Bluboo S3 en análisis, móvil con batería de 8500mAh y pantalla Full HD+

Todavía no hace ni un año de la salida del Bluboo S1, y ya tenemos la versión 3.0 de este asequible smartphone de gama media. El Bluboo S3 repite algunos aspectos esenciales de la versión anterior, como, por ejemplo, una pantalla más que decente. El S3 sin embargo añade una característica diferenciadora: una batería a prueba de balas.

En la reseña de hoy analizamos el Bluboo S3, un teléfono con pantalla infinita, doble cámara trasera y una pila brutal de 8500mAh.

Bluboo S3 în recenzie, mai mult ecran, mai multă baterie și o cameră dublă de 21MP

Bluboo S1 a avut destul de mult succes. A apărut chiar în momentul în care afișajele fără cadre începeau să prindă. În acea perioadă, nu existau multe telefoane care să ofere această funcție sub 200 de euro. Ca urmare, Bluboo S1 a câștigat o notorietate considerabilă. Cel puțin pentru o vreme.

Noul Bluboo S3 îl va face destul de complicat dacă dorește să se potrivească cu succesul predecesorului său. De data aceasta, arma pe care Bluboo o folosește pentru a atrage atenția este o baterie foarte mare, ceva care din păcate mărește semnificativ greutatea terminalului.

Proiectare și afișare

Intrând în detaliu, Bluboo S3 are un ecran cu rezoluție Full HD + (2160x1080p) . Toate acestea protejate de o sticlă curbată 2.5D cu Gorilla Glass 4 și o densitate a pixelilor de 402 ppi. Pentru acest nou model, s-a decis eliminarea butonului fizic de pe panoul frontal, lăsând astfel mai mult spațiu pentru ecran și atingând non-stop cifra de 6 inci . Pe scurt, un ecran de calitate.

Terminalul are o carcasă destul de originală și elegantă din metal brut și are dimensiuni de 15,70 x 7,50 x 4,50 cm. Singurul dezavantaj mare este greutatea sa, care în acest caz trage până la 280 de grame .

Puterea și performanța

La nivel hardware, ne confruntăm cu smartphone-ul tipic mid-range. Un procesor eficient ca MT6750T Octa Core , 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern cu Android 7.0 alcătuiesc nucleul acestui dispozitiv.

O combinație câștigătoare care se strecoară în majoritatea smartphone-urilor de nivel mediu din ultima vreme. Nu este un terminal excesiv de puternic, dar oferă fluiditate și o performanță mai mult decât acceptabilă (41.500 de puncte în Antutu), cu suficient spațiu de stocare pentru a salva fotografii și a instala aplicații fără prea multe regrete.

În ceea ce privește conectivitatea, acesta are NFC, Bluetooth 4.0, Dual SIM (nano + nano) și acceptă rețele 2G: GSM B2 / B3 / B5 / B8, 3G: WCDMA B1 / B5 / B8, 4G: FDD-LTE B1 / B3 / B7 / B8 / B20 și TDD-LTE B38 / B39 / B40 / B41.

Caracteristicile sale includ, de asemenea, deblocarea ecranului prin recunoaștere facială (Face ID).

Camera și bateria

Camera Bluboo S3 continuă cu tradiția și repetă camera dublă în spate. În acest caz găsim două obiective de 21MP + 5MP cu diafragmă f / 2.0 fabricate de Samsung . Un avans remarcabil față de 13MP + 3MP al Bluboo S1 anterior. Camera selfie a fost, de asemenea, supusă îmbunătățirii, oferind acum o cameră de 13MP de calitate superioară.

Autonomia este probabil cel mai remarcabil aspect al S3. Dispozitivul echipează o baterie imensă de 8500 mAh cu încărcare rapidă prin USB Type-C . O baterie care teoretic permite 20 de ore de redare video neîntreruptă, 6 zile de utilizare moderată și până la 42 de zile de standby.

Preț și disponibilitate

Bluboo S3 tocmai a fost prezentat în societate și poate fi deja obținut de la GearBest la un preț de 189,99 USD, aproximativ 158 euro pentru schimbare . Un preț redus care va fi menținut pe toată faza de pre-vânzare a terminalului (în perioada 30 aprilie - 17 mai).

Pe scurt, un terminal cu autonomie mare, un ecran bun și care are și o cameră spate optimizată de înaltă rezoluție. Singurul dezavantaj este că, având o baterie atât de mare, aceasta afectează greutatea, oferind un dispozitiv care se observă în buzunar.

ACTUALIZAT:  Bluboo S3 este întrerupt în prezent pe GearBest. O putem găsi totuși pe Amazon.com ( AICI ) la un preț de aproximativ 190 de euro.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .