Rulați un fișier .MSI ca administrator - The Happy Android

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .

Când Microsoft a lansat Windows 7, au eliminat posibilitatea de a rula un fișier .msi ca administrator atunci când faceți clic dreapta pe el. Încă de la început, ceea ce s-ar putea să nu pară o mare problemă, este destul de dificil dacă sunteți tehnician de asistență și aveți un computer capturat de la distanță cu unele aplicații de tip VNC sau Teamviewer și trebuie să rulați un fișier .msi ca administrator. Cum se face acest lucru fără a pierde conexiunea sau fără a vă conecta cu un utilizator cu permisiuni de administrator? Ei bine, pentru a rula un fișier .msi ca administrator în Windows 7 într-o sesiune de utilizator cu permisiuni standard, există două alternative:

- Rulați .msi ca administrator în consola de comandă

- Activați opțiunea „Rulați ca administrator” cu butonul din dreapta al mouse-ului instalând un „plugin” furnizat de Microsoft.

Rulați MSI din consola de comandă

Mergeți la C: \ Windows \ System32 și găsiți fișierul cmd.exe . Faceți clic dreapta (apăsați „Shift” în timp ce faceți clic dacă doriți să rulați cu alt utilizator) pe fișier și alegeți „ Rulați ca administrator ”. Odată ce consola este deschisă, tastați următoarea comandă:

msiexec -i C: \ file_path \ file_name.msi

Exemplu:

msiexec -i C: \ utilizatori \ android \ Desktop \ test.msi

Rețineți că, dacă există spații goale în cale, trebuie să puneți calea între ghilimele »», astfel încât sistemul să o recunoască.

Dacă această metodă pare impracticabilă, puteți instala un plugin care permite opțiunea de a instala un .msi ca administrator.

Activează opțiunea de a rula un .msi ca administrator printr-un plugin

Microsoft a lansat următorul fișier:

//download.microsoft.com/download/f/d/0/fd05def7-68a1-4f71-8546-25c359cc0842/Elevation2008_06.exe

Odată instalat, activați opțiunea „Rulați ca administrator” pentru fișierele cu extensie .msi.