Premiile Google Play 2017: cele mai bune aplicații ale anului

În aceeași săptămână, Google tocmai a anunțat premiile Google Play pentru cele mai bune aplicații și jocuri de la magazinul oficial Android din 2017. Premiul global pentru cea mai bună aplicație a anului a revenit Socratic , o aplicație care ne ajută să rezolvăm probleme de matematică și ecuații doar făcându-le o fotografie.

Aplicația funcționează și cu alte subiecte precum știința, biologia, istoria, engleza și multe altele. Un premiu bine meritat pentru o aplicație pur și simplu grozavă.

Descărcați QR-Code Socratic Dezvoltator: Socratic Preț: Gratuit

Premiile Google Play 2017 pentru cea mai bună aplicație: o privire asupra Olympus a aplicațiilor pentru Android

În ceea ce privește restul câștigătorilor, Google a ales să îi împartă pe categorii, prezentând câte 5 câștigători pentru fiecare dintre ei. Mai jos, atașăm o listă cu câțiva dintre cei mai remarcabili câștigători din acest an (puteți vedea lista completă AICI ) în fiecare dintre categoriile anunțate.

Mai distractiv

Printre câștigătorii din categoria „Cele mai amuzante” se numără Anchor :

Descărcați QR-Code Anchor - Aplicație pentru a crea podcast-uri Dezvoltator: Spotify Ltd. Preț: Gratuit

O platformă pentru voci noi, ca a ta. Ascultați rezumate de știri, podcasturi create de utilizatori și emisiuni radio interactive. De asemenea, vă puteți arunca propriile.

Cele mai bune aplicații sociale

Pentru categoria celor mai bune aplicații sociale găsim câteva aplicații foarte interesante, cum ar fi Rețete Cookpad :

Descărcați QR-Code Rețete gratuite de gătit la domiciliu Dezvoltator: Cookpad Inc (UK) Preț: Gratuit

Găsiți rețete create de utilizatori și postați-le cu ușurință pe aceasta în această comunitate de bucătari amatori. Vrei să-ți împărtășești aventurile ca bucătar sau să vorbești despre gătit? Puteți posta fotografii cu preparatele pe care le gătiți și puteți începe chaturi private sau de grup.

Cele mai bune aplicații pentru zi cu zi

Printre cele mai bune aplicații de zi cu zi sunt aplicații precum My Fitness de Jillian Michaels:

Descărcați QR-Code Jillian Michaels: The Fitness App Dezvoltator: EM Digital LLC Preț: Gratuit

Antrenează-te ca faimosul cu bucle zilnice personalizate și demonstrații Jillian pentru a te înveseli cu fiecare mișcare. De asemenea, puteți urma un plan de masă personalizat pentru a obține un nivel mai bun de bunăstare.

Mai inovatoare

În secțiunea cea mai inovatoare, aplicații precum Pinterest sau Snapchat se remarcă, și altele mai puțin cunoscute, dar la fel de interesante sau mai multe, precum Be My Eyes :

Descărcați QR-Code Be My Eyes - Ajutarea orbilor Dezvoltator: Be My Eyes Preț: Gratuit

Faptele bune contează oricât de mici ar fi. Ajutați o persoană orbă utilizând o conexiune video live sau solicitați ajutor unei comunități internaționale de utilizatori cu deficiențe de vedere.

Cele mai bune descoperiri

Printre cele mai bune descoperiri din 2017 salutăm aplicații precum Libby , o bibliotecă digitală fascinantă, esențială pentru iubitorii de lectură:

Descărcați QR-Code Libby, de la OverDrive Dezvoltator: OverDrive, Inc. Preț: Gratuit

Libby reunește cele mai bune biblioteci - lectură gratuită și opțiuni nesfârșite - cu confortul erei digitale. Primiți împrumuturi pentru biblioteca dvs. și scufundați-vă în lectură cu cititorul de cărți electronice și playerul audiobook integrate în aplicație.

Cel mai bun pentru copii

În categoria dedicată celui mai mic din casă, Google a ales să acorde, printre altele, Star Walk , o aplicație de astronomie pentru copii care are o evaluare excelentă de către comunitate:

Descărcați QR-Code Star Walk: Astronomy for Kids 💫 Star Map Dezvoltator: Vito Technology Preț: Gratuit

Astronomii viitorului pot afla despre planete, constelații și multe altele la observator și filme sau călătorind în spațiu cu o vacă astronaut.

Mai popular

În cele din urmă, în clasamentul celor mai populare aplicații, s-au remarcat unele aplicații la fel de interesante - și deranjante - precum FaceApp :

Descărcați QR-Code FaceApp Dezvoltator: FaceApp Inc Preț: gratuit

Transformă-ți fața folosind Inteligența artificială cu o simplă atingere: adaugă un zâmbet frumos, îmbătrânește sau întinerește persoana din fotografie, fă-te mai atractiv, schimbă-ți sexul și îmbunătățește-ți selfie-ul cu filtre de stil atractive.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .