Cum să înregistrați apeluri telefonice pe Android - Android fericit

Înregistrați apeluri telefonice pe Android? Adevărul este că, cu utilitățile care există practic pentru tot, lucrul ciudat ar fi dacă nu ar exista cineva care să-ți înregistreze propriile apeluri telefonice. Dacă sunteți un spion în slujba Majestății sale sau dacă sunteți implicat într-o urmărire penală umbră, aveți nevoie de una dintre aceste aplicații. Ce se întâmplă dacă ai putea răsturna acuzația (pentru crimele pe care nu le-ai comis niciodată) cu o înregistrare telefonică foarte oportună? Pentru asta este „Înregistratorul automat de apeluri”.

Este o aplicație gratuită și, după cum indică și numele , funcția sa este de a înregistra și înregistra toate apelurile pe care le efectuați sau le primiți de pe telefonul dvs. Android . Pentru a înregistra apeluri cu Call Recorder trebuie doar să urmați pașii următori:

  • Descărcați și instalați aplicația din Google PlayStore (faceți clic aici).
  • Odată instalat, deschideți aplicația.
  • Aplicația va rămâne funcțională în fundal și, ori de câte ori este stabilită o comunicare telefonică, aceasta va fi înregistrată automat.

Funcționarea

După cum vă spun, odată ce aplicația este instalată, toate apelurile sunt înregistrate automat (deși putem filtra așa cum explic mai jos). Când efectuăm sau primim un apel, acesta va fi preînregistrat și îl putem verifica efectiv, deoarece, dacă îl privim, în timpul apelului vom vedea o pictogramă cu simbolul telefonului în bara de notificare (vezi imaginea din stânga jos), indicând faptul că aplicația este alergare.

După efectuarea apelului, acesta este salvat automat în căsuța de e-mail

Dacă facem clic pe notificare, vom accesa și căsuța de e-mail a Call Recorder, de unde putem vedea toate apelurile preînregistrate. Este necesar să clarificăm că, deși apelurile apar în căsuța de e-mail și pot fi reproduse, acestea nu sunt înregistrate permanent până când nu facem clic pe apelul în cauză și alegem „ Salvare ”.

Original text


Înregistrările sunt salvate permanent numai când facem clic pe «Salvare»

Dacă, pe de altă parte, nu dorim să salvăm apelul, trebuie doar să faceți clic pe acesta și să selectați „ Ștergeți ”. După cum puteți vedea în captura de ecran de sus, din meniul de apelare avem mai multe opțiuni la îndemână. De la redarea apelului, la partajarea înregistrării, inclusiv posibilitatea de a face adnotări la înregistrările pe care le realizăm.

Setare

Opțiunile de configurare oferite de Call Recorder sunt destul de satisfăcătoare pentru că sunt o aplicație gratuită.

  • Înregistrați apeluri: putem activa sau dezactiva înregistrarea automată a apelurilor. În mod implicit, este activat, deci dacă nu doriți ca totul să fie înregistrat automat sau nu doriți să umpleți spațiul liber al dispozitivului cu o mulțime de apeluri, este recomandat să îl dezactivați.
  • Cloud : putem alege să salvăm înregistrările în Google Drive sau Dropbox.
  • Tipul de fișier : De aici putem alege formatul de înregistrare: 3GP, AMR sau WAV.
  • Dimensiune cutie intrare : În mod implicit, aplicația salvează până la 100 de apeluri în căsuța de e-mail până când decidem dacă vrem să le salvăm sau nu. Dacă nu dorim să ne saturăm dispozitivul, este recomandabil să reducem dimensiunea tăvii la 20 de apeluri sau similar.
  • Mod implicit : De aici putem filtra dacă vrem să înregistrăm totul, ignorăm toate apelurile sau ignorăm, de exemplu, apelurile de la contactele noastre.
  • Contacte de ignorat : această opțiune ne permite să evităm înregistrările anumitor contacte.
  • Traseul de înregistrare : de aici putem vedea unde sunt salvate înregistrările automat și putem modifica ruta după cum doriți.
Opțiunile de configurare sunt foarte bine gândite ...

După cum puteți vedea, este o aplicație foarte simplă care își îndeplinește misiunea perfect, iar versiunea gratuită vine cu suficiente caracteristici și funcționalități pentru a evita să plătească pentru versiunea pro, ceea ce o face o aplicație ideală pentru serviciul pe care îl prestează.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .