Cubot P20 în revistă, cea mai accesibilă clonă a Huawei P20 Pro

De când a apărut Huawei P20 Pro, nu am încetat să vedem smartphone-uri chinezești care încearcă să imite designul acestui incredibil telefon mobil. La nivel hardware, este imposibil să ne apropiem de titanul Huawei, dar, pentru o mică parte din prețul său, putem găsi telefoane mobile interesante, precum Elephone A4 Pro sau Umidigi Z2.

Astăzi vorbim despre abordarea P20 Pro de către unul dintre cele mai cunoscute branduri chineze din gama medie, Cubot. Noul Cubot P20 este probabil cea mai ieftină clonă a Huawei P20 Pro în prezent și da, are și o crestătură - cum nu ar putea fi altfel, desigur -.

Cubot P20 în revizuire, o clonă foarte bună, cu ecran Full HD + și baterie de 4.000 mAh

Cubot P20 este un telefon care, în funcție de preț, este aproape periculos de gama mică, dar, în ceea ce privește componentele, are mai multe puncte de atracție decât interesante în linia celei mai bune game medii din 2018.

Proiectare și afișare

Unul dintre primele lucruri care m-au surprins la acest Cubot P20 este ecranul său. Obișnuit să vezi panouri cu rezoluții mai mici, este o plăcere să găsești un ecran de 6.18 ”în format Full HD + (2246 x 1080) și format 408ppi .

Un alt detaliu pe care trebuie să îl verificăm întotdeauna atunci când ne uităm la telefoane mobile care sunt în jur de 200 de euro este greutatea lor. Nici în acest caz nu trebuie să ne facem griji, deoarece ne confruntăm cu un terminal ușor, care rămâne la o valoare mai mult decât corectă de 167 de grame .

În ceea ce privește restul designului modelului P20, nu mai sunt multe de spus: un mobil frumos a cărui principală atracție este, fără îndoială, crestătura și acel aspect atât de similar cu Huawei P20 Pro - salvarea distanțelor evidente -. Terminalul este disponibil în negru, albastru și Twilight Black .

Puterea și performanța

La nivel hardware ne confruntăm cu o gamă medie eficientă, dar fără prea multe pretenții. P20 montează un SoC Octa Core MTK6750T de 1,5 GHz, 4 GB RAM, 64 GB stocare internă extensibilă la 128 GB și Android 8.0 ca sistem de operare.

Pe scurt, un mobil cu performanțe bune pentru viața de zi cu zi, care este la egalitate cu majoritatea aplicațiilor și jocurilor de pe piață, dar cu anumite limitări atunci când vine vorba de gestionarea jocurilor prea grele sau a sarcinilor de editare multimedia. De obicei în dispozitivele din această gamă.

În scopuri practice, acest lucru se traduce printr-un rezultat comparativ în Antutu de 41.500 de puncte.

Camera și bateria

În secțiunea fotografică, Cubot P20 pariază pe o cameră dublă puternică de 20MP + 2MP cu diafragmă f / 2.0 și o cameră selfie de 13MP.

În ceea ce privește autonomia, terminalul echipează o baterie generoasă de 4.000 mAh cu încărcare micro USB . O baterie de mare capacitate care din păcate nu are o conexiune prin USB de tip C, lucru care ne lipsește și care ar fi fost cireașa de pe tort.

În ceea ce privește restul caracteristicilor, indicați că are un slot SIM dublu (nano + nano), mufă pentru căști de 3,5 mm, conexiune Bluetooth 4.0 și radio FM. De asemenea, încorporează un cititor de amprente în carcasă, deși nu a făcut încă saltul spre deblocare prin recunoașterea facială.

Preț și disponibilitate

Cubot P20 este acum disponibil și poate fi obținut în prezent la un preț redus de 149,99 USD, aproximativ 131,25 EUR în schimb , pe GearBest. O ofertă care va fi activă până la sfârșitul lunii octombrie. Este disponibil și pe alte site-uri precum Amazon, la un preț puțin mai mic de 200 de euro.

Un smartphone cu un bun raport calitate-preț, cu detalii remarcabile precum ecranul, o baterie bună, o cameră decentă și o greutate perfectă. Ce altceva putem cere de la cea mai ieftină clonă a Huawei P20 Pro? Dacă îl obținem la un preț bun, o alternativă mai mult decât interesantă.

GearBest | Cumpărați Cubot P20

Amazon | Cumpărați Cubot P20

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .