Chuwi MiniBook ajunge oficial la INDIEGOGO la un preț de 399 USD

Notebook-ul ultraportabil Chuwi MiniBook tocmai a fost pus în vânzare oficial prin INDIEGOGO în după-amiaza acestui miercuri, 19 iunie. A fost prezentat în 2 versiuni diferite: una echipată cu un procesor Celeron N4100 și o versiune premium cu un procesor mai puternic, Core M3-8100Y.

MiniBook-ul cu N4100 vine cu 8 GB RAM + 128 GB spațiu de stocare și este disponibil în rezervări super-timpurii la un preț de 399 USD . La rândul său, rezervarea anticipată standard este disponibilă pentru 429 USD, iar versiunea „preț special” pentru 449 USD.

În ceea ce privește modelul cu CPU 8100Y, acesta vine, de asemenea, cu 8 GB RAM + 128 GB stocare și este disponibil în rezervare super-timpurie la un preț de 499 USD . La fel, rezervarea anticipată standard este disponibilă pentru 529 USD, iar versiunea „preț special” pentru 549 USD.

Chuwi MiniBook combină portabilitatea dispozitivelor mici, un design pliabil YOGA 360º, cu 8 GB de memorie RAM, 128 GB de stocare și slot SSD M.2, precum și un port USB Type-C, împreună cu alte detalii de interes. .

Ultra-mini: versiunea „Max” a unui telefon

Spre deosebire de notebook-urile standard de 300x210mm, Chuwi MiniBook este de 2,5 ori mai mic. Am putea spune că este mai aproape de versiunile mari sau „max” ale unui mobil / phablet, decât de laptopul tipic care își cântărește propriul atunci când îl purtăm în rucsac. Putem păstra MiniBook-ul în buzunar sau geantă și îl putem avea la îndemână pentru orice situație de urgență sau moment de nevoie.

Cel mai puternic Core M3-8100Y de până acum

Versiunea premium a Chuwi MiniBook își bazează puterea și performanța pe cel mai recent procesor Intel 8100Y, cu procese de 14nm ++ și dual-core cu 4 fire cu o frecvență turbo de 3,4 GHz. GPU UHD Graphics 615 are o frecvență de ceas de 900 MHz, ajutând la obținerea unui scor de 104cb și 218cb în testele de benchmarking Cinebench și 3658 și 6067 puncte în testele Geekbench 4.

Primul UMPC cu suport pentru extinderea SSD M.2

În plus față de 128 GB de stocare, Chuwi MiniBook acceptă dublă expansiune prin slotul SSD M.2 și cardul de memorie micro SD, fiind capabil să atingă capacități de stocare mai mari decât Terabyte. La fel, versiunea M3-8100Y a MiniBook are o placă de bază îmbunătățită, care acceptă protocolul NVMe cu viteze de citire / scriere, teoretic capabile să atingă 2000MB / s.

Încărcare rapidă PD 2.0 (USB Power Delivery 2.0)

MiniBook încorporează, de asemenea, un port USB Type-C cu funcție de încărcare rapidă PD 2.0 împreună cu o baterie de 26,6Wh. În plus, găsim și alte tipuri de porturi, cum ar fi un Mini-HDMI, un port USB 3.0 sau o mufă de 3,5 mm pentru conectarea căștilor, printre altele.

Chuwi a lansat, de asemenea, o ofertă limitată numită „ Recomandate GIfts”, prin care putem obține o pungă de protecție EVA gratuită în valoare de 50 USD. Cei care și-au făcut deja rezervarea vor putea să o primească dacă recomandă cu succes Chuwi MiniBook unuia dintre prietenii lor. De asemenea, va fi oferit cadou celor care au cumpărat dispozitivul prin recomandare. Nu este deloc rău!

INDIEGOGO | Cumpărați Chuwi MiniBook

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .