Cele 10 filme mele preferate din 2018 - Android fericit

Astăzi trebuie să facem un pic de retrospectivă. Încerc să-mi amintesc de câteva zile și nu-mi vine să cred că 2018 a fost un an atât de mediocru când a venit vorba de filme. Dar mi-a fost chiar greu să găsesc 10 filme care chiar cred că merită! Destul de trist, într-adevăr.

Sunt, de asemenea, conștient de faptul că gusturile mele tind spre science fiction, thriller și filme de aventură, așa că viziunea mea va fi întotdeauna mai limitată decât cea a unui bun cinemator cu un monoclu și un notebook. De asemenea, există multe filme cu cele care apar în toate listele TOP din acest an (Roma, The KKKlan Infiltrator, Mandy), dar pur și simplu nu le-am văzut încă, deci din motive evidente - la fel de regretabil - sunt lăsate în afara „Cele mai mari hituri” pentru acest 2018.

Cea pe care am văzut-o a fost „Blindly” și ce mizerie, prieteni ... puteți spune deja că a fost cea mai bună premieră Netflix din istorie, care va continua să pară aceeași poveste veche cu un scenariu fără surprize și o Sandra Bullock obosită ca de obicei.

Acestea fiind spuse, mergem cu podiumul meu special al celor mai bune lungmetraje ale anului.

Cele 10 filme mele preferate din 2018

  1. Spider-Man: Un nou univers
  2. Anihilare
  3. Avengers: Infinity War
  4. Ready Player One
  5. Bandersnatch
  6. Un loc liniștit
  7. Godzilla, Planeta Monștrilor
  8. Balada lui Buster Scruggs
  9. Ritualul
  10. Errementari

Notă: Această listă este total subiectivă și personală. Simțiți-vă liber să mă smeriți împărtășind filmele preferate din acest an în zona de comentarii.