Prisma, aplicația de modă pentru a transforma fotografiile noastre în opere de artă

Creșterea aplicațiilor a fost total regenerativă pentru lumea editării fotografice și a retușării digitale . Filtrele de Instagram au provocat întotdeauna senzație, iar aplicațiile mobile precum Pixlr oferă posibilități aproape infinite pentru oricui îi place să editeze și să-și înfrumusețeze cele mai bune fotografii. Astăzi am venit să vă vorbesc despre Prisma, o aplicație care străbate Google Play și care ne va permite să facem lucruri nemaivăzute până acum cu fotografiile și imaginile noastre.

Ce este Prisma?

Prisma este o aplicație de editare a fotografiilor care, prin utilizarea unor filtre foarte specifice, convertește fotografiile obișnuite în lucrări picturale autentice .

Adică, această aplicație nu funcționează pentru a elimina luminozitatea, schimba saturația sau ochii roșii. Ceea ce face Prisma este să aplice un filtru de stil pictural, transformând imaginea în ceva mai apropiat de o pictură sau o operă de artă. Este ca și cum un artist ar fi luat o pensulă și o pânză și ar fi făcut o reprezentare a uneia dintre fotografiile noastre. Uimitor.

Un alt punct important în favoarea acestei aplicații este că putem folosi multe filtre, filtre care imită stilul de desen al unor artiști precum Picasso, Munch sau Howard Miller , printre mulți alții.

Cum se folosește Prisma

Ne confruntăm cu una dintre cele mai simple aplicații din istorie. Trebuie doar să facem o fotografie sau să selectăm una din galeria noastră, să o decupăm și să începem direct testarea filtrelor.

La dispoziția noastră avem 40 de filtre sau stiluri picturale . Va trebui pur și simplu să facem clic pe unul dintre ele pentru a previzualiza aplicarea imaginii. Apoi, putem trage degetul de la dreapta la stânga pentru a reduce sau a mări intensitatea efectului .

Odată ce suntem mulțumiți de rezultat, putem descărca imaginea pe terminal sau o putem partaja pe rețelele noastre sociale, drive, conversații WhatsApp etc.

Versiunile online, desktop și iOS ale aplicației

Prisma are peste 10 milioane de instalații pe Google Play . Dacă doriți și să o încercați, o puteți face de aici:

Descărcați QR-Code Prisma Photo Editor Dezvoltator: Prisma Labs, Inc. Preț: gratuit

În ceea ce privește versiunile aplicației pentru alte platforme, pentru moment Prisma are și o versiune pentru iPhone .

Descărcați QR-Code Prisma Photo Editor Dezvoltator: Prisma labs, inc. Preț: Gratuit +

Având în vedere succesul Prisma, nu ar fi de mirare că versiunile online și desktop ajung să ajungă mai devreme decât mai târziu, dar deocamdată va trebui să ne mulțumim cu versiunea mobilă, care nu este puțin. Dacă doriți să încercați o altă aplicație care să dea un nou sens cuvântului „filtru”, nu ezitați și aruncați o privire la această aplicație fantastică.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .