Cele mai bune 10 jocuri Android gratuite din 2018 - Android fericit

Se spune că cele mai bune lucruri din viață nu costă bani. Deși în mod normal, atunci când plătim pentru un serviciu sau produs, ne așteptăm la o anumită calitate, asta nu înseamnă că gratuit trebuie să fie neapărat rău. Spre deosebire de! În Android, acest lucru este adevărat. Există câteva jocuri gratuite foarte bune pe Google Play Store și astăzi vom analiza unele dintre cele mai proeminente.

Deși multe dintre aceste titluri au reclame și achiziții în aplicație pentru a obține profit, da. Din fericire, toate jocurile pe care le vom vedea mai jos sunt 100% plăcute, fără a ne zgâria în orice moment buzunarele sau a recurge la achiziții în joc .

Cele mai bune jocuri gratuite din 2018 pentru telefoane mobile Android

Nu este niciodată ușor să faci o astfel de listă. Mai ales în astfel de cazuri, unde oferta este atât de grozavă încât nici nu știi de unde să începi. Din acest motiv, am încercat să includem - cele mai bune - jocuri de diferite genuri și teme și că fiecare dintre ele rămâne cu cel care le place cel mai mult ...

Sabia lui Xolan

Sword of Xolan este o platformă de sabie și vrăjitorie cu un stil minunat de artă a pixelilor. Va trebui să controlăm Xolan în timp ce sărim și omorâm tot felul de dușmani din anii 90 cu sabia noastră puternică. Toate acestea cu șefii finali care, în unele cazuri, ne vor face să transpirăm picătura de grăsime.

Jocul strălucește grație unui design de nivel excelent, cu inamici, secrete, capcane și sărituri plasate meticulos. Singurul „dar” pe care îl putem pune în Sword of Xolan este că nu există dificultăți de scalare progresive, fiind la fel de dificil (sau ușor) de la începutul până la sfârșitul jocului. Un titlu foarte recomandat, în orice caz.

Descărcați QR-Code Sword Of Xolan Dezvoltator: Alper Sarıkaya Preț: Gratuit

PUBG Mobile

Playerunknown's Battlegrounds a apărut foarte recent în versiunea sa pentru Android. Cu toate acestea, este deja unul dintre cele mai populare shootere pentru Android . Dacă încă nu cunoști PUBG, este o luptă royale pentru 100 de jucători situată pe o insulă mică.

Jucătorii pot colecta arme, obiecte și vehicule pe măsură ce ucid alți adversari, iar insula devine din ce în ce mai mică (deci jocurile nu durează prea mult). Unul dintre cei 2 mari ai genului, alături de Fortnite.

Descărcați QR-Code PUBG MOBILE - NEW ERA Dezvoltator: Tencent Games Preț: Gratuit

Asfalt 9: Legende

Cea mai recentă ediție a celei mai cunoscute arcade de curse pentru Android . Un joc frenetic în care putem conduce mașini sport de la Ferrari, Porsche, Lamborghini și multe alte mărci cunoscute.

Are mai mult de 50 de mașini și 800 de evenimente. Jocul optează mai mult pentru distracție decât realismul brut, oferind o experiență arcade grozavă cu nitros, rotiri la 360 de grade, blocări și grafică la nivel de consolă.

Descărcați QR-Code Asphalt 9: Legends - Nou joc de curse 2020 Dezvoltator: Gameloft SE Preț: gratuit Da, are și modul multiplayer online.

Odiseea lui Alto

Continuarea lui Alto's Adventure menține simplitatea și frumusețea predecesorului său, adăugând elemente noi pentru a-și îmbunătăți jocul. Un alergător infinit în care vom călători prin deșerturi făcând sandboarding, însoțit de o coloană sonoră frumoasă . Este recomandat să vă jucați cu căști.

Este unul dintre acele titluri care te captivează prin frumusețea setului său și experiența de joc. Alto's Odyssey este gratuit, dar are reclame pe care le putem elimina cu achiziții în aplicație.

Descărcați QR-Code Alto's Odyssey Dezvoltator: Noodlecake Studios Inc Preț: gratuit

Freedoom

Doom a fost un pionier în ceea ce privește shooterii la prima persoană. Freedoom este exact un port 100% gratuit al acestui clasic pentru computer , cu unele modificări și niveluri noi pentru a evita problemele legate de drepturile de autor.

Jocul permite, de asemenea, încărcarea fișierelor WAD ale Doom-ului original, dacă ceea ce căutăm este cea mai clasică experiență posibilă. Cel mai bun lucru este că acest lucru funcționează și cu jocuri similare care utilizează același motor, cum ar fi Heretic, Hexen sau Strife.

Descărcați QR-Code Freedoom Dezvoltator: mkrupczak3 Preț: Gratuit

Drum intersectat

Un joc cu adevărat de succes în care pășim în pielea unui pui retro-pixel (sau a unui dinozaur, a unui pinguin și așa mai departe până la 100 de personaje diferite) și încercăm să depășim toate obstacolele care ne stau în cale. Îți amintești de miticul Frogger din anii 80? Ideea este practic aceeași.

Pe lângă faptul că este un joc offline extraordinar, are și modul multiplayer , este compatibil cu Android TV și, desigur, este gratuit. Are achiziții în joc, dar sunt pur cosmetice, așa că putem cheltui întregul titlu fără a cheltui niciun euro.

Descărcați QR-Code Crossy Road Dezvoltator: HIPSTER WHALE Preț: Gratuit

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Fără îndoială unul dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru Android . Cunoscutul titlu Blizzard Entertainmet este un joc de tip duel de cărți, în linia altor clasice ale genului precum „Magic: The Gathering”.

Lucrul este să-ți creezi propriul pachet de cărți pentru a juca apoi împotriva altor jucători, deși putem lupta și împotriva altor roboți pentru a practica. Blizzard lansează de obicei cărți noi și actualizări în mod regulat, ceva esențial pentru ca un joc bun de cărți să nu cadă în plictiseală sau monotonie. În plus, putem folosi același cont pentru a ne conecta atât pe computer, cât și pe mobil.

Descărcați QR-Code Hearthstone Dezvoltator: Blizzard Entertainment, Inc. Preț: Gratuit

Plague Inc.

Te-ai gândit vreodată să creezi un virus pentru exterminarea umanității? Ei bine, exact despre asta este vorba despre Plague Inc. Trebuie să alegem între 12 tipuri de viruși mortali pentru a infecta populația, dar da, jocul are o inteligență artificială care va încerca să o evite cu orice preț, ceea ce ne face din ce în ce mai dificil.

Acest joc de strategie este atât de realist încât creatorii au fost invitați să susțină o discuție la CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor). O altă propunere care merită încercată.

Descărcați QR-Code Plague Inc. Dezvoltator: Miniclip.com Preț: Gratuit

Skyforce a fost reîncărcat

Unul dintre cei mai buni ucigași „marțieni” îl putem găsi pentru telefoane mobile și tablete. Și este, de asemenea, gratuit. Dacă ne place acest gen arcade clasic, nu putem ignora Sky Force Reloaded (un joc despre care, apropo, am vorbit deja mai multe în acest ALT POST ).

La fel ca restul titlurilor din saga Sky Force, are o grafică excelentă, menținând spiritul de școală veche al genului, precum și ore și ore de distracție.

Descărcați QR-Code Sky Force Reloaded Dezvoltator: Infinite Dreams Preț: Gratuit

Clash Royale

Încheiem lista cu Clash Royale, un joc de la aceiași creatori ai popularului Clash of Clans. Este un MOBA cu adevărat captivant , orientat spre apărarea turnului .

În Clash Royale luptăm online împotriva altor jucători, iar obiectivul nostru este să demolăm cele 3 turnuri ale inamicului nostru înainte ca el să facă același lucru cu noi. Un joc în care predomină utilizarea corectă a resurselor și strategia.

Descărcați QR-Code Clash Royale Dezvoltator: Supercell Preț: Gratuit

Mențiuni speciale

De asemenea, nu am uitat să recomandăm alte titluri gratuite pentru Android care merită cu adevărat:

  • Pixel Dungeon
  • Final Fantasy Brave Exvius
  • Harry Potter: Misterul Hogwarts
  • HQ Trivia
  • Pokemon du-te
  • Lucruri mai ciudate
  • Eroi emblema focului
  • NOVA Legacy
  • Jocuri sportive EA

Dacă aveți recomandări, nu ezitați să accesați zona de comentarii și să împărtășiți jocul dvs. Android preferat gratuit din toate timpurile.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .