MPOW D6 Smart Fitness Tracker, cea mai bună brățară cu activitate la preț redus

Mi se pare greu să găsesc un nume mai original pentru titlul acestei recenzii. MPOW D6 este o brățară inteligent satisfăcând ca puține altele . Nu numai pentru că face ceea ce promite la un preț aproape ridicol - nu ajunge la 10 euro - ci și pentru că o face foarte bine.

MPOW D6 Smart Fitness Tracker în revistă, o brățară sport care rezistă și durează ...

MPOW D6 Smart Fitness Tracker este o brățară sport cu care putem măsura ritmul cardiac, are o funcție de pedometru pentru a măsura pașii și distanțele parcurse, precum și câteva funcționalități destul de interesante.

Am testat această brățară în timpul Crăciunului trecut și, mai mult decât să „cânt” specificațiile dispozitivului, ceea ce voi face este să explic cei 5 factori cheie, în opinia mea, ai acestei brățări inteligente.

Astăzi există o mulțime de brățări de acest tip la prețuri foarte competitive, deci nimic mai bun decât să vezi punctele în care se remarcă acest MPOW D6, pentru a-ți face o idee despre ceea ce avem în mână.

Cât durează bateria?

Lucrul care mi-a atras cel mai mult atenția despre MPOW D6 a fost bateria sa. După prima săptămână de utilizare, eram pe punctul de a o încărca pentru prima dată și am fost foarte surprins să văd că abia consumase jumătate din baterie.

Câteva brățări de acest tip au trecut prin mâinile mele și, deși, în general, tind să aibă o autonomie mai mult decât acceptabilă, MPOW este, fără îndoială, cel care mi-a oferit cel mai mult timp de utilizare între încărcări . În scopuri practice, are o baterie de 90 mAh.

Poate fi scufundat sub apă?

Brățara MPOW D6 vine cu certificare IP67. Aceasta înseamnă că are protecție anti-praf, anticoroziv și impermeabil. În principiu, acest lucru înseamnă că putem merge pe jos într-o zi ploioasă, fără să ne temem că va fi deteriorată. În cazul meu, am verificat că putem face și duș cu brățara fără nicio problemă. Bine!

Împerecherea fitness tracker-ului cu telefonul

Ceea ce mă sperie cel mai mult la acest tip de dispozitiv este comunicarea cu telefonul . O brățară fără aplicația sa mobilă corespunzătoare pentru colectarea și analiza datelor este foarte șchioapă. Acest lucru înseamnă că, de fiecare dată când încercăm să legăm brățara cu mobilul, trecem printr-un pic de iad, experiența suferă foarte mult.

Asta mi s-a întâmplat cu ultima mea brățară inteligentă și, în cele din urmă, am încetat să o mai folosesc din plictiseală. MPOW D6, pe de altă parte, se conectează fără nicio problemă și la o viteză plăcută. Surprinzător. Aveți cea mai recentă versiune de Bluetooth 4.2.

Colectarea de date și statistici

Aplicația MPOW Smart Android este o aplicație destul de simplă, în spaniolă, și foarte ușor de utilizat. Pe de o parte, avem 3 panouri derulate cu activitatea fizică desfășurată în timpul zilei (pași, kilometri și calorii arse), înregistrarea somnului și un alt panou cu date despre ritmul cardiac .

De asemenea, are un meniu de statistici pentru a vedea evoluția datelor colectate și un meniu de setări pentru brățară.

Descărcați QR-Code Mpow Smart Dezvoltator: yoshop1 Preț: Gratuit

Funcții suplimentare

MPOW D6 oferă câteva funcții suplimentare care nu sunt deloc rele, cum ar fi posibilitatea de a suna de la distanță telefonul în caz de posibilă pierdere . De asemenea, vă permite să activați mementourile sedentarismului și are opțiunea de a porni ecranul pentru a vedea ora de fiecare dată când ridicăm mâinile.

În prezent, această brățară de activitate are un preț de 9,99 USD, aproximativ 8,45 euro pentru schimbare , pe GearBest.

Opinie și evaluare finală a MPOW D6 Smart Fitness Tracker

Merită cumpărat MPOW D6? Cea mai mare atracție a sa este, fără îndoială, prețul său, dar adevărul este că ar putea costa dublu și totuși ar merita. Are un design și finisaje de calitate, dar cel mai bun dintre toate este că funcționează fără a aluneca în nicio secțiune și, în cele din urmă, asta contează. O stea în firmamentul brățărilor cu activitate redusă.

GearBest | Cumpărați MPOW D6

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .