Cum se descarcă seriale și filme de pe Netflix (pentru a le viziona offline)

La sfârșitul anului trecut, Netflix a inclus un nou serviciu pe platforma sa de streaming, așa-numitul mod offline . În acest fel, putem descărca serialele și filmele noastre preferate de pe mobil , tabletă sau computer și le putem urmări ori de câte ori ne place.

Este o caracteristică foarte utilă, deoarece ne eliberează total de a depinde de o conexiune la Internet. Astfel, putem descărca serialul sau filmul de serviciu ori de câte ori avem WiFi (acasă, în bibliotecă sau într-un bar) și îl putem urmări mai târziu la metrou, în mașină sau în drum spre casă, fără a cheltui niciun mega din tariful nostru de date .

Ghid rapid pentru descărcarea seriilor și filmelor Netflix

Observație pentru surferi: acest tutorial este valabil numai pentru utilizatorii care au deja un cont Netflix (nu vorbim despre pirateria conținutului platformei). Dacă nu aveți un cont, dar bug-ul vă mușcă, amintiți-vă că vă puteți înscrie și viziona toate serialele / filmele pe care le doriți pentru o lună total gratuite (așa am început și, în cele din urmă, am ajuns să cedez farmecelor sale).

Descărcați conținut pe Android

Înainte de a începe, trebuie clarificat faptul că Netflix nu are întregul catalog de serii și filme disponibile pentru descărcare. Prin urmare, putem căuta conținutul specific pe care dorim să îl descărcăm și să vedem dacă acesta prezintă pictograma de descărcare pe pagina de descriere (în cazul seriei, pictograma apare lângă fiecare episod).

O altă opțiune este să afișați meniul lateral al aplicației și să faceți clic pe „ Disponibil pentru descărcare ” și vom vedea lista completă a seriilor descărcabile și a filmelor de vizionat offline.

În cele din urmă, putem ajusta și calitatea descărcărilor din „ Meniu -> Setări aplicație ” și făcând clic pe „ Descărcați calitatea video ”.

Descărcați conținut în Windows 10

De câteva luni, Netflix și-a putut descărca conținutul de pe desktop-uri, tablete și laptopuri Windows 10. Pentru a face acest lucru, este necesar să descărcați aplicația Netflix pentru Windows, care este disponibilă gratuit în Windows Store.

Metoda de descărcare este practic aceeași ca și pentru Android:

  • În cazul seriilor, în lista completă a episoadelor vom vedea o pictogramă de descărcare pentru fiecare capitol.

  • Pentru filme, lângă descriere vom găsi un buton „ Descărcare ”.

  • În meniul lateral avem și o secțiune dedicată, „ Disponibil pentru descărcare ”.

Cum să descărcați seriale și filme pe un card SD

O gestionare bună a spațiului de stocare este esențială, mai ales dacă descărcăm o mulțime de seriale și filme. În acest sens, Netflix oferă și posibilitatea de a schimba descărcarea implicită pe cardul micro SD al terminalului nostru.

Pentru a face această ajustare, pur și simplu accesați „ Meniu -> Setări aplicație ” și faceți clic pe „ Descărcați locația ”, putând alege între stocarea internă sau cardul SD al dispozitivului.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .