Premiera Defenders, noua serie Marvel pentru Netflix

Ieri vineri, Netflix a lansat noua serie a grupului de super-eroi Marvel, The Defenders . Sau ceea ce a fost la fel ca Los Defensores. Serial în care îi vom vedea pe Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones și Iron Fist împreună pentru prima dată pentru micul ecran.

Apărătorii, Eroii de închiriat sau Noii răzbunători?

Adevărul este că nu am urmat prea mult benzile desenate ale The Defenders , dar din ceea ce am înțeles acești Defenders de la Netflix seamănă mai mult cu clasicul Heroes for Rent din benzi desenate, decât orice altceva. Sau New Avengers - aceste benzi desenate le-am citit - din vremea lui Brian Bendis.

În The Original Defenders erau oameni precum Hulk sau Dr. Strange

Este un lucru rău? Deloc, dar presupun că un nume drăguț ca Los Defensores vinde mai mult decât bland Heroes for Hire .

Cum este serialul? In valoare de?

Deocamdată am văzut doar primul capitol, dar chiar dacă este puțin mai mult decât o prezentare, adevărul este că arată căi. Am văzut cele 2 sezoane ale lui Daredevil , parte a seriei Jessica Jones și parte a seriei Iron Fist și, deși acest ultim l-am sfârșit lăsând deoparte aproape din plictiseală, se pare că nu se va întâmpla același lucru cu noua premieră Netflix .

Evocă sentimente foarte asemănătoare cu cele ale celei mai bune serii Marvel de până acum, Daredevil, și asta nu poate fi decât bun. Îți spun dacă am avut dreptate sau nu când voi termina de văzut ...

Un trailer pentru noii veniți

Dacă este prima dată când auzi despre această serie, nimic mai bun decât un mic trailer pentru a vedea despre ce este jocul: lupte de stradă, mafii, ninja și supereroi care apără inocenții la poalele străzii.

//www.youtube.com/watch?v=wPKo7HsKEhw

Primul sezon al The Defenders este format din 8 episoade, iar din 18 august toate capitolele sunt disponibile prin intermediul platformei de streaming video Netflix.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .