Trei imprimante 3D ieftine care te vor ajuta să începi în lumea modelării - The Happy Android

O imprimantă 3D este o mașină care ne permite să creăm obiecte sau modele volumetrice din modele tridimensionale create de computerul nostru. Cele mai avansate imprimante de pe piață, precum cele de la BQ sau MarkerBot, costă mii de euro. Adevărul este că, deși au scăzut mult în prețuri în ultimii ani, ele reprezintă totuși un pariu important , mai presus de toate, pentru cei care se simt foarte interesați de subiect și ar dori să înceapă, dar că o plată de o astfel de profunzime îi aruncă inevitabil înapoi. .

Piața tehnologiei chineze acoperă practic toate sectoarele și, probabil, aici ar trebui să ne gândim să începem să căutăm prima noastră imprimantă 3D . O mașină care ne permite să învățăm tot ce avem nevoie, care ne permite să ne bucurăm de primele noastre creații și care, mai presus de toate, nu implică o indignare în buzunarul nostru. Începem și vrem să ne distrăm. Ce alternative avem?

3 imprimante 3D pentru începători: un început bun

Imprimantele 3D pe care le vom vedea mai jos sunt cele mai ieftine pe care le putem găsi pe piața chineză în ceea ce privește imprimantele 3D. Cu siguranță vom găsi altele mai ieftine, dar în ceea ce privește raportul calitate / preț , cu greu vom vedea ceva mai bun.

Pentru a regla în continuare această gamă de prețuri, toate mașinile pe care le vom vedea mai jos sunt DIY, ceea ce înseamnă că trebuie să le asamblăm singuri pentru a începe să lucrăm cu ele.

Imprimantă 3D acrilică 3DCSTAR P802-MHS

Această imprimantă 3D pentru desktop fabricată de 3DCSTAR ( 161,15 ) este capabilă să modeleze obiecte cu dimensiunile de 220 x 220 x 240 mm . Are o duză de 0,4 mm capabilă să atingă o temperatură cuprinsă între 170 și 275 de grade și cu care reușește să creeze straturi cu grosimea cuprinsă între 0,1 și 0,4 mm. Ca material de modelare putem folosi tot felul de filamente flexibile, PLA, ABS, HIPS sau chiar lemn pentru tipărire (da, există!). Are un ecran LCD de unde putem vedea date despre tipărire și un alt detaliu mic, cum ar fi posibilitatea de a imprima offline (adică fără a fi nevoie să fiți conectat la un computer). Este fabricat din placă acrilică și are un ventilator pentru a accelera procesul de solidificare.

Tronxy X3 Kit de imprimantă 3D cu ecran LCD de înaltă precizie

Tronxy X3 ( € 201.44 ) este o imprimantă cu caracteristici foarte similare cu 3DCSTAR 802-MHS, dar cu un extras câteva să ia în considerare. În acest caz, modelul Tronxy este capabil să creeze obiecte ceva mai mari, mai precis 220 x 220 x 300mm . De asemenea, are ecran LCD și imprimare offline, datorită intrărilor SD și USB disponibile. De asemenea, acceptă toate tipurile de filamente flexibile pentru imprimare, cum ar fi ABS, PLA, lemn, nylon PVA, PC, HIPS etc. Citește fișiere în format G-code și STL și pentru a funcționa folosește software cum ar fi Repetier-Host sau Cura .

Imprimantă DIY 3D din aluminiu metalic Anet A2 Plus

Anet A2 Plus ( € 190.70 ) are o imprimare consistentă de înaltă precizie a corpului de aluminiu și oferte. Volumul său de imprimare este la jumătatea distanței dintre cele două modele anterioare, adică la 220 x 220 x 270 mm . Are un ecran LCD și este compatibil cu software-ul 3D Cura , compatibil atât cu Windows, cât și cu Mac. Nivelul său de precizie este destul de ridicat: 0,012 mm pentru axa XY și 0,004 mm pentru axa Z. Comparativ cu alte imprimante 3D este destul de ușor (cântărește doar 6 kg) și viteza sa de imprimare este de 30 - 100mm / s .

Ca început, oricare dintre aceste 3 imprimante poate fi o opțiune bună, dar adevărul este că în ultima vreme oferta și variantele pentru imprimarea 3D au crescut doar. În acest fel, putem găsi alte tipuri de imprimante și dispozitive precum gravurile cu laser care ne permit să realizăm gravuri pe toate tipurile de materiale precum lemnul, hârtia, plasticul sau pielea. Sau chiar pixuri pentru imprimante 3D , cu care putem realiza desene în volum sau obiecte mici.

Adevărul este că este o lume fascinantă și că nu încetează să evolueze. Dacă doriți să vedeți mai multe modele de imprimante chanantes, recordere sau tot felul de gadgeturi legate de modelarea și tipărirea 3D, nu ezitați să faceți o plimbare prin secțiunea de imprimante 3D din GearBest. Nu are risipă.

GearBest | Imprimante 3D de ultimă generație

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .