Manga lui Yamcha: primul spin-off oficial Dragon Ball - The Happy Android

Titlul poate fi înșelător. Până în prezent, mai multe manga Dragon Ball independente au ieșit din povestea oficială a lui Toriyama, dar dacă memoria mă servește, este pentru prima dată când a fost publicată o poveste 100% originală care nu se bazează pe niciun joc video și nici nu este fan-art. sau dōjinshi. O manga in conditii. Vorbim despre Dragon Ball Gaiden: Reincarnated as Yamcha .

Un fan al Dragon Ball s-a reîncarnat în corpul lui Yamcha

Manga spune povestea unui băiat de liceu, un fan fervent al Dragon Ball și în special iubitor de Yamcha. Din întâmplare în viață (și mai mult stângăcie decât orice altceva) ajunge să-și piardă viața și, oh, surpriză! se trezește în lumea Dragon Ball, reîncarnată ca Yamcha imediat după ce l-a învins pe Pilaf pentru prima dată.

Faptul că protagonistul nostru cunoaște întreaga istorie a Dragon Ball îl va ajuta să schimbe puțin cursul evenimentelor. Te-ai într - adevăr cred că Yamcha a fost un slăbănog ? Nu vă puteți imagina ce puteți obține atunci când știți din timp că veți ajunge la carne rece în mâinile urâtului Saibamen.

Dragon Ball Gaiden, noua manga de DragongarowLee

Dragon Ball Gaiden: Reincarnated as Yamcha este publicat în revista digitală Shonen Jump Plus și până în prezent doar primul număr a văzut lumina. Povestea va consta din 3 părți, dintre care al doilea număr ar trebui să vadă lumina la începutul anului 2017 (deși se pare că se întârzie puțin). Autorul manga este DragongarowLee , același artist care a realizat deja miticul dōjinshi al lui Vegeta, cunoscut și sub numele de Super Vegeta Den sau Dragon Ball Sai .

Ne confruntăm cu un comic plin de umor cu o premisă extrem de interesantă. Desenul este spectaculos și imită perfect linia și stilul pe care Akira Toriyama le-a folosit în timpul Dragon Ball și la începutul Dragon Ball Z. Fără îndoială, împreună cu Toyotaro, unul dintre cei mai avansați studenți ai geniului japonez creator al Dr. Căderea .

Evident, manga este în japoneză perfectă, dar nimic din ceea ce facem o mică căutare pe Google putem găsi câteva traduceri bune în spaniolă. O manga distractivă și răcoritoare, esențială pentru orice fan al Dragon Ball din suflet.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .