Acestea sunt noile „emoji” pe care le vom vedea în WhatsApp - The Happy Android

Printre noile caracteristici pe care WhatsApp le pregătește pentru următoarea sa actualizare, s-a strecurat includerea unui pumn bun de emoji noi . După cum am aflat datorită Android Police , printre aceste noi adăugiri se numără emoji-urile corespunzătoare ale clasicului „facepalm” și emoticoanele care promovează egalitatea de gen interprofesională, printre altele.

Egalitatea de gen și băiatul dansant

Nu este nici mai mult, nici mai puțin decât noile emoji pe care le putem găsi deja în Unicode 9.0 și Emoji 4.0 și pe care Google le-a propus anul trecut să fie incluse în Android 7.1 . Aceste emoji sunt orientate în principal pentru a promova egalitatea de gen, inclusiv profesiile cu versiunile lor corespunzătoare pentru femei și bărbați.

În acest nou bloc mai putem găsi și alte emoticoane precum gestul clasic de „încrucișare a degetelor”, acela de „ridicarea umerilor”, o față de clovn, un băiat dansant și chiar un pahar de whisky. Cum am putut trăi fără ele până acum? Vă rog!

Pe lângă acestea, vom găsi și alte emoji-uri ceva mai subterane, cum ar fi o felie de slănină, un fluture sau un avocado. Condimentele ideale pentru a face o curioasă „salată” de icoane, care va veni să mărească lista celor peste o mie de imagini de acest tip pe care le putem găsi deja astăzi pe WhatsApp.

Descărcați noul pachet de emoji chiar acum

Dacă doriți să începeți să vă bucurați de aceste noi imagini, trebuie doar să descărcați și să instalați versiunea beta 2.17.44 a WhatsApp, pe care o puteți accesa de pe site-ul APKMirror . O altă opțiune pentru a fi la curent și a testa toate noutățile pe care WhatsApp le va include în actualizările viitoare este să vă înscrieți ca tester de aplicații pe Google Play.

„Emoji-urile” sau emoticoanele sunt imagini sau desene mici care sunt folosite pentru a reprezenta emoții (emotie + pictogramă) și odată cu proliferarea aplicațiilor WhatsApp și a altor aplicații de mesagerie instantanee precum Line, Telegram sau Google Allo au devenit extrem de populare în anul trecut.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .