Top 10 emulatoare Android pentru PC - Android fericit

Motivele pentru care aveți un emulator Android pe Windows / Mac pot fi mai multe . Îl folosesc în principal pentru a putea juca jocuri mobile pe un ecran mult mai mare decât telefonul meu, dar poate fi și foarte util dacă ne aflăm în lumea dezvoltării de aplicații și jocuri pentru Android.

Top 10 emulatoare Android pentru Windows și Mac

Emulatoarele sunt o problemă delicată când vine vorba de compatibilitate. Deși nu vom avea nicio problemă la instalarea lor de cele mai multe ori, este posibil ca acestea să funcționeze mai bine sau mai rău în funcție de hardware-ul echipamentului nostru. Vom găsi întotdeauna unele aplicații care pur și simplu nu funcționează corect, dar asta este ceva - probleme de compatibilitate - pe care cu greu îl putem evita, în orice caz.

1- BlueStacks

BlueStacks este emulatorul Android prin excelență pentru Windows . Acesta rulează o versiune de Android 4.4.2 și este unul dintre cele mai stabile emulatoare cunoscute. Este mai orientat spre jocuri și permite transmiterea în flux pe Twitch , dar putem instala orice aplicație dorită, care va funcționa la fel de bine.

Este complet gratuit , deși are și o versiune plătită pentru cei care doresc să elimine reclamele care apar din când în când în timp ce utilizează emulatorul.

Site-ul oficial Bluestacks

2- Nox Player

Unul dintre avantajele Nox în comparație cu alte emulatoare precum BlueStacks este că se încarcă mult mai repede . În plus față de detaliul că este gratuit și nu include niciun fel de reclame. Are, de asemenea, probleme de compatibilitate cu unele jocuri, dar acest lucru îl vom găsi practic în orice emulator Android pentru PC. Vă permite să faceți capturi de ecran și videoclipuri , să instalați fișiere APK, mai multe sesiuni și alte câteva lucruri.

Site-ul oficial al Nox Player

3- Bliss OS

Ne confruntăm cu un emulator Android Oreo care funcționează printr-o mașină virtuală. De asemenea, îl putem instala pe un pendrive și îl putem rula pe un computer, toate cu o mână bună de opțiuni de configurare: acum, este destul de dificil de instalat.

Nu există nicio îndoială că acesta este un utilitar pentru „utilizatorii experți”, deși, dacă reușim să profităm de posibilitățile sale, poate da mult din sine. Permite Android să ruleze din boot- ul computerului ( boot ) și adevărul este că se știe că oferă anumite probleme de compatibilitate. Prin urmare, dacă îndrăznim să încercăm Bliss OS, este important să avem o copie de rezervă a sistemului nostru de operare înainte de a începe să instalăm ceva.

Descărcați Bliss OS

4- Gameloop

Gameloop este un alt emulator Android gratuit pentru PC, deși în acest caz este destinat jucătorilor . Suportă tastatura și mouse-ul și oferă performanțe bune. Nu este un instrument pentru utilizarea aplicațiilor de productivitate, deși are reputația de a lucra minunat cu tot felul de jocuri mobile cu intensitate grafică. De fapt, Tencent (dezvoltatorul Call of Duty și PUBG pentru mobil) îl consideră emulatorul oficial Android pentru desktopuri.

Descărcați Gameloop

5- Genimozație

Genymotion este aplicația perfectă pentru dezvoltatori . Ne permite să testăm aplicațiile noastre cu diferite dispozitive și versiuni de Android, cum ar fi un Pixel 3 cu Android 9.0 sau orice combinație la care ne putem gândi (are +3000 de dispozitive virtuale). Ideal pentru teste și altele.

Trebuie remarcat faptul că da, ne confruntăm cu un instrument semi-plătit. Primele 1.000 de minute de utilizare sunt gratuite, dar din această cifră va trebui să plătim 5 cenți de dolar pentru fiecare minut de testare.

Site-ul oficial Genymotion

6- ARChon

ARChon este un emulator destul de curios, deoarece funcționează ca o extensie Google Chrome . Procesul de instalare este puțin mai complicat decât într-un emulator obișnuit, dar în favoarea sa are faptul că este compatibil cu Windows , Linux și Mac . Și, de asemenea, este gratuit, desigur.

Obțineți ARChon

7- Android Studio

Android Studio este platforma oficială de dezvoltare Android aprobată de Google. Printre colecția de instrumente oferite de Android Studio există și un emulator, cu ajutorul căruia dezvoltatorii pot verifica funcționarea corectă a aplicațiilor și jocurilor lor.

Pentru un utilizator final nu este cel mai recomandat emulator , dar pentru dezvoltatori este un instrument gratuit care își face treaba perfect.

Descărcați Android Studio

8- MEmu

MEmu este un alt emulator gratuit care a devenit destul de popular în timp. Suportă Android Jelly Bean, Kit-Kat și Lollipop. Principala sa caracteristică este că este compatibil cu procesoarele Intel și AMD , ceea ce nu este atât de comun pe cât s-ar părea. Oferă opțiunea de a înregistra ecranul și de a face capturi de ecran, permite instalarea APK-urilor, maparea tastaturii și multe alte caracteristici.

Site-ul MEmu

9- Sistemul de operare Andy

Andy, pe lângă faptul că este complet gratuit, este compatibil atât cu Windows, cât și cu Mac . Funcționează destul de bine, dar da, când îl instalăm, să ne asigurăm că nu este inclus în programele de pornire. Dacă nu, va rula în fundal ori de câte ori pornim computerul.

În rest, permite lucruri destul de curioase, cum ar fi instalarea permisiunilor root , astfel încât marja de utilizare este sincer ridicată.

Site-ul oficial Andy OS

10- LDPlayer

LDPlayer, la fel ca Gameloop, este un alt emulator Android pentru Windows orientat spre jocuri video . Permite mapări bune de la tastatură, iar performanța în general este destul de bună, primind actualizări constante începând cu noiembrie 2019 (deși trebuie remarcat faptul că se bazează pe Android 5.1.1, o versiune a sistemului care este destul de veche deja).

Cu toate acestea, este încă compatibil cu titluri precum Black Desert Mobile, PUBG, Call of Duty sau Brawl Stars, deci dacă ne plac aceste tipuri de jocuri și dorim să jucăm unele jocuri de pe PC, acesta este unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru.

Descărcați LDPlayer

Emulatoare Android pentru Windows și Mac care nu au avut continuitate

În plus față de acestea, au existat și alți emulatori pentru PC care au avut foarte mult succes în ziua lor, dar dintr-un motiv sau altul au fost abandonați, încetând să mai primim actualizări (deși le putem găsi totuși pe net).

Remix OS Player

Este posibil ca unii dintre voi să știți Remix OS pentru că este un sistem de operare desktop bazat pe proiectul Android x86. Eu personal am avut probleme serioase când am încercat să instalez sistemul de operare complet, dar aveți grijă pentru că nu este necesar să intrați în tricouri cu unsprezece lansete, dacă tot ceea ce dorim este să instalăm și să testați câteva aplicații.

Remix OS Player este un emulator bazat pe Android 6.0 Marshmallow pentru Windows și Mac, care este, de asemenea, gratuit. Singura problemă este că nu este compatibil cu toate cipurile AMD. Trebuie remarcat faptul că proiectul a fost suspendat și nu a văzut actualizări de 3 ani (deși este încă disponibil și poate fi instalat fără probleme)

Descărcați Remix OS Player

Droid4X

Nu că Droid4X are cea mai bună interfață din lume, dar funcționează perfect și este gratuit. Nici nu este la fel de fluid ca Nox sau BlueStacks, deși, în general, nu vom avea probleme majore. Este compatibil cu gamepad-urile și vă permite să faceți tot felul de ajustări pe Android. Are și o versiune pentru Mac, dar este destul de dificil de găsit ...

Notă: Droid4X a fost unul dintre cele mai interesante proiecte din scena de emulare Android pentru PC, dar în 2016 a fost abandonat de dezvoltatorii săi și nu a avut continuitate. Cu toate acestea, putem descărca în continuare pachetul de instalare.

Descărcați Droid4X pentru Windows

AMIDUES

Probabil cel mai bine plătit emulator Android . Vine în 2 variante: Android Lollipop (14 euro) și Android Jelly Bean (9 euro) și are o versiune de încercare de 30 de zile. AMIDuOS este dezvoltat de American Megatrends, iar calitățile sale includ acceptarea gamepad-urilor și hardware-ului GPS extern , un „ mod root ” și posibilitatea de a aloca manual RAM, cadre pe secundă și DPI.

Singurul dezavantaj este că vine standard cu magazinul de aplicații Amazon în loc de Magazinul Play. Dar având în vedere că putem instala APK-uri, nu este o problemă prea mare.

Notă: AMIDuOS și-a închis porțile în martie 2018, deși, dacă căutăm pe Internet, putem găsi totuși programul de instalare ciudat și îl putem testa pe computerul nostru.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .