea cinematografiei când filme precum Annihilation (Annihilation) sunt lansate pe platforme cu plată precum Netflix. Și nu în cinematografe, de unde aparțin aceste tipuri de filme.

Bună știință-ficțiune, cu o anumită aromă de Sosire („Sosirea”), dar cu o notă de teroare care se potrivește cu adevărat întregului grup. În film, Natalie Portman face parte dintr-un grup format din 5 femei de știință, care ies să investigheze Zona X, un loc interesant controlat de o forță extraterestră puternică. Zona X este un loc unde au plecat alte expediții, dar niciuna nu s-a întors.

Scribele lui Sarah

Sarah Andersen este un ilustrator și artist de benzi desenate din New York. În măsura în care am 2 compilații de benzi desenate, „ Un bollito feliz ” și „ Crecer es un myth ”, ambele cu mai multe reeditări în spate.

Puteți citi unele dintre poveștile lor pe pagina lor GoComics, deși recomand ediția tipărită, cu o traducere foarte bună în spaniolă. Una dintre ultimele mele mari descoperiri.

Nier: Automate

După ce ați pus multă energie în Dragon Ball FighterZ timp de câteva săptămâni, este timpul să schimbați puțin scena. Citisem recenzii extraordinare despre Nier: Automata pe PS4 și Steam și cu siguranță are o reputație binemeritată.

Ne confruntăm cu un joc de acțiune, cu mai multe moduri diferite în cadrul jocului în sine și cu o coloană sonoră excelentă. O lume deschisă asemănătoare Zelda, dar cu personaje preluate din manga Tokyo Ghoul. Sau ceva de genul ăsta. Un titlu publicat de Square Enix și dezvoltat de Platinum Games care iese în evidență pe o piață plină de jocuri recente de o calitate îndoielnică. Hei, există încă jocuri distractive și îngrijite ca acesta!

Controler Diao: Momente bune

Good Times ” este cel mai recent album al lui Mando Diao. Lansat în 2017 și fără prezența lui Gustaf Norén pe album, Björn Dixgård preia moștenirea grupului cu un album puțin mai acustic, dar cu o mare parte din rădăcinile originalului Mando Diao.

Este acel gen de disc pe care îl ascultați pentru prima dată și aveți senzația că l-ați știut deja înainte. Melodii cu adevărat impresionante precum „Break us” la pian și voce, „Money” sau piesa care dă albumului numele „Good Times” sunt 3 motive bune pentru a asculta întoarcerea Mando Diao pe site-uri precum Spotify, pe cât posibil. și altele.

Ascultă Mando Diao (Good Times) pe Spotify AICI .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .