Xiaomi Mi A1 în analiză, primul „Android pur” incredibil de la Xiaomi

Xiaomi s- a caracterizat întotdeauna prin incredibila valoare pentru bani a terminalelor sale. Datorită costurilor reduse de producție și a cheltuielilor pentru publicitate cu ani-lumină înaintea altor concurenți precum Samsung sau Apple , acesta este capabil să-și planteze vârful de gamă cu puțin peste 300 de euro.

În cazul gamei medii, unde lupta este și mai acerbă, să spunem că nu a fost atât de ușoară. Pe de o parte, datorită stratului de personalizare Android pe care toate terminalele din casă îl includ standard, MIUI . Un sistem mai asemănător cu ceea ce oferă Apple pe iOS și pe care mulți utilizatori nu au terminat să-l convingă - alții îl adoră pur și simplu.

Dar se pare că nu va mai fi o scuză, deoarece în noul său terminal stea pentru gama medie internațională, Xiaomi Mi A1 , sistemul va avea o versiune de Android Stock , adică Android pur.

Analiza Xiaomi Mi A1, Android pur și o cameră care ridică pasiuni

Xiaomi Mi A1 este prima încercare serioasă a lui Xiaomi de a se face cunoscută în întreaga lume și, pentru aceasta, a făcut echipă cu Google pentru a oferi primul său terminal cu Android One . În ceea ce privește specificațiile, ne confruntăm practic cu un Xiaomi Mi 5X , un telefon care măsoară în toate aspectele, ceea ce nu este deloc rău!

Proiectare și afișare

Mi A1 are un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD , o densitate a pixelilor de 403 PPI și o luminozitate de 450 de niți . Un ecran bun pentru un terminal care are și margini rotunjite, 3 butoane tactile în față și un cititor de amprente amplasat convenabil în spate. A fost prezentat în 3 culori: negru, auriu și aur roz.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, Xiaomi Mi A1 prezintă un procesor Snapdragon 625 Octa Core 2.0 GHz , 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern extensibil cu 128 GB pe card. Toate acestea funcționează sub ordinele Android One , versiunea pură a Androidului, care asigură performanță și fluiditate în sistem capabil să profite la maximum de hardware-ul dispozitivului.

Dacă aveți deja răchită bună, faptul de a utiliza un sistem de operare care se potrivește ca o mănușă face setul mult deasupra altor telefoane cu caracteristici similare.

Camera și bateria

Cum spunem, este un terminal foarte echilibrat din toate punctele de vedere. În cazul camerei, Xiaomi a montat o cameră selfie de 5.0MP și un obiectiv dual spate de 12.0MP + 12.0MP cu diafragmă f / 2.6 și PDAF capabil să obțină celebrul efect de estompare care este atât de popular acum. O cameră care primește recenzii foarte bune pe întregul web și care o plasează ca una dintre cele mai bune camere din gama medie actuală.

În ceea ce privește autonomia, acesta echipează o baterie nedemontabilă de 3080mAh cu încărcare rapidă.

Alte caracteristici

Xiaomi Mi A1 are un conector USB tip C , dual SIM (nano SIM), acceptă rețele 2G / 3G / 4G (CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA), Bluetooth 4.2 și are greutate de 165gr.

Preț și disponibilitate

În prezent, putem obține un Xiaomi Mi A1 pentru 206 de euro în magazine precum GearBest. Xiaomi a anunțat deja că acest Mi A1 va ajunge la un număr mare de magazine din toată Europa, America Latină și Africa, deși nu au fost încă specificate date oficiale sau detalii exacte despre țările care vor găzdui sosirea Xiaomi Mi A1.

Xiaomi s-a descurcat foarte bine în alegerea Google ca însoțitor de călătorie pentru asaltul său internațional, cu un smartphone puternic de nivel mediu în toate modurile, care are toate buletinele de vot pentru a deveni cel mai bun vânzător al sezonului.

GearBest | Cumpărați Xiaomi Mi A1

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .